Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Miksi asematunnelissa on niin surkea valaistus?

Miksi asematunnelissa on niin surkea valaistus? Kirkkaammat valot lisäisivät matkustajien turvallisuudentunnetta ja ehkäisisivät ilkivaltaa. Laitureille vievät portaat olisi myös syytä joskus lakaista.

ESS 18.5. Osta suoraan tuottajalta, ostaisin kyllä, mutta suoramyyntitiloilla hinnat pilvissä. Kumma juttu.

Tuleepa mieleen, että yrittääkö Lahden kaupunki ja valtuutetut epäpätevällä toiminnallaan tuhota Suomen toisiksi menestyneimmän pesäpalloseuran Lahden Mailaveikot, ja vieläpä kansallislajimme 100-vuotisjuhlavuotena?

Eikö ne sääkuvat mahdu vieläkään etusivulle?

Näin energiapulan aikana jokaiselle suomalaiselle pitää antaa lupa ottaa valtion metsistä (= meidän omista metsistä) polttopuuta omaan käyttöönsä! Näin on Kanadassa ollut aina!

Hoitajilla on esihenkilö, joka vastaa alaistensa ammattitaidosta, käytöksestä ja tasapuolisuudesta, ettei jotkut mene alta riman. Ei taida toimia hykyssä.

Kiitos Seppo Korhoselle, puuttuessasi Lahden kaupungin rahojen käyttöön, tytäryhtiöidensä lainoituksissa veronmaksajien rahoilla. Olkaamme muutkin tarkkoina.

Mainos-alan ja kaupan-alan yhteinen sävel voisi olla: "Koukuta ja Kuppaa."

Toimitukselle: oo, la lallaa, oo, la, lallaa, sinistä ja punaista vain rakastan, oo, la, lallaa, rakastan.

Tehdään muka parempaa sotea, mutta ihmisten kohtelu vain huonontuu ja hoitoon pääsy vaikeutettu.

Vakava sähköpotkulautaonnettomuus Lahdessa keskiviikon vastaisena yönä. Alkoholi mukana. Jokohan vihdoinkin kiellettäisiin yöajelu laudoilla sekä säädettäisiin kypäräpakko? Järki käteen.

Jos nykyinen painotekniikka ei pysty painamaan kunnollisia värikuvia, siirtykää mustavalkoisiin.

Suomi ja Ruotsi eivät pääse Natoon niin kauan, kuin Turkki on sen jäsen!

Kyllä on järkyttävää käytöstä pariskunta kokenut neurol. osaston hoitajalta. Ja vielä palkankorotuksia pitäis saada.

Harjun terveyteen ei pääse kunnolla lääkärille. Hoitaja portinvahtina. Kiirevastaanotto vain laastari. Ei kokonaisvaltaista hoitoa.

Moni on kertonut, että näppistä on vaikea lukea siniseltä pohjalta, näin myös minulla. Voisiko joku kertoa, miksi tekstin pohjan on oltava sininen?

Turkki tietää voivansa tehdä kiusaa, tässä Nato-asiassa. Muistaakseni Turkki aiheutti joskus aikaisemminkin ongelmia, mutta maassa oleva Natollekin erittäin tärkeä sotilastukikohta on Turkille suorastaan kiristyskohde. Vaikeaa on, saas nähdä kuinka meidän ja Ruotsin käy. Tulee pitkä odotus, lisänä Balkanilta Bosnia, parlamentti sekaisin. Otetaan rauhallisesti.

Toivoisin, että kun meidän hoitsut eivät palkallaan elä? Meillä paljon ammattitaitoista ukrainalaista hoitajaa. Pikakielikurssi! Heille töitä! Filippiineiltäkin jo tullut hoitajia! Eiköhän meidän hoitsuille löydy niitä "elintason" mukaista työtä!

Ravialalla hevostietouden taso on matala ja sopisivat paremmin moottoriurheiluun. Varsinaisiin ongelmiin ei puututa; hevosen vastustellessa lisätään vain varusteita, apuohjaksia ja monia erityyppisiä kuolaimia, revitään ja riuhdotaan. Näin Ruotsissa (Mot-raviohjelma). Samat osaamisen puutteet myös Suomessa.

Parempi olisi, jos tupakan ja alkoholijuomien hinnat tuplattaisi ja polttoaineilta verot pois.

Vielä muutama vuosi sitten ensin kirjoitettiin ja sitten päästiin ylioppilaaksi. Mikä ja kuka muutti tämän valmistumiseksi? Päiväkodista ja ala-asteeltakin voisi valmistua.

Joutjärven S-market. Kiitos kahdelle Herralle kompastuneen keppimiehen auttamisesta. Olin pienessä sokissa, joten kiitos olette hienoja miehiä.

Miten kauan vielä pitää odottaa, että lehteen saadaan takaisin kotimaan pitkä sääennuste? Ja kaupanpäälle vois laittaa etusivun yläkulmaan sään takaisin.

Turkki boikottiin ja lampaille oikeuksia eläinarvoiseen elämään myös Turkissa!

