Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Penkkejä veronmaksajille katujen ja kävelyteiden varsille!

Penkkejä veronmaksajille katujen ja kävelyteiden varsille! Kaupungin on nähtävä tässä terveysnäkökulma, jalkaisin liikkuvat ovat hyvinvoinnistaan huolehtivia ikäihmisiä ja nuorempia, jotka nauttivat liikunnasta. Hop hop, penkkejä levähtämistä varten!

Vellu Ketola sanoi Puoli 7:ssä, että Suomessa on noin 300 jäähallia. Voitaisiin ainakin kesäksi sulkea mokomat energiasyöpöt. Elämme poikkeusaikoja. Ei sirkushuveja nyt tarvita!

Älkäämme käyttäkö kaikkia hetkiämme vihantoimitukseen.

Kaunis ajatus tuo vanhuusneuvola, ikävä kyllä se on utopiaa. Ikinä ei ole siihen rahaa. Tietysti vaalien alla luvataan laittaa vanhusten asiat loistavaan kuntoon, mutta mikään ei koskaan muutu. Ei ole rahaa, paitsi johtajien palkkoihin

Miksi meidän alkoholittomien pitäisi ajaa huumekuskien ja känniläisten liikenteessä?

Koska tonnin pieneläkkeitä korotettaisiin, kun takuueläkkeitä korotetaan koko ajan ja sairaanhoitajien monen tuhannen palkkaa ja monen muun korotellaan!

Tämä on sinulle, jolla on ongelmana tunnistaa omat ja toisille kuuluvat tavarat: tiistaina 10.5. Karisman vaatekaupassa huomasit silmälasikotelon – et vienytkään sitä kassalle, vaan sujautit omaan kassiisi! Saatoit pettyä; kotelosta löytyikin aurinkolasit voimakkuuksilla. Lasien omistaja kysyy hymy suunpielessä: oliko voimakkuudet kohdallaan...? Rehellisempää kesää! Aina ei voi onnistua...

Järjen köyhyyttä, kun valkoposkihanhet pitää haudata. Nälkäisiä on myös Suomessa!

Vanhusneuvolat upea asia, mutta mistä työntekijät, kun heitä ei riitä kiireellisempäänkään hoitotyöhön?

Päättäjien harjoittaman potilaitten ja hoitajien pahoinvoinnin vähättelyn on loputtava, ja heidän on tartuttava juurisyihin. Hätätila näkyy siinä, kun ennen niin iloinen ja elämänmyönteinen työntekijä muuttuu terveydenhoitojätissä burnoutin kautta apaattiseksi. Hoidoksi ei todellakaan riitä purkki pillereitä. Oman maan kansalaisista kannattaa pitää huolta, niin että meillä on jatkossakin suomalaisia hoitajia.

Pääkirjastossa "oli" hyvin toimivat vahtimestaripalvelut, ja he pystyivät puuttumaan ongelmiin välittömästi ja kustannustehokkaasti. Vahtimestaripalvelut lopetettiin jostain syystä.

Lahti on hyvä pyöräilykaupunki itä–länsisuuntaan, ei tarvitse paljon vaihteita vaihtaa eikä nousta satulasta taluttamaan.

Jos nyt kuitenkin leikkaussalin vanhana pieneläkeläisenä kommentoin nykyhoitajien palkkoja. En tupakoi, pahemmin ryyppää, enkä ole koskaan lennellyt aurinkoon, ja silti olen tyytyväinen elämääni. Nimim. alle 1 300? / kk

Vanha, vanhus, ikääntynyt = ikärikas. Kehitys kehittyy.

Maksan verot tähän maahan, käyn äänestämässä, ja tästä syystä minä vastustan jyrkästi Natoa ja Nato-jäsenyyttä sen kaikissa muodoissa. Kysyttävää? Ei ole.

Taas on tietämättömillä kiire pitää hoitajien euro 60 senttinä vientialojen varjolla! Vallan linnakkeista on helppo kivittää maan matoista raatajaa!

