Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Näppis | Oikeasti sota ei meidän syytä, arvonlisävero matalammaksi

Oikeasti sota ei meidän syytä, arvonlisävero matalammaksi, hintojen nousu nostaa verojen määrää. Maksukyky loppuu! Muutoinkin hintakattoja voimaan.

"Ylen paneeliohjelmien turisijaeliitti hokee tyhjiä sanoja ja juttelee mukavia." Komppaan täysin Jyrki Lehtolan kolumnia. Outsider.

Ikävä katsella huonolaatuisia kuvia lehdessä.

Uusittu ESS lehti ihan ok! Paljon luettavaa, selkeä asettelu, sininen värikin ihan ok mielipidepalstalla.

Suurkiitos sinulle pyöräilijä joka otit tielle pudonneen kännykän ja veit sen Orimattilan Veden työntekijöille, kännykkä on vahingoittumattomana takaisin omistajalla, kiitos!

Jos suunnittelet muuttoa Salpakankaalle ja näet puita, älä pelästy, eivät ne siellä kauan ole. Täällä pystyssä pysyvät vain myyntiin kelpaamattomat puut ja purettavat rakennukset.

Miksi energiajätteestä pitää maksaa liki tupla sekajätteeseen verrattuna? Eikö energiajätteestä pitäisi paremminkin hyvittää?

Nina Räty, vähättelet törkeästi uutisen otsikossa naisen alaikäisiin lapsiin kohdistamaa väkivaltaa ja seksuaalista hyväksikäyttöä kuvaamalla sen "kiukuksi". Sosiaalisesti hyväksytty termi ja tekosyy hyväksyä väkivalta. Vaihda asianosaisten sukupuolet. Onko sama teko miehen kiukkua vai jotain muuta?

Ketä kiinnostaa Halosen mielipiteet Natoon liittymisestä. Hänen touhuilunsa tiedetään. Onneksi viisaat kenraalit pitivät pintansa ja säästivät meidän armeijan.

Tulotaso määrittää mahdollisen elintason. Jos tilanne ei tyydytä, voi hankkia koulutuksen, jolla saa paremman tulotason. Jos ei kyvyt tai motivaatio riitä siihen, joutuu tyytymään siihen, mihin ne riittää. Harva hoitaja pystyy lukemaan lääkäriksi.

Ei ole ihme, jos Jalkarannan bussit ovat tyhjiä. Numero 1, jolla päästiin Launeen marketteihin lopetettu. 1, jolla päästiin salpakankaan suuntaan lopetettu. Jalkarannassa asuu myös vanhempia ihmisiä, joilla ei ole enää autoja. Siinä on koko joukko liikennepalvelut menettäneitä Jalkarannan asukkaita.

Suoramyynnissä raha jää kokonaisuudessaan tuottajalle, ei siinä järkeä ole myydä samaan "ota tai jätä" tukku- (eli pilkka-) hintaan. Maksan mieluummin tuottajalle kuin ahneille kaupparyhmille.

Uusi Lahti -lehdessä oli ansiokas juttu pesäpallosta. Ikävä että nykynurmea yritetään siirtää Ristkariin, kun Pirttiharjussa olisi tosi iso kenttä vähällä käytöllä.

Ikävä sanoa, mutta näin tyhmiä maiden johtajia ei ole ennen nähty kuin Putin porukoineen ja Turkki ja Kroatia, jotka sotkevat omia asioitaan Natoon.

Miksi me hyysäämme venäläisiä, vaikka Venäjästä on meille pelkkää harmia. Venäläiset uutiset pois.

Erdoganille kyllä kelpaa täpötäydet lentokonelastit suomalaisia turisteja euroineen Turkin aurinkorannoille.

Miksi LSL liikenteen suunnittelijat haluaa pysyä piilossa? Ei voi tavoittaa mitenkään?

Millainen on hyvä kauppias? "Sellainen, joka ei valehtele, mutta ei kerro totuuttakaan. Kansanfilosofi

Miten Suomessa voi olla pula ulkomaisista kausityöntekijöistä, kun maassa on tuhansia työttömiä ulkomaalaisia, saati suomalaisia? Perin outo kuvio?

Joko ukrainalaiset alkavat palaamaan maansa jälleenrakentamiseen, kun Suomenkin lähetystö palaa Kiovaan?

Tuottaja myy tukkukauppiaalle tuhat kiloa perunaa, sä ostat torilta neljä kappaletta ja ihmettelet, että tukkukauppias saa halvemmalla.