Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Peruspalkkako pitäisi heti olla 3 000? Kyllä se vaan pitää laittaa menot tulojen mukaan eikä mulle kaikki nyt heti

Peruspalkkako pitäisi heti olla 3 000? Itse tehnyt yli 20 vuotta töitä, että palkka ikä- ym. lisineen nyt tuon verran. Kyllä se vaan pitää laittaa menot tulojen mukaan eikä mulle kaikki nyt heti.

Nyt hoitajat meni liian pitkälle ahneudestaan. Olen kuullut säilyttämisestä ja sitten sopivat että kukaan ei suostu ylitöihin, niin saavat suuremmat hälytys rahat. Eivät nyt irtisanoutui (muka) kun lomarahat on tulossa.

Niin lahtelaista – niin lahtelaista! Aukeaman juttu Etsussa sotilaskarkuruudesta, päivänä joka on omistettu kalleimpansa antaneille, jotta voimme julkaista myös tuollaisia juttuja lehdissä. Hennalan muistomerkkipuiston kunnostusta, talven putkitöiden jälkeen, odotellessa. Niin lahtelaista.

Irvokasta, että Snellmannin & suomalaisuuden päivänä Suomi taidettiin viedä vieraan vallan alle!?

Putinilla on Stalinin valta ja Hitlerin toimintatavat. Kuvottava hybriini menneiltä ajoilta.

Kyllä on edelleen ikävä lukea näppistä sinisellä pohjalla, turha sanoa, että mene silmälääkäriin. Kallis lehti, eikä pysty rennosti kaikkea lukemaan.

Minulle opetettiin jo kotona, että kaikki työ on arvokasta. Kysyin lapsena, että eivätkö nuo sedät ole käyneet kouluja, tarkoittaen likakaivon tyhjentäjiä. Äitini valisti vielä, että kuvittele seurauksia, jos heitä ei olisi. Tarkoitus ei ole ollut vähätellä ketään, ehkäpä vain halu tehdä kissa-hiiri -leikistä loppu.

Joillakin on liikuttavan naivi usko siihen, että jos ei itse haluta konfliktia ollaan turvassa. Ei auttanut meitä 1939, ei Tsetseniaa 1994 ja 1999. Ei 2008 Georgiaa, eikä myöskään 2014 ja 2022 Ukrainaa.

ESS 15.5.2022 mielipiteessä Ari Toivonen lienee oikeilla jäljillä tuodessa esiin huonon johtamisen hoitoalalla. Kun asioista päättävien johtajien muhkea palkitseminen ei ole riittävä motivaatio puuttua työyhteisön ongelmiin, niin pitää alkaa vaatia heiltä todellista johtamista tuloksesta huolehtimisen lisäksi, jolla saadaan ehkäistyä työntekijöiden loppuunpalaminen, peukuttelun sijaan.

Kyselyyn vastanneista (2 000 ihmistä) yli 70% kannattaa Natoon liittymistä, kummallista kun en ole ikinä kyseistä tutkimusta nähnyt tai siihen vastannut. Tämän lisäksi oikeudenmukaista kansanäänestystä ei tarvita, koska natopäättäjät ovat tietoisia siitä että takuuvarma rökäletappio tulee ja Suomen kansa voittaa. Natoon mennään tyhjin käsin, ja sieltä tullaan tyhjin käsin pois. Kysyttävää? Ei ole.

Mahtavaa. Harakan ihannoima ja väkisin ajama Itärata nyt varmasti jää "lepäämään".

Nyt siivoamaan Tapanilankadun tunneli sepelikerroksesta. Siivoamista on odotettu jo tarpeeksi kauan.

Jos niitä värejä on pakko tunkea lehteen niin laittakaa ne ainoastaan otsikoihin, ei tekstejä pilaamaan. Säästyneet värit voisitte laittaa tekstien tummentamisiin.

Voisko nämä moninaiset nälkää torjuvat avustusjärjestöt lopultakin pureutua nälän juuri syihin, eikä vaan kaatako loputonta ruokaapua kaivoon, liikalisääntyminen on se varsinainen syy, jos se ei lopu, kaikki ruoka-apu on turhaa.

