Näppis | Koiran omistajan tulee huolehtia siitä, että koirasta ei aiheudu haittaa ympäristölle tai naapureille – ei voi vedota siihen, että koiran tehtävä on haukkua

Koiran omistajan tulee huolehtia siitä, että koirasta ei aiheudu haittaa ympäristölle tai naapureille. Tämä koskee myös koiran haukuntaa pihalla. Ei voi vedota siihen, että koiran tehtävä on haukkua.

Ukraina ei voita sotaa eikä sitä voita Venäjä eikä muu maailma, sodassa häviävät kaikki.

Ei pelkästään hevosia, koiria ja tuotantoeläimiä kohdella kaltoin. Kissoja hylätään, pahoinpidellään ja jätetään rokottamatta. Monikaan kissa ei pääse elämänsä aikana eläinlääkäriin, vaan kuolee hoitamattomana.

Busseja vaivaa matkustajakato. Eipä ihme. Junalle ei niillä pääse eikä lentokentälle edes junalla silloin kun tarvitsisi. Takapakkia on menty vahvasti sillä rintamalla sanoo entinen ahkera bussin käyttäjä.

Sanokaa hyvät ihmiset miten pääsee lääkärille sote-keskukseen. Vai pitääkö aina mennä yksityiselle lääkärille. T. Yksi ikä-ihminen

Kyllähän maataloustuottaja saisi itse hinnoitella tuotteensa kannattaviksi, mutta ei niistä jalostettuja tuotteita kukaan ostaisi. Toimisi vain suoramyynnissä tiloilta. Tuottajan raaka-aineen ja valmiin myyntituotteen välissä on niin monta välistävetäjää, että jos tuottajahintaa nostetaan liikaa ei valmiita tuotteita osta kukaan. En toki väitä että nykyinen tuottajahinnoittelu olisi oikein, mutta kysymys on vaikea ratkaistavaksi, koska välikädet eivät luonnollisestikaan halua tinkiä omista katteistaan.

Kyseessä lienee vain Venäjän Kannaksen(entinen Karjalan Kannas) palautus vai haluatteko myös Vienan ja Aunuksen Karjalan mukaan? Yhdessä nämä muodostavat itäkarjalan, eli Karjalan tasavallan, että näin.

Nyt pitää julkaista kansanedustajista luettelo ketkä olivat puolesta ja ketkä vastaan, jotta tiedämme ketä äänestämme seuraavissa vaaleissa. T: suuri joukko Etlarin lukijoita

Esivalta on kova eläimille, mutta väkivalta on vielä paljon kovempi.

Erään talon kerho, siellä setvitään mitä kukakin on tehnyt, totuus vain on hämärtynyt. Kerho ei ole yhtiökokous, ihan kuulolla vain.

Toimittajilla mäskit ja rankit sekaisin, mäskistä tislataan viinaa tai uutetaan olutta, jäljelle jäävä jäte on rankkia.

Tiedoksesi, osuuskaupat, tukkuliikkeet ja muut välikädet ryöstävät ruoan hinnasta suurimman osan, tuottajalle ei jää kuin rippusia. Otat sen mitä annetaan, siihen tyytyminen. Moni ei näköjään tätä tiedä. Osta suoraan tuottajalta aina kun mahdollisuus.

Gallupeillako tulevaisuudessa valitaan presidentti, kansanedustajat, kuntapäättäjät ym. ESS:n vierailija Kalle Jokinen sanoo mielipide palstalla 15.5. että "Kansan mielipide vie Suomen Natoon". Kansa ei kuitenkaan ole saanut äänestää tässä asiassa.

Hienot kuntoportaat Etlarin etusivulle. Sinne menisin kun tietäisin, missä portaat ovat.

Sopiva aika antaa poliisin tiedossa oleville terroristi ja kans.väl.jengiryhmille vaikka maksuton kyyti ulos rajojen yli! Eivät olisi este N-hakemukselle! Kansalaisetkin kiittäis!

Taas yksi pelle kurssilla. Mee aikuinen mies rykimään muualle kuin naisen korvaan. Anti työrauhaa!

Pikkuvesku ja satama-alue lahtelaisten olohuone, mutta miksi ihmeessä penkit on niin matalat ettei niistä huonompikuntoinen pääse ylös?

Harjun terveyteen kysymys, miksi ihmeessä aulassa "loossit" joista ei saa palvelua, ei edes varattua aikoja vaan pitää TILATA PUHELIMITSE ja sekään ei pelaa kun ei saa aikoja?? Aina vaan menee huonommaksi kaikki vaikka luvataan toisin??

Joku ehdotti näppiksellä, ettei pidä tehdä elokuvaa Lahden skandaaliin johtaneista MM-talvikisoista 2001 ja niiden taustoista.Mielestäni se pitää tehdä ehdottomasti, koska siitä tulisi paras elokuva Lahdesta ikinä!

Rasmus kävi nolaamassa meidät viisuissa, muka suosittu euroopassa, miksei sitten tullut yleisö ääniä!?

Uutisista: särjen käyttö on kasvanut 70 prosenttia. Järjen käyttö ei ihan niin paljon.

Nykyinen hallitus on ensimmäinen joka pyrkii alentamaan tietoisesti suomalaisten elin oloja. Syynä on osaamattomuus ja eu-komission nöyristely! Rahaa ei ole Suomen hyväksi, mutta kankkulan kaivoihin sitä löytyy!

Missä sijaitsevat 14.5. ESS lehden kansikuvan kuntoportaat.

Leivän ja lihan hinta kaupassa pompannut pilviin vaikka raaka-aineitten hinta viimekesän tasolla. Kyllä meitä ku....taan.

Vain sokeat uskovat Putiniin, kun eivät näe. Ensi vuonna hän ei ole venäläisten presidentti vaan Molokin peto.

Natojarruttajat ovat desantteja ja mikä on desantin kohtalo?

Olen täysin samaa mieltä Terttu Pihlavan kanssa. Asiat saataisiin toimimaan, jos haluttaisiin, peruspuhelimella. Kysymyksessä on kuitenkin suurimmasta rikollisuuden alasta, nimittäin 'valkokaulusrikollisuudesta.'

Saarikko, Henriksson, Mikkonen nyt Ukrainaan kysymään venäläisiltä sotilaita ovatko he turvapaikanhakijoita vai paperittomia siirtolaisia?

Vekkuli etana ilahdutti maanantaina! Lehteä katsellut.

Niin todella työkseen LSL:ssä joku niitä muuttaa, leikkii meidän eläkeläisten kustannuksella. Ei auta vaikka viestittää LSL:lle suoraan Lahden palautteella. Eivät kuuntele, eivät varmaan itse käytä busseja. Mistähän löydän itseni elokuussa, kun pitkäaikaiset numerot muuttuvat? T. Eläkeläinen.

Joku jo unohti, ettei naapurin setään voi luottaa, uskotko todella, ettei setä 9 muun tyypin kanssa reagoi, minä en usko!

Uskomatonta soopapuhetta aamiaiselle menevälta vihreäpukuiselta isänmaan toivolta: kommentoi minua sanalla 'saa illua. Kakara.