Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Näppis | Maauimalaa ei ole vieläkään päivitetty liikuntarajoitteisille?

Maauimalaa ei ole vieläkään päivitetty liikuntarajoitteisille? Vuosikausia on asiasta vatuloitu!

Milloin makeisista on tullut terveellisiä. Sokerit vastaan hammaskaries, liikalihavuus, sokeritauti, vitamiinien ja kivennäis- ja hivenaineiden puutos ym. Xylitoli poikkeus.

Pride-viikonloppu herättää paljon tunteita!? Jokainen saa mielestäni olla aivan vapaasti sukupuolisuuntautunut kuinka haluaa, mutta kun tapahtumaa markkinoidaan, tulee siitä luonnollisesti vaikeammin hyväksyttävä markkinaluonteinen tapahtuma. En siis ihmettele somessa näkyviä negaatioita asian tiimoilta?

ESS 25.2. s. 25. "Zelenskyi ei ole kaikkien sankari". Ei varmaankaan ole, ainakaan venäläismielisten ja selkärangattomien pelkureiden mielestä. Paljonko painoarvoa näiden mielipiteille pitää laittaa?

Olisiko syytä tällaisessa poikkeustilassa laskea elintarvikkeiden alvia väliaikaisesti? Voittaako valtion ahneus nälänhädänkin?

Tehy ja Super, mitä teette? Kyllä päättäjillä on varmaan hauskaa taas. Töitä vaan tehdään innolla ja samalla halutaan palkankorotus. Voi, voi tosta ei tule koskaan mitään koko touhusta. Ilmankos hoitajien palkat huonot.

Birgitta Wulfin tiistain lehdessä olevaan mielipidekirjoitukseen yhdyn ja jatkan omalta kohdaltani. Kun rippikoulussa kuulin, että Jumalan ja Jeesuksen Kristuksen sisäinen tunteminen on elämämme tärkein asia, ja tartuin siihen, en ole sitä päätöstäni katunut. Siitä on pian 60 vuotta. Kokemuksesta voin sanoa: sydämen rauha ja elämäntarkoitus löytyy Jeesuksessa. Suosittelen hänen rakkauttaan jokaiselle!

Nyt Lahti Events oy:n on vaadittava ennakkovarausmaksu välittömästi takaisin Kymiringin Moto GP:stä.

Terveiden työikäisten toimeentulon on tultava työstä! Pinnareilta Kela-tuet pois! Kymijoen kanava on kaivamatta, töitä riittää lapiomiehillekin!

Viimeistään nyt Lahti Eventsin johdon ja kaupungin päättäjien on tehtävä johtopäätökset ja lopettaa KymiRing-hullutukset. Teidän hullutukset tulee meille veronmaksajille todella kalliiksi. Kymiring on Iitissä, Lahdella ei pitäisi olla siihen mitään asiaa. Vai haluaako kaupungin johto olla sen maksumiehenä?

Saako voittoa tuottava yritys pysäköidä autonsa taloyhtiön vieraspaikalle?

Näin Hämeen uutisista, mitä kaikkea sinne KymiRingille on rakennettu ja Lahti Events on maksanut sinne vuokraa. Mistä. Nyt suunniteltu tapahtuma on pakko perua. Mistä ihmeestä on kyse. Kuka on se torvelo, joka tämän tuhlauksen pani käyntiin. Ketkä päätöstä tukivat. Paljonko rahaa on menetetty.

Fazer vie hyvillä järjestelyillään eteenpäin makeistehtaan ja siinä ohessa kehuu Lahden kaupungin johdon taitoja. Miksi näitä taitoja ei ole sovellettu KymiRingin ja vedenpullottamon projekteissa. Mistähän tuota hyväuskoisuutta juuri Lahteen virtaa. Tarttis varmaan jotain tehdä, että hölmöilyt loppuvat.

Eiköhän nuo kebabit ole nyt syöty, ei liene mitään syytä tukea, saati aseistaa, valtiota, joka suunnittelee aseellista hyökkäystä naapurivaltion alueelle!

Kannattaa syventää kasvimaapalstojen käytäviä – Forecan 25 mm tarkoittaa puolen aarin palstalle 1 250 litraa vettä lyhyessä ajassa eli kylvökset liikkuu vedessä.

Nyt matkustelu Turkkiin seis, kunnes asiat selviää.

Hyvä, hyvä! Mutta jäitä hattuun, sillä loppuun ajetun tuotantolaitteiston uusiminen vähentää työntekijöiden määrän n. puoleen entisestä, automaatio on kehittynyt uusissa laitteissa. Niin ei nyt sitten kuitenkaan heti aleta rakentamaan asuntoja Fazerin 900 työntekijälle ja heidän perheilleen.

Suuri ihmetyksen aihe on, mistä KymiRing saa tulonsa. Kuluja on ollut monta vuotta ja palkollisia on joitakin. Onko lähellä olevien kuntien veroeurot vaarassa joutua kustannusten maksajiksi. Lahdessa tuntuu riittävän eurot kaikenlaiseen.

Kuka on oikeastaan ollut KymiRingin hankkeen takana? Eihän nyt "keskellä ei mitään" voi oikeasti toimia!

Lahden seutua (Iittiäkin) kohtasi taas kerran uusi takaisku, ilman, että emme voi siihen mitenkään vaikuttaa. Kymiringistä tulikin Venäjän takia geopoliittinen ongelma, rahallisesti tosi iso, ei saada alueella turisteja, toiveista huolimatta. Uusi "hemohess", positiivisia uutisia olikin jo "liikaa", uusista yritysinvestoinneista. Sanomatta paras.

Hyvän ammattietiikan omaava hoitaja huolehtii voimassa olevista rokotuksista ennen kuin saapuu työpaikalle.

Piikittämätön hoitaja, pelkäätkö todella sitä piikkiä niin paljon, että se vaikuttaa työnhakuusi sote-alalle. Oletko siten myös työvastainen, siltä se näyttää. 1940-luvulla syntyneenä ei piikkikammoa syntynyt, monet silloiset sairaudet on taltutettu juuri rokotuksilla. Rokotusten tuloksesta saat nyt nauttia. T. Kolmesti rokotettu, joka toivoo neljättäkin. En halua vieläkään kuolla.

Hienoa, että raamatun jakeet tulivat takaisin Etlariin. Moni oli kaivannut niitä.