Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Voisko vihdoin autottomat lapselliset päästä kesällä uimarannalle seutubussilla?

Voisko vihdoin autottomat lapselliset päästä kesällä uimarannalle seutubussilla? Vaikka Mukkulaan, jonne ennen pääsi ihan viereen. Ihmeelliset on LSL:n reitit, kun vältetään hyvät kohteet.

Jos ei nyt kuitenkaan vertailtaisi sair.hoitajien palkkoja/pieneläkeläisten tuloja. Kyse on aivan muusta. Hoitajien työn vaativuudesta ja koulutustasosta suhteessa palkkaan. Toki 1 000 e eläke on pieni, mutta vertailu näin ilmaistuna mielestäni asiaton.

Eläkeläisellä ei ole samoja kuluja kuin työssäkäyvällä, esim. työmatkakulut, lasten päivähoitomaksut jne. Eri ikäryhmillä on erilainen elämäntilanne, joita ei voi suoraviivaisesti verrata toisiinsa. Tunne oma arvosi, anna arvo toisellekin. Terveisin tyytyväinen eläkeläismummo

Reijo Silmukari mielipiteestäsi, ruoan hinnannousu on tyrmistyttävää, varsinkin kananmunien huima nousu, ei millään tunnu olevan rajaa, milloin nousee eläkkeet ?

Arvaapas, sanoisinko hoitajana itseni irti. Ottaisinko karanteenin ja riskin, että minua ei työllistettäisi vanhaan hoitajana, sillä minun paikkani julkisella varmaankin veisi yksityisen puolen pätkiä tekevä 25 vuotta nuorempi nykytekniikan osaava kaunotar. Itse olen paljon vanhempi ja rumempi kuin Rytkönen. Tarviin työpaikan ja pitkän loman.

Kiitos, että Päivän sana -otsikko on tullut takaisin. Koska siitähän on kyse eikä mietteestä. Kiitos, että lukijoiden toiveita otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan.

Kansanedustajat ovat kansan edustajia. Emme ole tsuhna-idiootteja. Nyt pikainen Nato-hakemus Brysseliin!

En hyväksy hoitajien ylisuuria palkankorotusvaatimuksia. Ne vaikuttaa suoraan ihmisten terveydenhoitoon, joka on Lahessa ajettu jo alas. Ottakoo loparit, sittehän tietävät, mitä on olla työtön.

Kärkikolmioiden harmaita takasivuja on joutunut tähystelemään vuosikymmenet. Etuajo-oikeutta ilmaisevia keltaisia salmiakkeja pääteiden suunnassa näkee harvakseltaan.

Pentagonin mukaan ukrainalaisia kuljetettu Venäjälle vastoin heidän tahtoaan. Miksi? Venäjä tuo heidät (satoja tuhansia) meidän rajoillemme, koska me otamme vastaan kaikki ukrainalaiset.

Lahden ydinkeskusta olisi toimivampi ja viihtyisämpi ilman jalankulkijoita, pyöräilijöitä sekä potkulautailijoita. t. autoilija

Iltapäivälehdet kirjoittivat, että Pirjo Heikkilä korvaa Kari Hotakaisen Pitääkö olla huolissaan -ohjelmassa. Ei muuten korvaa, vaan tulee tilalle ja pilaa typerillä jutuillaan jo muutenkin väsähtäneen ohjelman.

Nykyisen hallituksen kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministerin hankkeista ei tule muuta kuin kuluja.

Kerrothan sen paikan, missä hoitaja saa 3 000 kuussa, menen sinne heti huomenna. Nyt palkkani vajaa 2 300.

Kyllä on älytöntä laittaa Näppikset siniselle pohjalle, huono näköinen ei nää lukea.

Siivoojat tekee niin tärkeää työtä, että jos ei olisi siivoojia, ei olisi kauan ketään muitakaan, siivoojille lisää palkkaa!

Kiertolaiseksi joutuneen ravihevosen kovaa kohtaloa voi kuvailla laulun sanoin: hän ei jatkanut matkaa turhaa, koska täällä oli koditon.

Kun vuokraat sähköpotkulaudan, niin muistathan, että sillä ei saa missään tilanteessa ajaa jalkakäytävällä.

