Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Keskirata keventäisi Pohjanmaan radan ja nelostien kuormitusta ja investointitarpeita

Keskirata Haapajärvi–Viitasaari–Äänekoski–Jyväskylä–Lahti on osin käytössä olevaa kehittämiskelpoista rautatietä. Keskirata keventäisi Pohjanmaan radan ja nelostien kuormitusta ja investointitarpeita. Herätkää keskiradan varren kaupunkien poliitikot ja johtajat. Timonen tee tämä kehityskohde tunnetuksi.

Kiitos Lahden kaupungin teatterille musikaalista Waitress! Mahtavat laulajat ja Mikko Jurkan tanssi, sitä olisi katsonut pitempäänkin, niin kevyttä!

Natosta pitäisi tehdä lähes koko vaalikauden mittainen vaikuttavuusarvio samaan tapaan kuin kaivoslaista. Päättäjät ovat Nato psykoosissa – ikävä kyllä

Etlarin piti olla puolueeton lehti vaan ei ole enää kokoomus ja monopoli on vallannut , eipä tarvi enää tilata !

Lulu Ranteen äitienpäiväkirjoitus oli ala-arvoinen. Persut oli hallituksessa, kun juuri äitejä kuritettiin kikyllä. Lyhyt on muisti.

Sinä, joka Nastolassa varastit vanhan mummon katalysaattorin, häpeä.

Ruoka loppuu sen takia, koska lapset ei noudata kappalemääriä. Veitsiä ei ole enempää kun koululla on.

Jee, sokkomaistelussa paremmalta maistuva liha oli solulihaa eikä eläimestä peräisin olevaa lihaa. Teurastamaton puhdas liha vähentää eläinten kärsimystä. Paras uutinen ESS 8.5.

Koirien jätöksiä uimarannan nurmikoilla. Siellä ulkoiluttaminen kielletty. Kuria, valvontaa ja sakkoja. Kiitos.

Miten jotkut suomalaiset ovat sitä mieltä, että Venäjän toimet Ukrainassa on oikein, muuttakoot Venäjälle.

Stressaava, sairas työelämä vie sairauslomalle, eläkkeelle. Lapset ahdistuvat + opettajat ja uupuvat. Jotkut eivät opi edes lukemaan. Terapiaa... Mistä työvoima? Tuhansia maahanmuuttajia/vuosiko?

Jos jostain syystä kirjojen lukeminen ei suju, esim. keskittymisvaikeuksien tms. Niin eikö sen kulttuurinälän voi korvata laatuelokuvilla, joita kirjastot tulvillaan? Tästä ollaan hiljaa, ainoastaan lukeminen huolettaa?

Me kaikki juhlimme maanantaina sitä, että tänään ei ole mitään juhlittavaa. Se Putin saa huitoa ihan yksinään.

Tosi fiksu on Kiinan muuri. Vastaavaa tarvittaisiin juuri nyt esim. Suomen rajalle, koska eletään aikaa kuten satoja tai tuhansien vuosia sitten eikä viisastuttu, eli tyhmiä ollaan vieläkin.

Kyllä tänne tulee Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymältä laskut nopeasti. Hyvä kun kotiin kerkeää, niin lasku on jo postilaatikossa.

Osa maahan tulleista ukrainalaisia on työllistynyt muutamassa viikossa. Tässä herää väkisin kysymys siitä, missä ovat suomalaiset työttömät. Miksi heille ei ole nämä työt kelvanneet?

Totta kai muissakin ammateissa on oltu kovilla, mutta jos hoitajia (lääkäreitä) ei olisi, ei olisi meitä muitakaan. Historiassa oli joskus toisin ja kuolo korjasi, sitäkö haluat, että et itse tarvitse koskaan hoitoa, kumma juttu. Syöpähoidoissa ja monesta muussa mm. synnytyksissä ovat olleet minulle apuna. Kiitän ja kumarran ja olen iloinen veronmaksaja, pienellä eläkkeellä. T. Mummu.

Otan aina talteen viikon TV-ohjelman. Toisella puolella oleva Viikkomuistio olisi mukava olla kokonaan.

Ei tarvitse veroja nostaa poliisien, hoitajien ja muiden kunta-ala työntekijöiden palkankorotuksiin, kun lopetetaan rahan mättäminen pois Suomesta, jossa raha on tärkeämpää.

Totta kai kolmion takaa tuleva on väistämisvelvollinen. Pitäisi koskea myös pyöräilijöitä. Esim. Ajokadulla K-Raudan kohdalla. Mut ei, tullaan kuin päättömät kanat ja töllötetään, kun auto meni vähän läheltä. Herätkää!

