Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Näppis | Merkillistä, ensin sanotaan että joku on menettänyt kasvonsa, sitten kehotetaan katsomaan peiliin. Eihän sieltä näy silloin muuta kuin peili ja jotain taustaheijastumaa

Merkillistä, ensin sanotaan että joku on menettänyt kasvonsa, sitten kehotetaan katsomaan peiliin. Eihän sieltä näy silloin muuta kuin peili ja jotain taustaheijastumaa.

Jos kun ruoan hinta liian kallis, niin terveisiä butlerille, sehän se vie leivän ja ruoan hinnan taivaisiin ukrainan taistelujen johdosta.

Pikku Vladimir Putin vitsi. Vladimirin isä teki sähkötöitä, Vladimir pyöri ja hääräsi mukana, kunnes isä hermostui: otappas Vladimir tosta johdon päästä kiinni. Isä kysyi: tunnetko mitään? Jolloin isä totesi: ai jaa,no sitten se virta kulkee tota toista johtoa pitkin.

Kiitos että poistitte ruman ESS:n etusivulta.

Ess kirjoittaa sivun jutun Itä-Suomen sorrosta kun jääkiekkoilijoita ei ole leijonissa, mutta eipä ole ollut kirjoitusta miten naisten tasa-arvo ei toteudu hallituksissa Lahdessa tai kuntayhtymissä ja muissa kunnallisissa organisaatioissa, missä oikein laki on ollut voimassa monta vuotta. Voi surku Itä-Suomea.

Sodissa haavoittuneiden määrä arvioidaan yleensä noin kolminkertaiseksi kuolleiden määrään. Eli venäläisiä on haavoittunut Ukrainassa noin 60 000! Tästä ei yleensä esitetä minkäänlaisia arvioita.

Unohdetaan Nato ja Turkin matkat, palautetaan venäläiset Venäjälle ja turkkilaiset Turkkiin.

Lehti laiha, sisältöä vähän eikä silti tilaa kunnon sääsivulle? Kotimaan säät puuttuvat, karttoja eikä lämpötiloja näe. Lukijat unohdettu.

Hyvää ei seuraa Suomelle tästä suunnanmuutoksesta. Edelliset päättäjät olleet viisaampia, realiteetit unohdettu nyt.

Kuluvan vuoden kotimaan satonäkymät epävarmat, kylvöt myöhässä ja viileät säät jatkuvat. Valtion varmuusvarastot heikot. Turha rakentaminen ja tuhlaus seis. Kaikki tuki annettava ruuantuottajille.

188 kansanedustajaa antoi väärän vastauksen eduskunnan Nato-yhdistysjäsenäänestyksessä. Se on täysin varmaa, että väärän vastauksen antaneita en tule seuraavissa eduskuntavaaleissa äänestämään. Homma lienee selvä. Kysyttävää? Ei ole.

Ei tupata jos ei tykätä. Peruutin juuri Turkin lomamatkani.

Harjun Terveydelle kiitosta: Kiitos lääkäri Galina Sutiselle nopeasti ja ammattitaitoisesta vastaanotosta.

Pitääkö TV ihmisiä pilkkanaan? National, Fox, Sub Family Gay, Simpsonit, miehen puolikkaat joka kanavalla. Friillä ja muillakin asem. monta osaa illalla Kovaa lakia. Typerimmät ja halvimmat. Eikö uusia ohjelmia ole vaikka makset. verotkin?

Ei onneksi Nationalilla Simpsoneita yms. Lehdessä väärät ohjelmat 17.5 huh, huh.

Jos olet huolissasi omista tai iäkkäiden omaistesi terveys- tai muista hyvinvointipalveluista, käy allekirjoittamassa kansalaisaloite vanhusneuvolaitten perustamisesta sotekeskuksiin. Aina kannattaa yrittää!

Ihanko totta? Puhuvatko jotkut jossakin huoh!

Eikö jo sun perk...e olisi aika vaihtaa kesäkumit alle. Jollei fyrkat riitä niin niitähän saa myös osarilla.

Oliko viikonloppuna jotkut euroviisut. Mielenkiintoista. Meikä on lukenut viime perjantaista asti tietoliikenteen tenttiin. Ei ulkopuolista elämää.

Mihin on jäänyt eläkkeiden indeksikorotus? Tuleeko se kesällä niin kuin on ministerin suulla kuultu jo kuukausi sitten.

Kuka idiootti on keksinyt tehdä vielä tv-sarjan hiihdon dopingskandaalista vuodelta 2001? Joku selvästi kadehtii Lahtea ja haluaa vain aiheuttaa mielipahaa. Toivottavasti sarja floppaa oikein kunnolla. P

Ennenku in Nato skumpat juodaan, niin lopetetaan sota Ukrainassa. Ällöttävää katsoa näitä kiihkoilijoita kun samaan aikaan sota on käynnissä. Ukraina kaipaa tukea ei mitään jäsenyyksiä.

On se kumma, joka kerta kun tälläinen kukkoileva poikalauma tulee päästelemään suustaan räävitöntä tekstiä, heille pitää antaa julkinen kurinpalautus.

Ja sama pätee yli-innokkaaseen keski-ikäiseen seuran etsijään kurssilla. Oppikaa ukot nyt ihmeessä varoittaan toisianne. Multa tulee julkinen palaute.

Turkissa suoritettiin 1915–1917 yli miljoonan armenialaisen kansanmurha. Kannattaako Natoon liittyäkään, kun siellä odottaa Erdoganin kaltainen ystävä?

Olipa tyhjentävä näppis, kaikesta mikä liittyy ruoan hintaan kaupassa. Usein on vielä niin, että kirjoittajan kaikki mainitsemat välikädet ovat pääosin kaupparyhmien omia. Tukku, kuljetus etunenässä. Jätetään osingot ja bonukset pois tai ainakin pienemmiksi ja annetaan se osuus tuottajille. Oma tuotanto on asian ydin, se on säilytettävä. Pähkäili asiakas.

Ei sinne lääkäriin pääsekään, mutta on yksi joka parantaa kaiken, FYSIOTERAPEUTTI kokeile sieltä.

Kannattaa ollakkin kuulolla korva seinässä ettei mitään jää kuulematta heh!