Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Suuret oli suunnitelmat ja Lahden verovaroja meni hukkaan

Vedenpullottamo Hennalassa ei onnistunut myymään yhtään pulloa vettä. Suuret oli suunnitelmat ja Lahden verovaroja meni hukkaan. Heiluuko johtajien jakkarat vai tuleeko korotus palkkaan?

Putinin erikoisoperaation tunnusmerkit ovat: raiskaukset, ryöstöt, siviilien, lasten ja vanhusten murhaaminen ja koulujen ja sairaaloiden tuhoaminen. Näinhän ei tavallisessa sodassa toimita.

Onko tarkoitus "ajaa alas" paperilehden tilaukset edelleen niin himmeällä tekstillä? Halu lukea muutakin kuin otsikot. Silmälasit kyllä jo uusittu

Hyvä eläkeläinen, mitä olet tehnyt työksesi jotta olet saanut 1 000 e/kk eläkettä? Ei voi verrata eläkettä ja työansiota ja vielä menossa eri elämänvaiheissa. Minulle eläkettä ennustettu 1 200 e 15 vuoden päästä ja palkka nyt pyöreästi 2500 e. Hoitoalalle saatava palkkaus kuntoon.

Onko nyt niin, että kaupunginjohtaja Timonen saa huseerata ihan miten itsestä tuntuu kivalta? Eikö kukaan saa häntä kuriin? Timonen on julkisesti sitä mieltä, että hänen linjauksistaan mm. Kymi Ring -tapauksessa voidaan keskustella. Lopettakaa heti rahan syytäminen Kymi Ringin tukemiseen.

Hyvät koiranomistajat. Voisiko sen koiran kakattaa johonkin muualle kuin just roskiksen kohdalle? Jotkut vielä niitäkin käyttää eikä heittele roskia maahan. Ja kai ne joku tyhjentääkin. Miksette vaan saman tien siivoa niitä kakkoja pussiin ja laita siihen roskikseen, kun kerran siinä kohdalla olette?

Itse asiassa "sää"-kuvat pystyy laittamaan etusivulle samoin kuin vanhassa mallissa. Pystysuunnassa ESS tekstin viereen. Jää hyvä tila osoitteelle!

Jos toinen vanhemmista on uskovainen ja toinen ateisti, niin mikä tulee heidän lapsestaan? Luultavasi agnostikko eli epäilijä. Kansanfilosofi

Täällä on menossa laaja hybridivaikuttaminen Suomen liittämiseksi Natoon. Päättäjät on saatu Nato-psykoosin valtaan. Liittoutuminen ei palvele rauhaa.

Kaikki asiat pitää hoitaa netissä ja usein kysytään pankkitunnuksia. Eikö ole turvatonta, kun niitä vilisee siellä bittiavaruudessa?

Mitä nää meidän päättäjät jahkailee sen Nato-hakemuksen kanssa, sitte on myöhäistä, kun Putiini seisoo vaalimaan tullissa ja sanoo, että tultiin poikien kanssa käymään.

Onko tarkoitus päästä eroon paperilehden lukijoista? Nettilehden uudistus vaikuttaa hyvältä. Paperiversio on varsin luotaantyöntävä.

Ulla Vaaralta nappikirjoitus aiheesta "Räksyttävät koirat ovat kasvava riesa." Peukkuja, komppaan täysillä mielipidettäsi.

NL:n Leningradin korkeatasoisimpaan yökerhoon pääsin minäkin 16-vuotiaana leikiten sisälle. Orkesteri kieltäytyi soittamasta Rasputinia, mutta kun riittävästi tarjottiin tuohta, niin johan soitettiin kerta toisensa jälkeen. Ja meno oli hurja, eipä ehtinyt pöydässä istumaan. Mutta koskaan enää en tule siihen maahan matkustamaan, vaikka minulle päin maksettaisiin. ReissuNainen

Miksi sydänvaivat nykyään jatkuvasti esillä, nuorillakin?

Tehy ja Super elävät jossakin haavemaailmassa omine vaatimuksineen. Pähkähullua vaatia aivan kohtuuttomia palkankorotuksia. Tehy voisi vaihtaa puheenjohtajaa!