Suurin häviäjä nykyisin on tunnollinen työntekijä, joka karsitussa henkilökunnassa tekee parhaansa. Jos ja kun johtoporras korvaa lisäkädet "pikkupomolla", joka patistaa entistä kovempiin suorituksiin, on burnout pian tosiasia. Herätkää päättäjät! Yksikin loppuun ajettu varsinkin nuori työntekijä on häpeäksi ja lopulta lisäkustannus hyvinvointiyhteiskunnassa.

Aiheeton Gallup-hypähdys. Tosiasiallisesti puolustus järjestetty jo niin, ettei Natosta lisäturvaa. Komentaja evp Berner: Venäjällä ei syytä hyökätä.

Eivätkö maataloustuottajat saa hinnoitella tuotteitaan niin, että tulevat toimeen. Niinhän muutkin hinnoittevat työnsä arvon vaikka lakolla. Kumpi on tärkeämpi ruoka vai hoitotyö?

Mediassa liikaa tilaa Venäjän voitonpäivälle! Saman aikaan Eurooppa-päivä; demokratia, sananvapaus, ihmisoikeuksien noudattaminen, sivistys ja kulttuuri niille kuuluvaan arvoon!

Jos hevosmies myy eläkeikäisen ravihevosensa, hän ei voi tietää, joutuuko se kiertolaiseksi pahamaineisen Maltan kovaotteisille ravikentille, vossikkahevoseksi Italian ja Libyan helteisille asvalttikaduille tai Pohjois-Afrikan peltoja kyntämään. Tällöin kurjaa loppua parempi olisi armollinen lopetus.

Hommatkaa kunnon penkkejä eripuolelle Lahtea, että vois levätä, kun käy vaikka kaupassa, mäkinen kaupunki. Vihreä kaupunki

Meillä koronaluvut ja kuolintilastot sen kun synkistyvät, mutta THL ei anna 4. rokotetta 70-vuotiaille, saatikka 65-vuotiaille. Miksi? Ruotsissa rokotetaan, ja kuulemma meillä on rokotteita kyllä varastossa. Annetaanko niiden pilaantua ja haudataan kuolleet? Täytyy ihmetellä nykyistä koronan hoitoa Suomessa. Koronan alussa tiukkaakin tiukempaa, ja nyt hälläväliämeininkiä.

Huom. Älkää markkinoiko Naton kannatusta koko kansan mielipiteenä. Se on vain n. 2 000 ihmisen gallupkyselymielipide? Minultakaan ei ole kysytty Nato-mielipidettä. Oikeaa infoa?

Naapurin päämies on manipuloinut omaa kansaa niin kauan, että on manipuloinut itsensäkin, uskoo omat valheensa.

Maanantaina 9.5. Yle Radio Suomessa toimittaja puhui "me, jotka suomea äidinkielenä puhutaan".... olisikohan oikeammin ollut: puhumme?

Natosta jauhetaan, kuin koronasta. Eikö kyllästytä.

Voisiko Lahden kaupunki kertoa asukkailleen, miten kaksi merkittäväksi tulonlähteeksi mainitut bisnekset, vedenpullotus ja KymiRing ovat tuottaneet kassavirtaa kaupungille.

Hei eläkeläinen, tuskin teet mitään muuta työtä kuin kotiaskareesi. Kyllä olis syytä miettiä mielipiteitään. Kyllä sullekin kelpaa hoito sairaalassa ja juoksisitko peräsuoli pitkänä, kun kelloja soitellaan ja millä palkalla.

Kaikkien Suomessa asuvien on nyt sitouduttava energiansäästöön. Ei kai kukaan enää mm. nylje pihanurmeaan vihererämaaksi siilejä tappavalla robotilla?

Eläkeläinen tonnilla voi mennä hoidettavaksi julkisen puolen terveysasemalle tai sairaalaan, toisin kuin tulevan hallituksen (galluppi) pääpuolue haluaa. Kokoomus tavoittelee pelkkää yksityistä sotea, viis välittää meistä pienituloisista. Pieni palkka, seuraus on pieni eläke. On vain pakko uskoa jatkossakin tulevansa hoidetuksi, soten yksityistämisen innosta huolimatta. T. eläkeläinen

Lahden huippu-urkuri Kalevi Kiviniemi. Miksi ei urkuviikkojen esiintyjä? Noloa!