Muuttolinnut palaa, aivan kuin kesäasukkaatkin. Risut ja lehdet heti palamaan. Kauhea käry.

Aleksille kävelytien (torin/Seurahuoneen puoli) pyörälläajon kieltomerkki. Pyörätie tehty toiselle puolelle!

Palkankorotuksista sovittaessa unohdetaan aina, että ison osan korotuksesta saa verottaja. Sairaanhoitajien palkan korotuksista iso osa palaa siis takaisin kiertoon. Korotuksissa tämä pitäisi ottaa vakavasti!

Kuule eläkeläinen, niillä hoitajilla on asuntolainat ja lapset, kulut ovat vähän eri luokkaa kuin meillä. T. Toinen eläkeläinen

Huhtikuussa Pohj.-Pohjanmaalla hyvinv. kuntayhtymään perustettiin 33 virkaa 7 000–11 000 e palkoilla, ja 128 virkaa/tointa max 10 000 e palkalla. Hoitajat eivät saa edes pennosia lisää. Kepu vie, muut vikisee.

Ärsytti silloin, kun vedenpullotusfirma sai luvan laitoksen perustamiseen Lahteen. Muistan lehtikuvan, jossa Timonen myhäilee tyytyväisenä pullotusjohtajien kanssa.

Saksalassa ruokitaan variksia parvekkeella, taitaa kesyyntyä lemmikiksi.

Jalkarannan Kiikkulan alueella ilmeisesti eräs koiria ulkoiluttava ottaa kyllä kakat muovipussiin, mutta heittää sitten pussit luontoon. Niitä on kävelyteiden varsilla jopa useita kymmeniä. Jos joku näkee, voisi huomauttaa.

Taas uusi keskusteluohjelma TV-ykköselle. Ennestään jo 10. Eikö muuta osata? Downton Abbey jäi kesken. Aika on meidän alkoi keskeltä. Yle ei todellakaan tarjoa muutenkaan Yle-veron vastiketta.

Mikä tämä lenkkisaunan lopetus päätös oli, kokouksen esityslistassa ei mainintaa. Joten päätös laiton. Ja jotkut saa varattua vuoron vielä ennen kuin muille saapuu kysely.

Mikä juttu tämä, öljy-yhtiöt tekee huimaa tulosta. Käyttäjät joutuu maksamaan sikahintoja. Onko taas keinottelua markkinavoimilla? Joku keksi syyttää sotaa.

Riidat eivät ole kenenkään etu. Itse pyrin välttämättään kokonaan. Olokin paljon parempi, kun ajattelee positiivisesti. Mutta oikeuksiansa saa jokainen puolustaa. Eikä kukaan tykkää, jos joku ihminen satuttaa henkisesti tai fyysisesti. Siihen ei tarvitse alistua kenenkään.

Onko historia unohtunut? Vuoden 1949 rauhansopimuksessa luvattiin olla puolueettomia. Ei tule apu idästä, eikä lännestä! Sotaako haluatte!?

Pois Päivän sana lehdestä. Vai uskooko joku muka vielä Jumalaan? Ukrainan tapahtumien jälkeen!

Ihanaa Suomen lippu palasi takaisin liputuspäivän merkiksi. Nyt vielä Suomen viikon sää ja etusivulle kuvasymbolit päivän säästä kiitos.

Kun Trump esitti muurin rakentamista Meksikon rajalle alkoi valtava mylvintä siitä, miten vain idiootti voi esittää moista! Nyt sitten samat äänet ehdottavat muuria Suomen itärajalle? Takki kääntyy aika nopeasti?

Ay-liike elää viime vuosisadalla. Neuvottelukeinoina on taas lakot ja epäjärjestyksen lietsonta. Ay-liikkeen tulisi ottaa oppia Ruotsista. Siellä se ottaa huomioon neuvotteluissa valtakunnan ja toimialan tilanteen ja sopeuttaa palkkavaatimukset niihin. Lakkoja ei Ruotsissa ole. Mistä saataisiin järkeä Suomeen, korona-pandemian ja Ukrainan sodan aikana ei pitäisi rettelöidä.