Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Näppis | Minä arvostan esim. PHKS:n ihan jokaista ammattiryhmää

Minä arvostan esim. PHKS:n ihan jokaista ammattiryhmää. Jos yksikin puuttuisi, homma ei toimisi. Antakaa heille työrauha. Lopettakaa vouhkaaminen. Toivon tietysti, että työn vaativuuteen nähden palkkaus olisi kunnossa. Jokainen meistä, joka on sairaalaan päässyt tai joutunut, arvostaa saamaansa hoitoa. Minä ainakin.

Tyypillistä suomalaista toimintaa. Arvostellaan pulassa olevia ruoan tuottajia, mutta ahneita keskusliikkeitä ei noteerata. Katsopa ruokakuittiasi, paljonko hinnat nousseet tänä keväänä.

Kriisin tullessa olemme pulassa. Ruoka ei riitä ilman tuontia, omavaraisuus ajettu alas. Lannoitetehdas Kemira myyty, hinnat pilvissä. Koskee muitakin entisiä valtion yrityksiä. Venäjän uhkaa eivät kaikki sinisilmät ymmärtäneet. Leimasivat varoittelijat sotahulluiksi. Miten kävikään?

Lopettakaa Etlarin nitominen, jos niitä niittejä ei saa oikeaan kohtaan!

Nyt oikeesti: miten kauan vielä kestää, että lehteen saadaan takaisin kotimaan pitkä sääennuste? Ja kaupanpäälle vois laittaa etusivun yläkulmaan sään takaisin.

80 raj. tiellä jonoa 600 m. Aiheuttajana Tesla, joka ei päässyt 40 km/h kuljetuksesta ohi. Akku loppumassa? Jonoissa on tulevaisuus.

Hallitukselle jäitä hattuun, kun suunnittelette ukrainalaisille kuntien jäsenyyttä. Ettekö te tiedä, että ukrainalaisilla on väliaikainen turvapaikan tarve. Ette meille suomalaisillekaan hoida etuuksia tällä vauhdilla.

EU-parlamentin ympäristövaliokunta linjasi, että puu ei ole uusiutuva luonnonvara. Hymyile Miss Universum laulun kertosäkeen mukaan "maailma hukkuu paskaan, me vain luemme lehtiä". Ainoa kiistaton uusiutuva luonnonvara on lanta, kansankielellä paska. Koska luonnonvaraisten eläinten lannan kerääminen sotkee herkän ekosysteemin, energialähteenä kyseeseen tulee ihmisten ja kotieläinten lanta. Rakennetaan koirien ja ihmisten lannan pienpolttolaitoksia korvaamaan "itäenergiaa". Ihmisperäisen biokaasun talteenotto sitä vastoin on nykyteknologialla erittäin haasteellista.

Voisiko Fazer tehdä puikuloista ym. pienempiä pakkauskokoja, ettei leipää menisi niin hukkaan ja viljaa säästyisi pidemmäksi ajaksi. Suomessa paljon pieniä talouksia. Kiitos.

Lämmin kiitos Tarja Heino-Hiilamolle 20.5. Etelä Suomen Sanomissa, mielipidepalstalla koskien hoitoalaa. Avainsanat, vuorovaikutus, empatia, kutsumus, testattu soveltuvuus. Olen juuri samaa mieltä. Kutsumushoitaja, joka piti työstään

Kiitos ja siunausta sinulle, lähimmäinen, joka veit unohtuneen käsilaukkuni kaupan neuvontaan!

ESS uudistunut! Miksi ei saada Suomen säätietoja? Ei sanomalehdessä tarvita koko sivun kokoisia kuvia.

Suomi on vapaa maa. Kaikilla on oikeus tehdä parvekkeestaan jätekatos. Parvekkeelle kerätään kaatopaikkajätettä, energiajätettä, biojätteitä, sekä metalliromua.

Mertsille tiedoksi, että Hannes on Björninen, eikä Bjööörninen.

Radio Suomen nimeksi voitaisi muuttaa kuvaavampi "American noice"!

Kiitos, nyt lehti on saanut kauniin muodon. Sivut saman kokoiset ja numerointi hyvä. Joko näin tai sitten nidottu kuin Apu yhteen nippuun. Kiva aloittaa päivä.