Kiitos, kun poistitte sinisen taustavärin, poistakaa myös punainen tai haalentakaa sitäkin. On näkösairauksia, mihin minkään vahvuiset lasit ei auta.

Nyt puhut palturia, edellinen hallitus olisi vienyt Suomen Natoon juoksujalkaa. Ja peilistä ja kasvojen menetystä. Ja sinulle joka Niinistöä olet alkanut "morkata", oletko päättänyt ilmoittautua pressan vaaliin, oisko eväitä? Minulla ei, mutta seuraan kuitenkin jonkin verran politiikkaa, aina se ei mene putkeen, mutta sitä voi tietysti korjata. Äänestäjä.

Harjusta ja sen putiikin toimivuudesta, toimii jos toimii. Olen ollut koko Harjun ajan sairas, lääkäriin kyllä pääsin, mutta hoito ei auta, joten tarttis tehdä. Nyt jumalaton pillereiden syönti on pilannut asian kokonaan ja alan todella tuskastua. Nukkuminen on tosi vähäistä, se ei tiedä hyvää, sen tietää maallikkokin.

Sinä, joka ihmettelit, mitä eläkeläinen on tehnyt työkseen saadakseen 1 000 e/kk eläkkeen!? Suurin osa vanhemmista ihmisistä tuli eläkekertymän piiriin ollessaan aikuisiässä 23–28 vuotiaita eläkelain syntyessä. Omalla kohdallasi on kyseessä arvio, joka varmasti korjaantuu ennen eläkkeelle pääsyä. Mikäli työurasi kiinteässä palkkatyössä on alkanut vasta 25–30 vuoden iässä, on tilanteesi samanlainen kuin kyseisellä eläkeläisellä. Toivoisin nuorelta ikäpolvelta kunnioitusta eläkeläisiä kohtaan!

Ei Stalin säästänyt Amerikan suomalaisia sen paremmin kuin muitakaan vähemmistöjä, jotka olivat suomensukuista kansaa. "Kansanhallituksen" O.V. Kuusinen oli ainoita, joka säilyi. Vallankumous syö lapsensa, toteutui Neuvostoliiton diktaattorin aikana.

Nordean maksuautomaattia kaivataan Vääksyyn.

Tiedoksi lukijoille, ettei vedenpullottamoon ole mennyt verovaroja, eikä kaupungin yhtiöiden varoja, korkeintaan neuvottelukahveihin. Sijoittajien taitamaton toiminta ja riidat ovat johtaneet konkurssiin.

Ei "kuuta taivaalta", vaan palkka, jolla tulee toimeen! Ala houkuttelevammaksi nuorille. Hoitajapula poistuu. Hyvä Tehy ja Super.

Eläkettä ja hoitajien palkkaa voi verrata toimeen tulemisen näkökulmasta. Jos menot on suuremmat kuin käteen jäävä tulo, syy ei ole hoitajan palkka, vaan mihin ja miten se käytetään. Tämä on eri asia kuin oikea hoitoalan palkkataso. Liian kalliisti elävien on vaikea tätä eroa ja omaa virhettä myöntää.

Ei syrjitä tai mustamaalata tiettyjä uskontoryhmiä. Joko jätetään otsikoista pois jokaisen vakaumus tai laitetaan kaikkiin otsikoihin jokaisen vakaumus. Se olisi oikeudenmukaista.

Hienoa että Salkkareita ei jyrätty MM-kisojen alle kuin joskus muinoin.

Sädekehää on turha asetella päänsä päälle, kun siihen ei ole mitään aihetta. Kiusaamisesta valittava voi olla itse se pahin kiusaaja ja vainoaja. Vahinko, ettei näytä totuutta tunnistavan.

Onko toimitukselta huumori hukkunut? Missä viipyy Kerberoksen seuraaja? Huumori on elämän suola ja päivän pelastus. Juuri nyt on uhka toisensa jälkeen ilmassa ja silloin juuri tarvitaan hyvän huumorin antamaa iloista oivallusta. Ihan tosissaan kuvia kaipaava Mummo

Tiedoksi Natoa jyrkästi vastustavalle: liittymällä Natoon takaamme jyrkkyytesi jatkossakin. Kunnioittanet kuitenkin enemmistön päätöstä?

Taitaa olla niin, että suurin osa Nato-kiihkoilijoista herää vasta, kun on liian myöhäistä!? Kohta jyrisee...

Eräässä vertaistukiryhmässä, yksi ryhmän jäsen sanoi kuolemattoman ajatuksen. "Aina, kun minä avaan suuni, olen oikeassa, koska mitään totuutta ei ole olemassa, ainoastaan mielipiteitä."

Eivätkö työnantajat vihdoinkin herää työntekijöittensä uupumuksiin, ahdistuneisuuteen ja sairauslomiin ja mieti kohtuuttomia vaatimuksiaan. Turha itkeä, ettei työntekijöitä, kun osittain oma syy.

Kiusatut, lukekaa Arthur Schopenhauerin filosofinen kirja "Pessimistin elämän viisaus" niin tiedätte vastauksen, miksi ylipäänsä on kiusausta.