Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Näppikset | Kyllä on itsekkyys huipussaan. Sodassa kaiken menettäneitä ukrainalaisia ei saisi auttaa eikä moottoripyöräilijät mahdu satamaan. Muista ei väliä, kunhan itse saan mitä haluan.

Kyllä on itsekkyys huipussaan. Sodassa kaiken menettäneitä ukrainalaisia ei saisi auttaa eikä moottoripyöräilijät mahdu satamaan. Muista ei väliä, kunhan itse saan mitä haluan.

Tupakoitsija. Tänään 31.5. tupakaton päivä. Tsemppiä päätöksessä lopettaa. Minä lopetan karkin syönnin, epäterveellistä.

Ihan oikeesti. Ottakaa pois näppiksestä se sininen taustaväri. On todella hankalaa nähdä teksti.

Suomen lain mukaan ei asetta käyttäen voi puolustautua aseistettua kotiin murtautujaa vastaan. Miten ammattirikollisten oikeus tässä suhteessa voi olla suurempi? Oikeuslaitoksen ratkaisuissa riittää jatkuvasti ihmettelemistä.

Ei pitäisi hankkia kesä/vakituista asuntoa lentokentän läheltä kun tietää että lentokoneista on lähtenyt äätä jo 80 vuotta.

Ei ehtinyt MaaimanmestaruusLätkäHuuma 'vanheta' kuin päivän, kun jo tulee 'puukkoa selkään'. Ja oikein pääkirjoitustasolla (ESS 31.5): "...ovat osoittautuneet likipitäen lyömättömäksi yhdistelmäksi ainakin niissä arvoturnauksissa, joissa kaikki maailman parhaat pelaajat eivät ole mukana". 'Kiitos' vaan kovasti paljon kommentista.

KIITOS Jääkiekko Maailmanmestaruus Juhlahumuun kaupungilla osallistuneille. Kuten jo ESS 31.5 kirjoitti "suoritus meni nappiin", eli kyllä Me osataan, kun on aihetta. HYVÄ ME!

Tapahtumien yleisömäärillä on ilmastovaikutuksien kannalta suurempi merkitys kuin itse tapahtumalla. Jos esim. herättäjäjuhlille saapuu kulkuneuvoilla 60 000 ihmistä, on vaikutus taatusti suurempi kuin moottoriurheilutapahtumassa, johon saapuu 20 000 katsojaa. Antaa kaikkien kukkien kukkia tai revitään sitten tasapuolisesri kaikki.

Vaatimaton ehdotus: Voittajahevosen suu pitäisi ravikilpailun jälkeen tutkia ja jos vakava suuvaurio löytyy, rahapalkinto pitäisi menettää.

Hoitajien ylityö- ja vuoronvaihtokiellot ovat saaneet sairaanhoitopiirien toiminnan sekaisin. Siis kun hoitajat tekevät normaalit, ennalta suunnitellut työvuoronsa, hoitojonot kasvavat ja potilaita jää hoitamatta. Joku tässä yhtälössä mättää - ja pahasti! Päättäjät, olisiko vihdoinkin peiliin katsomisen paikka?

Lahden käräjäoikeus nosti kunniaan kaupungin Chicaco maineen, täällä saa tapaa rikollispiireissä oikein neljän miehen voimin yhden rikolliskumppanin. Eikä mitään rangaistusta.

Ihme: haluat olla kylmässä kyydissä, jos Raamatun ydinsanoma ei kiinnosta.

Lahden sataman rantaraitilla polkupyörillä, skuuteille, ym. kulkuneuvoille eristettävä oma kaista. Toistuvasti vaaratilanteita, kun menopelit suihkii lenkkeilijöiden, koirien, lasten seassa usein kovalla vauhdilla. Pitäisi olla silmät myös selässä, jotta voisi havaita äänettömästi lähestyvät menopelit!

BCV:n laiton sota: Laki varmasti toteutui, mutta toteutuiko oikeus?

Metsämaalle ja Kytölään eri linja-autot.

Harjun hammas on peestä. Kärkölässä ei pääse särkypäivystykseen vaik sellainen on! Hoetaan vaan et menkää Akuuttiin vaik me maksamme verot Kärkölään! Ei Akuuttin pääse kun ei kulje busseja.

On aika myöntää, että edelliset hallitukset ajoivat markkinatalouden ehdoilla Suomen sosiaali- ja terveydenhuollon kaaokseen. Nyt ihmetellään, miten tähän on tultu. Yhä useampi hoitaja sairastuu burnoutiin ja lääkärin vastaanotolle pääsyä on vaikeutettu. Poliitikot! Teiltä vaaditaan nyt selkärankaa.

Ei tarvi koronaa eikä sotaa kuollakseen. Harjun hammas pitää siitä huolen.

