Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Särki on hyvä kala myös paistettuna, mutta vain kylmän veden aikana, kesällä maistuu mudalle

Särki on hyvä kala myös paistettuna, mutta vain kylmän veden aikana, kesällä maistuu mudalle.

Miksi kuvat lehdessä ovat hirveän mustat? Eikö kuvaajat osaa enään ottaa hyviä kuvia ja sitten vielä julkaistaan mokomia.

Sairaanhoitajan palkan (3309e/kk) kuuluisi olla suurempi lisien jälkeen. Tuon tulisi olla peruspalkka jonka päälle lisät tulee. Itse saan tuon saman samanmoisella tutkinnolla ihan päivätyössä arkena. Tutkinnot samalle viivalle, kyllä nuo lisät kuuluu tuon päälle. Monet ei edes tee lisiä niin palkka jää pieneksi AMK tutkinnon suorittaneelle.

Kyllä on liikennesäännöt ja merkit monella hukassa, stop, kolmiot ja kielletty ajosuunta, oikea ja vasen, omalla kaistalla pysyminen. Tai mitäpä jos me kaikki alettaisiin ajamaan ihan miten sattuu.

Miten Suomessa voi olla pula ulkomaisista kausityöntekijöistä kun maassa on tuhansia työttömiä ulkomaalaisia, saati suomalaisia? Perin outo kuvio?

Lauantain 14.5, lehden ihana kansikuva innostaa lenkille, missä ovat nämä kuntoportaat ?

Hätätila HYKYssä todella, kaikki on ajettu niin alas, ettei sitä hommaa enää kukaan jaksa. Työolot ja palkka, näillä niitä työntekijöitä saadaan ihan kotimaasta, ei heitä Filippiineiltä tarvitse hankkia, he ovat hoiva-avustajia, jotka tekevät vain osan töistä. Kotihoidossa lähi- tai sairaanhoitaja käy lähes samat hoidettavat, hoitoon liittyvillä oikeuksilla. Ei mitään järkeä. Vai sanotaanko tätäkin säästöksi. Kysyy mummo, ei vielä hoidettava.

Kateutta runsain mitoin. Tiedätkö mitä sairaanhoitaja oikeasti tekee, pelastaa myös ehkä sinunkin henkesi, minä en siihen pystyisi. Perheemme lähihoitajakin on tämän vuoden puolella pelastanut kaksi vanhusta, joten oppi ei ole mennyt hukkaan. Osaisitko sinä? Olen ylpeä hänestä, kun osasi toimia oikein. Moni sairaanhoitaja tekee osia lääkärin työstä, kai tiedät sen. T. Isoäiti.

Terveys-sektori voitaisiin jakaa kahteen osaan.Yksi sektori hoitaisi ne vakavat sairaudet, joita ei syyttä epäterveillä elintavoilla.Toinen sektori erikoistuisi terveiden elämäntapojen edistämiseen väestötasolla, jolloin ei ennenaikaisia sairauksia.

Missä sijaitsevat lauantain lehden etusivun kuvan portaat?

Suomen ja Ruotsin ei missään nimessä pidä liittyä NATOON, niin kauan kuin Turkki, Unkari ja Kroatia ovat sen jäseniä. On myös tärkeää erottaa nämä maat heti EU:sta!

Venäjä pitää erottaa Euroopasta ikuiseksi ajoiksi! Näkemiin oikein paljon!

Todellakin, valkoposkihanhet pataan. Muutamasta "yli talven hoidetusta hanhesta" tämä ongelma syntyi, pataan vaan, niinkuin muualla. Kiitos Kurvinen.

Olisinpa minäkin tyytyväinen eläkeläinen, mutta sairastuin vakavasti vain 4 v eläkkeelle siirtymisen jälkeen. Ensin näytti hyvältä, nyt olen kärsinyt kaikenlaisista ongelmista, kivuista; lääkkeiden ja hoitojen takia 6,5 v ja kivut senkun jatkuu. Harjusta saa hetkellistä apua, muttei lopullista. Olisiko liian kallista? Pillereistäkin ongelma, liika on liikaa. Hiljaa oppii liikkumaan, kun on pakko, yksin eläjän. T. Ainako kivulias?