Kotivara kannattaa suunnitella siten, ettei sähköä ruuan valmistukseen ja säilyttämiseen. Ei lämpöä. Ei hanavettä. Wc ei toimi, kun pumput ei toimi ilman sähköä vesiwc:ssä!

Ostaessa paristoja ota niistä ja kuitista kuva, koska nykyiset kiinalaisvalmisteiset paristot vuotaa käyttämättöminä. Jopa kalliimmat "pupu"-patteritkin

Tasa-arvoako? Sotarikoksista epäillyt saavat oikeusapua miljoonilla veroeuroillamme. Laittomasti irtisanottu ahkera suomalainen saa vain maksaa veroja.

Etlari näytti taas karvansa. Törkeää uutisointia hoitajien täysin oikeutetusta työtaistelusta. Hävetkää!

Sairaanhoitajan keskimääräinen kokonaisansio 3 309 e/kk (Tehyn ilmoittama), jossa peruspalkka, ilta-, yö- ja viikonloppulisät. Minusta kuulostaa hyvältä kokonaisansiolta. Siksi en lakkoa ymmärrä. Senkin kai saa sanoa? No, vertailussa aina vain peruspalkat.

Ministeri Kurvisen mielestä hanhien syöminen pitäisi sallia. Muutos rauhoitukseen. Hanhet pataan, kuten muualla.

Ei ole ESS 12.5.22 pääkirjoituksentekijä ollut sairaalassa. Oli puolueellinen ja katkera kirjoitus. Rahaa on! Tv. ex-potilas/ex-tilaaja

Etlarin pääkirjoittajalle tiedoksi: nyt eletään jo vuotta 2022. Asennekin tosin oli jumahtanut menneisyyteen.

Eipä ole uusi S-market Vääksyssä minun mieleeni. Leipähyllyllä ahdasta, kylmiöissä ovet hankalat, kukkapuoli surkea. Ennen asioin lähes päivittäin, nyt pyörät pyörii Holman Prismaan.

Vihdoinkin hyvä uutinen Suomen ylimmästä johdosta, Natoon liittyminen! Kyllä tässä jo hetken kävi mielessä, että uskaltaako jäädä Suomeen asumaan, jos emme liity Natoon. Kiitos Sauli ja Sanna!

Hei kenen luukusta jakaja jakoi minun "kesäetulähetyksen", koska sain vieraan henkilön lähetyksen? Siis Etskun jakaja, et lukenut osotteita!

Edellinen lähtee hyvinvointiyhtymästä, mutta kyllä kokoomus pitää huolen omistaan. Puolueen edustajaa esitetään uudeksi, ja ehdottelee sitten sovitut jutut, yksityistämisvauhti jatkuu. Näin se kuitenkin menee. Hoitajia lähtee, on lähtenyt jo 300, se on iso luku, ja uusia on lähdössä. Päättäjät ja pomot, omat ja Mehiläisen, sokeita ja kuuroja. Missä vika?

Joko nyt viimein ymmärretään, että itäratahankkeeseen ei kannata tuhlata enää euroakaan?

Eläkeläinen vastaa, 1 000 euroa eläke. Olin kotona monet vuodet lasten kanssa, sellaista se silloin oli. Lasten kasvettua työ ei enää kerryttänyt työvuosien aikana enempää, toimistotyöntekijän hanttitöissä. Niin se vaan on, nyt yksin, kun puolisokin on nukkunut pois, aikaa sitten. Tasan ei käy onni tässä maailmassa, mutta sinnittelen.

Yhteenkään Nato-maahan ei ole hyökätty, eikä Nato ole hyökännyt yhteenkään maahan. Siinä on rauhanaatetta.

Kenen etua maan hallitus ajaa, kun ilmoittavat, ettei itärajaa voi sulkea tarvittaessa? Rajan voivat kuitenkin sulkea kaikki muut EU-maat, kuten Puola, Latvia jne... Käsittämätöntä!