Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Lukijalta | Huonoa käytöstä sairaalassa

Ala-arvoista käytöstä sairaanhoitajilta Päijät-Hämeen keskusairaalan neurologian vuodeosastolla 23 sairaanhoitajien taholta.

Mieheni (86-vuotias) oli tutkittavana osastolla 10.5.–12.5.2022 eli juuri tänä vuonna. Sairaanhoitajien käytös oli aivan tyrmistyttävän ihmisarvoa alentavaa. Samaa kertoi myös viereisen vuoteen potilas.

Ainoa ”normaali” hoitaja oli reipas nuori mies. Potilaalle ei vastattu kysyessä ja epäiltiin hänen järkeään. Tämä tapahtui minun läsnäollessa.

Kaiken huipuksi jouduimme odottamaan neljä tuntia kotouttamispapereita. Mieheni mennessä kysymään tilannetta hänelle käännettin vain selkä.

Minä menin nyt ottamaan asiasta selvää. Tuolissa istui jalat harallaan ja puoliksi maaten sairaanhoitajatar ja sanoi, että ei kait lääkäri ole vielä edes kirjoittanut kotoutuspapareita. Peffa ei edes noussut tuolilta! Takaa kuului reipas ääni, joka pyysi anteeksi ja lupasi heti toimittaa paperin.

En ole koskaan kokenut tuollaista käytöstä. Olen itsekin jo 85-vuotias.

Kyllä nyt on peiliin katsomisen paikka. Kohdelkaa potilaita niin kuin haluaisitte teitä kohdeltavan!

Kirjoittaja on lahtelainen.