Näppis | Nyt diiselin hinta 40 centtiä alaspäin ja molempien bensojen 20 c ylös

Suomen hallitus! Nyt diiselin hinta 40 centtiä alaspäin ja molempien bensojen 20 c ylös. Kuljetushinnat nostaa hintoja pilviin. Tulee Suomen konkurssi!

Uusi Lahti -lehdessä mielenkiintoinen artikkeli. Ukrainalaiset lapset tulevat mielellään kouluun. Ihmettelivät, kun kouluruokaa saa hakea lisää! Mitä tekee suomalaiset? Biojätettä!

Äänestän ilolla juuri sitä kansanedustajaa, joka äänesti Natoon liittymisen puolesta. Vihdoin ymmärretty realiteetit. Nyt varmistui, että VKK = Valta kuuluu Kremlille.

Nyt Padasjoen kunnan päättäjät olkaa tarkkana kuntamme johtajan vaalissa. Tehkää päätös yhdessä!

Näppikset mahdollistavat seuraamaan, mitä lukijat ajattelevat ja arvostavat. Sininen pohja haittaa lukemista. Ette arvosta lukijoiden pyyntöjä sinisen poistamisesta, eikä lehti muutoinkaan ole merkittävä uutislähde, joten lopetamme lehden vuosikymmenien tilauksen tämän kauden jälkeen.

Launeen ent. tk, nimet/tahot julki, kuka päätti nykyisen toiminnan? Kumma kun ei lähialueen asukkaita ole kuultu. Siihen haluamme syyn!

Hyvä, että oikeaan suomalaisuuteen perustuva Nato-vastaisuus synnyttää keskustelua, mutta yllätyin tuollaisesta jyrkkyys-vastakommentista. Se vain kertoo siitä, että periaatteesta tullaan sanomaan vastaan, ja ei kunnioiteta vanhempia ihmisiä. Homma lienee selvä. Kysyttävää? Ei ole.

Onkos Lasse Koskinen Natoon liittymistä vastaan? Ainakin ESS mielipidekirjoituksessa nostaa Karjala kysymyksen tikunnokkaan ja pelaa Turkin ja Venäjän pussiin.

Tuulensuoja: mahtavaa toimintaa ja onnea jatkoon! Ihmisarvo ja inhimillisyyttä kaikille.

Milloin Hämeenmaa maksaa omistajilleen ylijäämää kuten esim. mikkeliläinen Suur-Savo? Vai onko rahat huvenneet ylikulkusiltaan ym.

Optikoiden onni on tämä lehtiuudistus. Esim. 2-osan ison otsikon alla on kirpunkokoinen päivämäärä. Sillä olisi kuitenkin merkitystä, enemmän kuin jättikakkosella.

Miten on mahdollista, että Sykkeen sisäpihalla huumekauppa rehottaa ja alkoholistit hallitsevat koko pihan aluetta?

Eipä lehti arvosta uusia ylioppilaita, surkea lukea nimiä siniseltä pohjalta. Sudokut vielä isommaksi nehän lehdessä on tärkeintä. Uudistus susi jo syntyessään.

Suomalaisten, ruotsalaisten, Pohjoismaiden kansalaisten ja myös meille myötämielisten Nato-maiden kannattaisi nyt välttää Turkin ja muiden vastustajien lomamatkoja. Samoin turkkilaisia tuotteita pitäisi boikotoida.

Mihin raja-aitaa tarvitaan, kun sotilaita ei aita pidätä ja turvapaikan hakijat otetaan avosylin vastaan, kun ne pakenee Putinia?

Jalkakäytävät täynnä potkulautoja. Kaupunginhallituksen pitää määrätä niille parkkipaikat.

Turistimatkat Turkkiin seis välittömästi.

Venäjän ainoa tavoite oli saada aikaan konflikti, jossa pääsee neuvottelemaan Naton ja Yhdysvaltojen kanssa. Nyt Putin hykertelee ja hyökkää Pohjolaan.

Jos se valmis Kisapuiston hiekkatekonurmi on pakko hajottaa. Siirtäkää se Pirttiharjun tyhjälle kentälle. Sinne on hyvät liikenneyhteydet ja vapaata käyttöaikaa. Ristkarin kenttä on periferiassa ja siellä on jo baseball. Pesäpallon kenttäasiat pitää viimeinkin laittaa kuntoon!

Niinistöhän vois samalla anoa Suomea uudeks USA:n osavaltioks. Vaatimukset alkaa täyttyä, kadulla pitää jo kulkea sanakirja taskussa, että ymmärtää nimet mainoksissa ja autojen kyljissä.

Jotta hoitoalalle saataisiin päteviä työntekijöitä, alan arvostuksen pitää näkyä palkkauksessa. Pätevät työntekijät eivät jaksa ikuisesti tuplavuoroja ja sovittujen työvuorojen muutoksia työvoimapulan vuoksi. Ja onhan heillä muutakin elämää kuin työelämä, oikeus hyvällä omallatunnolla tehdä omia suunniteltuja asioita omalla ajallaan niin kuin muidenkin alojen työntekijöillä.

Kyllä on niin upeita miehiä meidän presidentti Sauli, Mika Aaltola.

Orimattilan terkkarin hoitajat ja lääkärit ihmisläheisiä. Siunattua elämää heille kaikille.

Tuottaja myy esimerkinomaisesti perunaa tukkukaupalle 0,10/kg ja torilla 10,00/kg kuluttajalle. Ihmettelee, miksei kansa osta.