Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Näppikset | Pitäis hankkia raitsikat Lahteen niin alkaisi liikkuvuuskin laajentua satamaan ja joka suuntaan.

Vesijärvenkadun putiikit syrjässä, ei sinne jaksa kävellä. Ei auta liikenteen vähennys. Pitäis hankkia raitsikat Lahteen niin alkaisi liikkuvuuskin laajentua satamaan ja joka suuntaan. Ihan vaan vinkkinä.

Milla ihmetteli miten opiskelijat juurrutetaan Lahteen. Ei ainakaan niin että terveydenhoitoon ei pääse. Ja Riinan mielestä polkupyörä tuo euroja Vesijärvenkadulle. No ei. Jos Lahden kaupallinen keskipiste ei ulotu Vesijärvenkadulle ja historia on näyttänyt, että Lahden todellinen kaupallinen keskusta pienenee, miksi toimintaa pitää laajentaa? Torista toinen lahtelaisten olohuone: vihreyttä. Ddr-look pois.

Auton pysäköinti parkkiruudun reunaan lisää kolhuja. Fiksu pysäköi autonsa keskelle ruutua.

Vaikka LUT:lla oli sivutoimipiste Lahdessa ja paljon opiskelijoita, niin vielä 10 vuotta sitten ei Lahdessa voinut väitellä? Nyt sitten jo promootio? Mikähän käänsi takin näin nopeasti?

Ehkä Marttojen ruokavinkit eikä vegaanien siksi, että niistä on hyötyä ja iloa suuremmalle osalle lukijakuntaa.

Ketä ne nuoret promotoitavat tohtorit ovat? Taas puolinaista uutisointia Etlarissa. Ja Lyseon juhlistakaan – ei mitään.

Maksaako Lahden kaupunki palkan niille jotka veivaavat KymiRingin lippujen kanssa? Suuresti ihmettelen miksi radan puutteita ei huomattu ajoissa. Hölmöläisten hommaa.

Kylläpä kestää kauan vaihtaa Suomen kaupunkien viikkolämpötilat taas paikoilleen.

Ei valtion vero elintarvikkeissa ole se suurin hintojen nostaja, vaan keskusliikkeiden häikäilemätön ahneus niiden kerätessä voittoja, joilla rakennetaan lisää uusia hehtaarihalleja niitä voittoja keräämään. Miljardivoitot viime vuonnakin keskusliikkeillä, tuottajien kustannuksella, ja kuluttajien ansiosta, poliitikkojen suostumuksella. Että silleen.

Pienessä maniassa on kaikkein parasta elää, sanoi mielisairaanhoitaja Hattelmalan "sisäoppilaitoksessa".

Eikö Kimolan kanavan tapaus ollut samanlainen kuin Kymi-ringin, joka tehtiin loppuun, vaikka se maksoi miljoonia? Nyt se on ymmärtääkseni 'jonkin sortin turistirysä?'

Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan vaarantaa Suomen turvallisuuden kiristämisellään. Tulevaisuudessa luottamus, lähentyminen ja yhteistyö ei ole mahdollista.

Kauhistus, kuinka paljon menetyksiä ja taloudellisia tappioita MotoGP:n peruutus meidän alueelle aiheuttaa! Vaikka korona on vaikeuttanut monia asioita, niin mietityttää, miksi vuosikausia rakennettu rata vielä odottaa jotain turvavarustuksia. Etsittiinkö puuttuville tarvikkeille vaihtoehtoja, ja tehtiinkö tilaukset liian myöhään? Sietäisi selvittää.

Nyt kun Turkin Erdogan ryhtyi venkuloimaan, niin tässä tilanteessa voitaisiin järjestää kansanäänestys Suomen Natoon liittymisestä.

Kai kaupunki ajaa yleiset nurmikot ennen kevätjuhlien viikonloppua? Ettei tarvi hävetä.

Kunka on mahdollista että Nato-maa estää omilla intresseillään Natoon pyrkivää? Tai kuinka Turvallisuusneuvostossa YK:ssa voi maa tehdä VETO kädennoston kun omista asioista on kyse?

Onko järkeä pelata lätkän tynkä MM- ja olympialaisia, kun parhaat pelaajat NHL- , KHL- joukkueista ja Venäjältä puuttuvat! Vähän kuin piirinmestaruuskilpailut!

Filosofilla on 'työkalupakki' aina hartioillaan. Kansanfilosofi.

Kyllä on mummoilla taas töitä viikonloppuisin, kun lapset pääsee taas bilettämään ja lastenlapset tarttee mummon hoivaa.

Tänään tulivat lehtokotilot pellon pientareelle voikukkiin kupeksimaan ja syömään. Poistin kaikki kotilolle kelpaavat vihreät ja suojaavat juolavehnät.

Täysin samaa mieltä Ari Toivosen kanssa (mielipide 28.5), kaupungin keskityttävä perustehtäviinsä ja ulos business-kuvioista

Areenan Asperger Louise: itse suunnittelin terveellisen yhden päivän aterian ja söin sitä joka päivä vuosien ajan. Ei tarvi jumittaa ruoan pohtimiseen.

Armeija on ok paikka aspergerin piirteille, jos on korkea äo ja hyvä koulutus. Kaikkeen on säännöt ja työnteko on selkeää. Virkamies tekee mitä kuuluu.

Siis mitkä sataman avajaiset? Kello on puoli kahdeksan illalla ja aurinko paistaa. Terassit menossa kiinni? Joku bändi piti soittaa? Kuka oikein koordinoi sataman tapahtumia? Naurettavaa.

Taas nähtiin jääkiekkoliiton korruptio ujutti Kari Jalosen meidän valmentajaksi, joka tahallaan sössi varman kullan!!! Kummola säätää.

Hah. Ohjelmassa ratkaistiin kuviotehtävä 30 sekunnissa. Samoin minä. Superhelppo. Samanlaiset summaa ja erilaiset vähentää, muu kuviopohdinta turhaa.

Pitäskös taas laittaa eteisen liikkeentunnistin päälle ja 120 dB möykkäämään? Joku törppö kävi just räpläämässä ovea postiluukusta, keskellä yötä.

Pikku vinkki yli-innokkaille oven räplääjille: sisäpuolella tammiovessa on nivelsalpa ja se on aina lukittuna.

Riku Aalto, oletko unohtanut miten Kiky rankaisi kuntapuolta, siten myös hoitajia. Entä jos teollisuudelle olisi jatkuvasti sanottu: nyt ei ole rahaa, ei voi maksaa. Kerro, koska julkisella on oikeus kunnon palkkaan, siis koska? Ovat jääneet palkoissa jälkeen, oletko ero mieltä? Puheesi hävettää, mm. hoitajilta ja opettajilta on vaadittu lakimuutoksin, koronan takia, vaikka mitä. T. Hoitoa haluava kannattaa tuloveron nostoa 1%:lla.

Marju Markkaselle tiedoksi: Fazerin tehtaan 500 työntekijästä tosi moni sijoittuu Villähteen alueelle ja koulut on ykkösluokan asia. Tonttitarjonta nyt kuntoon.