Joku valitteli, kuinka ukrainalaisille ei ole annettu tarpeeksi rahaa. Näkyy tuota olevan. Kärryt täynnä tavaraa ja riittää vielä Alkoonkin. Valtio olemme me, eikä meillä sitä rahaa riitä tuhottomasti jaella.

Sote-uudistus näyttää monen kansalaisen silmissä hillotolppien ja suojatyöpaikkojen järjestämisenä kepu-poliitikoille. Sairaanhoito on sivuseikka hoitajineen ja sairaaloineen!

Suomen poliisin eläinsuojeluosaamisessa on puutteita eduskunnan oikeusasiamiehen mukaan. Esikuvani on poliisi (Houstonin eläinpoliisi Christine Kendrick), joka ei käännä selkäänsä eläinten kärsimykselle.

Eroamme Superista ja Tehystä, emme työpaikoistamme.

Ihmettelen suuresti Ilta-Sanomien artikkelissa, kuinka voi luottaa ihmisiin, esim. jättää vauvan tai koiran ravintolan tai kaupan eteen. Tämä on ollut joskus 60-luvulla mahdollista, väärää kuvaa ulkomaisille. Järkkyä tietoa.

Ei valvontaeläinlääkärit huvikseen tutkintapyyntöjä eläinsuojeluasioissa poliisille tehtaile, joten yhteistyötä, polliisit.

Kuka on keksinyt tehdä vielä tv-sarjan hiihdon doping-skandaalista vuodelta 2001? Joku selvästi kadehtii Lahtea ja haluaa vain aiheuttaa mielipahaa. Toivottavasti sarja floppaa oikein kunnolla. P

Hoksasin, miten tiukkaan rehottavat juolavehnätupakset saa höylättyä pois kasvimaan penkalta. Ei ruokaa etanoille: ota halpa pieni metallisaha ja sahaa.

Nyt tulee esille Niinistön malttamattomuus. Hän käski kansan pitää päänsä kylmänä, muttei osaa itse. Huutelee turhaan venäläisille. Ei pidä provosoitua, sanoi jo Koivisto. Muistakaa tämä, herra presidentti!

Suuret johtajat kehottavat vastustajaa katsomaan peiliin etukäteen, ei jälkikäteen.

Nyt on sodan jaloista tullut ihmisiä, toivottavasti opettelevat suomen kielen ja tulis sieltä hoitajia. Suomalaiset hoitajat työttömiksi ja torille kävelee, kun noilla palkoilla eivät tee töitä. Saisvat vähän miettiä.

Rytkönen hävisi pelin. Näin käy kun ahneus on korvannut pelisilmän. Järki herää kun irtisanoutumispäivä lähenee.

Vaikka kunta-alan palkat, erityisesti korkeakoulutettujen, ovat jääneetkin jälkeen, vaativat hoitajien edustajat jo ahneudessaan liikaa!

Peruspalkka 2 350 e/kk, koulutus 3,5 v AMK taso. Tervetuloa hoitajat valtion palvelukseen. Kuinka kehtaatte kieltäytyä tehdystä sovintoesityksestä.

Totta puhut, jälkikasvuni on hoitajana, eikä saa lähellekään 3 000 e, vastuuta kyllä, ihmishengistä. Kyllä se peruspalkka tosiaan on alle 2 300 e. Jos teet paljon ylitöitä, siihen 3000 e on mahdollisuus satunnaisesti. Ei ylitöitä perheellinenkään pitkään jaksa, perhe kärsii. Hoitajista on jatkuvasti pulaa, se on todellista. Jotain tarttis tehdä, myös työoloihin ja esimiestoimintaan, palkan lisäksi, eikä vain puhua. T. Isoäiti

Katsoin ensin, että voi kun herttaista, pikkutytöt tuli eväsretkelle kääntöpaikan viheralueelle. Vaan eipä ollut. Piti itse käydä siivoamassa karkkipaperit maasta.

Onkohan se kotimaan pitkän sääennusteen vaihto tuon ulkomaisen tilalle jo unohtunut?