Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Lukijalta | Onko Turkki Suomelle vihamielinen maa?

Olen miettinyt, miksi Turkki vihaa Suomea niin paljon, että se estää Suomen liittymisen Natoon. Olen pitänyt Turkkia aina ystävällismielisenä valtiona Suomea kohtaan, mutta nyt on näköjään pakko muuttaa mielipidettä. Varmaan kaikki Nato-maat ymmärtävät, että Suomen ja Ruotsin mahdollisella jäsenyydellä on selvää etua, koska Nato kasvaa kahdella pohjoismaalla, jolloin koko Skandinavia ja Baltia ovat samaa Nato-rintamaa.

On varmaankin Naton heikkoutta, että yksi jäsenvaltio pystyy vesittämään koko muun organisaation intressit. Olen sitä mieltä, että mitä voimakkaampi Nato on, sitä paremmin pystymme estämään yhdessä Venäjän brutaalit aggressiot.

Toivomme tietenkin mielessämme, että Turkki antaa hieman periksi ja ilmaisee tukensa myös Suomen asialle, mutta tästä ei ole mitään takeita, vaan jäsenyys voi jäädä roikkumaan vuosikausiksi tämän takia. Itse olin suunnitellut jopa lähteä lomalle Turkkiin kesällä, mutta tämä tilanne sai tekemään suunnitelmat uusiksi ja aionkin lähteä johonkin ystävällismieliseen valtioon, valitettavasti.

Kirjoittaja on lahtelainen eläkeläinen.