Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Lukijalta | Onko meidän aika päivittää maailmankuvamme?

Mikä elämässämme on tärkeintä? Se on kysymys, jota meistä jokaisen on välillä hyvä pohtia. Onko se rauha, se, että meillä ei ole pelkoa henkemme ja vapautemme menettämisestä? Onko se lapset, että saisimme pitää heidät luonamme, ettei heitä otettaisi meiltä pois? Onko se terveys, että saisimme tarvitsemaamme hoitoa silloin, kun apua tarvitsemme?

Vai onko se työ, toimeentulo ja ihmissuhteet? Voiko elämässämme asettaa jotain asiaa toisen edelle? Elämämme tarkoitus ja miksi täällä olemme, on tainnut meiltä useammalta unohtua. Materialismi pitää meitä tiukasti otteessaan, erilaisten tavaroiden ihannointi on kulttuurissamme yhä vallalla. Eihän meillä muuten tavarataloja olisi.

Olisiko meidän aika alkaa tarkastella maailmankuvaamme uudesta näkökulmasta? Mikä meille lopulta on tärkeintä? Olisiko se yhteyden löytämistä toisiimme? Olisiko se luontomme kunnioituksen ja elämämme merkityksellisyyden lisääntymistä? Olisiko meidän aika pysähtyä? Aika ruveta miettimään, miksi me täällä todellakin olemme?