Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppikset | Kukahan mahtoi Kyrölänkadulla häiritä lokin pesintää niin, että emo hylkäsi pesän ehdittyään jo munia sinne!?

Luin tasan kolme vuotta sitten julkaistuja haastatteluita KymiRing Oy ja Lahti Events Oy yhteistyön tulevaisuudesta. Millä valheisiin perustuvalla hurmoksella Lahden veronmaksajien rahaa hasssattiinkaan täysin epäoivoiseen yrittämiseen. Huono idea. Huonoa konseptointia. Huonoa johtamista.

Seppo Lohtaja näyttää olevan ainoa järkevä, joka katsoo nenää pitemmälle,kun hän sanoo, että pitäisi lopettaa lannoitteiden turhakäyttö ja palattava takaisin luomu-viljelyyn.

Mitä Hilden höpisee pääomalainan mahdollisuudesta Eventsille? Antakaa kaatua jonossa koko epäonnistuneesti johdettu kaupunkikonsernin suma. Se ei näytä sopivan järjen asuinpaikaksi.

Putinin mukaan ukrainalaiset ovat kaikki natseja, jotka joutaakin tappaa.

Miksi Lanun puiston tulevien kuntoportaiden pitää olla niin leveät? Ei Lapissa tai Heinolassa ole tehty niin leveitä kun Lahteen on suunnitteilla. Eikö kapeammat olisi halvemmat? Varsinkin tässä maailman tilanteessa! Portaista tulee tuplahintaiset suunnitelmaan nähden.

Venäläinen raiskaus Ukrainassa ja kuinka se tehdään: otetaan kynttilä, survaistaan ukrainalaisen persaukkoon ja nytkytetään raiskaukseen asti. Että näin.

Nyt taas innolla mark kinoimaan kesän 2023 Moto GB ki soja. Jos vaikka saavat kisapaikat kuntoon.

Otsikko lehdessä (ESS 20.5.22) "KymiRingin MotoGP:n järjestämiselle ei löytynyt esteitä".Otsikko (ESS 26.5) "KymiRingin MotoGP peruttiin tältäkin kesältä". Sekavan tuntuista touhua.

Jalankulkija voisi pienellä eleellä osoittaa suojatielle tullessaan täydellä vauhdilla tulevalle autoilijalle e t u m e n o - o i k e u d e n . Nimittäin ottamalla pari taka-askelta näyttäisi autolle vapaan ajotien välttäen äkkijarrutuksen. Jalankulkijan on helpompi 'pysäyttää' kuin autoilijan. Tästä varsinkin raskasliikenne kiittäisi sujuvuudesta. 'entinen ammattiautoilija - nykyinen jalankulkija'

Lahden bussiliikenteeseen tarvitaan uusi toimija. Nykyinen meno on pelkkää pelleilyä niin matkustajien kuin kuljettajienkin kannalta. Aikatauluista ei puutu enää kuin desimaalit.

Jees, uusi sukupolvi esiin. Suomi tarvitsee myös jatkossa jämäkän presidentin. Rehn on pehmo jahkailija ja Haavisto toistunut kakkonen. Ei ikämiehiä!

Päivän Sana ravitsee meitä pitempään kuin ruokaohje, jopa ikuisuuteen asti. Mitä turhemmaksi sitä luulet, sitä enemmän sanaa tarvitset.

Kiusaajani naapurista: et ole kiva etkä kiinnostava! Onneksi meillä pienilläkin on oikeus puolellamme. Tavataan siellä, jos tarpeen.

Meistä jokainen nauttii Kristinuskon eduista. Sinulle, joka kirjoitit sopivasti Helatorstain lehteen, ettei Päivän Sanaa Raamatun jakeena turhana tarvita, muistutan, mitä tuo arkipyhä pelastushistoriassa merkitsee? Monet eivät tiedä sitä. Moni saa myös nauttia vapaapäivästä työstä. Senkin edestä joskus taisteltiin. Raamatun sana tuo siunauksen!

Onpa digi-etlari mennyt alaspäin. Saa nähdä, kuinka alas pääsee!

Putin ja Venäjä tullaan historiankirjoissa muistamaan 2000-luvun massamurhaajana, joka yritti tuhota kokonaisen ukrainalaisen kansan ja Ukrainan maan.

Turkin vaatimuksiin pitää suostua sellaisinaan. Sopimuksiin päiväys: 1. huhtikuuta.

ANTEEKSI, kun kehuin lehteä kun se oli kauniisti nidottu ja toivoin jopa yhtenäistä lehtä. Näin unta. Tämähän onkin se lentolehtinen. Voi, voi.

Kymiring on todellakin Iitissä, mutta Lahdessa on hotelleja, laskepa yhteen.