Miksi Lahden kaupunki tukee dopingelokuvaa? Eihän Lahdella ollut asiassa mitään muuta roolia kuin järjestää kisat paikallisen toimijan kautta. Ihan muut tahot sitten päättivät liata oman pesän huolella.

Kesälomat alkaa, pitäis tietää edes viikoksi ilmoja Suomesta! Kotimaan matkailu! Edes Lahden alueen säät viikoksi! Täytyis voida suunnitella! Marttojen ruokaohjeet takaisin! Kiitos!

Sarasvuo, Yle Puhe:"Virheen kieltäminen johtaa katastrofeihin". ... Suositus lääkäreille.

Kävin 31.5 Päijät-soten keuhkos. poliklinikalla siedätyshoidossa ja oli kyllä taas tosi hyvää palvelua, kiitos!

Kun päätätkin olla ostamatta tuotetta, ole hyvä ja vie sinne mistä otit, sekä elintarvikeliikkeissä sekä kirpputoreilla, kiitos!!!!

Somekirjoitukset vaativat yhtäläistä vastuuta sekä kirjoittajilta että julkaisijoilta. Kaikkea ei kannata kirjoittaa eikä julkaista.

EU pakotteet rassaavat enemmän EU-kansalaisia kuin Putinia.

Oikaiskaa jos olen väärässä, siis eivätkö valtiomme verotulot, polttoaineiden osalta, 'ponnahtaneet' raakaöljyn hinnan nousun myötä aikalailla.. Eikö nyt pitäisi ajatella Ukrainan kriisin jälkeistä aikaa – reippaita, motivoituneita veronmaksajia tarvitaan varmasti myös sitten, oletan..

Tsaarinajan patsas Helsingissä poistettava. Ei suomalaisten suurmiesten patsaitakaan ole Moskovan torilla!

Sinä kesämökkeilijä , joka valitat Vesivehmaan lentoharrastajien aiheuttamasta äänestä. Oletan, että olet tiennyt tuon lentokentän olemassaolon mökkiä hommatessasi. Nytkö sen pitäisi niiata sinun vuoksesi. Kännipäissään koko yön mölyävät mökkinaapurit on paljon suurempi haitta.

Jos joku varastaa kaupasta pullon keskiolutta, on poliisipartio paikalla. Jos joku varastaa yksityiseltä kansalaiselta 2000 e sähköpyörän, poliisia ei kiinnosta. Miksi?

Taloyhtiössä vuotaa vanhat valurautaviemärit. Mut hallituksen jäsenille tärkeintä pihakukat.

No nyt se selkis! Välisalo ja 'pojat' vaativat Hartwallia lopettamaan muut tuotantolaitoksensa ja keskittämään Lahteen. Turhaa mustamaalattiin aikoinaan Hartsun visionäärejä ja saneeraajia. Lieneekö ollut samasta 'hautomosta' Lahden rinkeliasemakaava, eli autio keskusta ja palvelut laitakaupungille, toteutunut jne.

Miksi hankkia lapsia, kun ne kuitenkin kuolevat?

Hoitajapula on ollut jo pitkän aikaa, mutta kun hoitajat ovat venyneet ja paikanneet hoitajavajetta eivät johtajat sitä ole huomanneet. Nyt näkyy totuus hoitajavajeesta kun on ollut ylityö ja vuoronvaihtokielto. Toivottavasti tämä avaa päättäjien silmät.

On vastenmielistä ja traumatisoivaa käyttää kettua metsästyskoirien elävänä harjoitusesineenä (ks.ESS 31.5). Sillä voi kai kohottaa itsetuntoa ja leikkiä olevansa osa kettua metsästävää englantilaista aatelistoa.

Hienoa että nuoret koululaiset kertoo epäkohdista Orimattilasta, katuvaloista ja muista. Uusi kaupunginjohtaja on nuorten puolella.

Rakas Lahden Pelicans. Olen seurannut jääkiekkoa Lahdessa 60-luvulta asti. 70 eri vuosikymmenellä. Meillä on yksi hopea mitali v. 2012. Kiitos kaikista elämyksistä. Mutta monet meitä pienemmät kaupungit ovat ottaneet mitaleita ja mestaruuksia runsaasti. Lopetetaan kasvattajaseura ja panostetaan myös menestykseen.

Yllättävän pitkää kestää ilmatieteen laitoksella valmistella uudestaan sitä viiden päivän sääennustetta

Kurtturuusut? Ei ole sellaisia mutta naapureiden vaahterataimia ja lehtokotiloita on Kärkölän Marttilassa.

Päijät-Sote, miksi Tampere vetää, sotealallakin, minultakin muutti sukulaisen perhe. Perheestä yksi siirtyi Pirkamaan soteen. Muuttajilla jokaisella muuttoon omat syyt. Onko kysytty lähtijältä, miksi halusi pois HYKYstä?

Vahvistaako näkemys "Niin vain on" jatkuessaan välinpitämättömyyden, vihan vai jopa vainon?