Vuonna 1956 oli kesä-Olympialaiset Australiassa. Itse olin urheilua tiukasti seuraava kuusivuotias nassikka.Voitto Hellsten oli mielestäni,voittamaton, etunimensä vuoksi? Mutta 400:n juoksussa hän ei voittanutkaan. Se pisti miettimään, mikä meni vikaan, kun Voitto oli vasta neljäs?

Onko turha-nato jäsenyys samanlainen liika-menoerä kuin EU-yhdistys jäsenyys?

Kuka tämän kaiken Nato vouhotuksen takana on, ja kuka toimii kulujen maksajana? Se on itsestäänselvyys että Nato-jäsenmaksu lasku menee Suomen valtiolle, ja valtiovalta voi lähettää kopion laskusta meille veronmaksajille. Se oikea historiallinen hetki tapahtuu sitten vasta, kun me veronmaksajat saadaan se lasku. 55–60 milj. ? jäsenmaksu lasku jaetaan Suomen asukasmäärällä, ratkaise yhtälö?

Kirjaston idea on perinteisesti tarjota ihmisille sivistystä ja mielenrauhaa. Joku moukka on muuttanut sen rahvaanomaiseksi hollituvaksi kaikkine lieveilmiöineen.

Kuinka on mahdollista, ettei Sysmän kunta huolehdi liputuksia Suomen valtion määrääminä liputuspäivinä Nuoramoisten koululla. Hävetkää! Joutaisitte maksamaan sakkoa kyseisistä valtiorikkeistä. Pitänee tehdä ilmianto ylemmille viranomaisille.

Minä olen syntyperäinen, Suomessa syntynyt veronsa maksava Suomen kansalainen, minun näkemykseni on Suomalaisen rehellinen: Minä en tarvitse mitään Nato-yhdistyksiä, ja Nato-yhdistys ei tarvitse minua. Homma lienee selvä, kiitos.

Suomen hallitus on toiminut nopeasti Nato-jäsenyysasiassa, mutta Suomen sisäisten asioiden hoito, kuten soteasian sopimiseen ei ole riittänyt edes 10 vuotta. Välitöntä uhkaa ei Suomelle Venäjästä ole valtiojohdon mielestä, mutta heikon sosiaaliturvamme vuoksi ihmisiä on kuollut sairauksiinsa paljon.

Suomen valtionjohto tekee turhan Nato-yhdistys hakemuksen, mutta missä vaiheessa Suomen kansalainen tekee turhan Nato-yhdistys hakemuksen? En tule koskaan allekirjoittamaan kyseistä hakemusta. Kysyttävää? Ei ole.

Toivottavasti Nato tekee oikeudenmukaisen päätöksen, ja hylkää hakemuksen. Kysyttävää? Ei ole.

Nyt kun venäläiset eivät reagoi suomalaisten irtiottoon mitenkään niin kyllä tuntee itsensä skitsoksi.

Ihan työkseenkö joku sotkee nää LSL:n vuorot ja numerot?

Pois se vaaleanpunainen väri Etlarin Menoinfosta. Kun teksti saatiin paremmaksi, niin miksi se piti tehdä huonommin luettavaksi värillä, jota kukaan ei taustaksi kaipaa? Ja miksi näppiksissä edelleen on se sininen tausta, joka haittaa lukemista?

Idiootin ehdottama muuri rapakon takana oli/on ihan eri kuin meidän "aita". Trump ei halunnut työvoimaa vaan poisti heitä, vuosia asuneita ja monet hedelmä- yms tilat olivat/ovat ongelmissa, hajotti perheitä tarkoituksella. Me torjuisimme mahdollista naapurin "lähetystä" ja kiusantekoa. Pakolaisuutta tulee olemaan enenevässä määrin jatkossa, nälän takia. Että semmosta.

Vertasit viljelijöitä: eikös polttoaineenmyyjät voisi sitten hinnoitella polttoaineen hinnankin pumpulla, niin, että kannattaa ajella?