Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Vastaanottoraha, jonka kuukausien päästä vasta saa, on liian pieni

Tyhjin käsin Suomeen saapuneet ukrainalaiset sinnittelevät yksityishenkilöiden antamien lahjoitusten ja ruoka-avun varassa, joita vapaaehtoiset jakavat. Pakolaiset kokevat siitä häpeää. Vastaanottoraha, jonka kuukausien päästä vasta saa, on liian pieni. Eikö yhteiskuntamme parempaan pysty? Auta, sillä ruoan tarve on jatkuva.

Aikoinaan liikenneympyrä oli tasa-arvoinen risteys eli ympyrässä ajava oli väistämisvelvollinen, koska tuli vasemmalta. Niin on nykyäänkin, jos ei liikennemerkillä muuta osoiteta.

Voi voi sentään, kun hoitajat eivät tule toimeen 3 000 e, mutta kuinkas ne eläkeläiset pärjää n. 1 000 eurolla, kyllä ne samat menot meilläkin on, hyvin kokemusta on, miettikääpäs vähän.

Kiinassa on rakennettu ja otetaan juuri käyttöön lähes 2000 km pitkää rautatietä, vain ja ainoastaan energiakivihiilen kuljetukseen. Maailman pelastaminen täällä Suomessa olisi syytä lopettaa esim. 5 vuodeksi ja käyttää varoja elämän jatkumisen varmistamiseen sen jälkeen! Itäratakin kuulostaa?

Venäjän voitonmarssijat voivat ottaa kapsäkkinsä mukaan ja marssia rajan taakse juhlimaan. Tämä on Suomen tasavalta. Kiitos että silleen.

Kuunnelkaa Yle Areenasta Stillerin ohjelma Radio 1:n kanavalta 6.5. klo 10:stä eteenpäin. Vihdoin sanotaan suoraan, että Venäjää ei pidä vähätellä. Muitakin kuin minua on suomalainen media tökkinnyt jo hetken.

Lehdessä eilen taas ohjeet, missä skuutilla tulee ajaa. Olisi hyvä erikseen muistuttaa, että ei koskaan sallittua jalkakäytävillä, joilla viime kesänä lähes kaikki ajoivat.

(Tarkennus viestiin) Muistutus ohjeisiin siitä, että vuokrattavilla skuuteilla ei saa koskaan ajaa jalkakäytävillä, sillä niitähän vuokrataan vain yli 12-vuotiaille.

Nyt oikein lietsomalla lietsotaan Venäjä-vastaista mielialaa. Ei Natoon liittyminenkään sellaista vaadi. Päättäjät, toimittajat ym. vaihtuvat kummassakin maassa, mutta naapuruus on ja pysyy. Kerran katkaistuja naapuruus, kauppa ja kulttuurisuhteita voi olla vaikea palauttaa.

Miksi sähköpotkulaudoille ei määrätä parkkipaikkoja? Kaupungin jalkakäytävät täynnä näitä härveleitä.

Tyypillinen kiero peruste poliitikoilta Natoon yht'äkkiä runnomisesta: Pitää liittyä, koska Venäjä ei siitä pidä. Aikaisemmat johtajat pysyivät 75 vuotta konfliktien ulkopuolella, syvä rauha.

Eikö Venäjä kuuluisi tuomita sotarikoksista kansainvälisessä tuomioistuimessa kuten Saksa aikanaan?

15 000 palkkiota johtajalle, 240 henkilöä pihalle. Tehokkuus huipussaan, kun yksi lääkäri hoitaa kaikki "kiire"vastaanoton asiakkaat. Yksi.

Tänä päivänä saa liian usein lukea tapahtumista, joissa äitipuoli tai isäpuoli on vahingoittanut lasta fyysisesti tai henkisesti. Tajuavatko tekijät, että heidän tekojensa seuraukset näkyvät vielä seuraavassa sukupolvessa. Ehkä tekijätkin ovat olleet uhreja.

Ihmettelen Paavo Väyrysen Nato-aiheisten lausuntojen puuttumista lehtien palstoilta.

Inflaatio on vierasperäinen sana, eikä sen merkitys kokonaisuudessaan juurikaan avaudu. Tilalle voisi ottaa jokaiselle merkitykseltään tutun suomalaisen sanan: ahneus.

Hei liikennemerkkisetä. Maalaa se liikennemerkki ympyrässä myös takapuolelta kirkkaaksi. Pappa näkisi sen paremmin. Jeppe 7 v.

Näin kevään edetessä taas koiranomistajille muistutus siitä, että koirilla ei ole asiaa yleisille uimarannoille, ei myöskään Pikku-Tilkille, jonka läpi siis ei mene yleistä kävelytietä mihinkään suuntaan.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä on saanut taloutensa kuntoon. Siinäkö syy pitkiin hoitojonoihin?

Viime vuonna TV1 Prisman dokumentissa kerrottiin, että akkujen ja siipien jälkikäsittelyä ole suunniteltu. Käytöstä poistetut siivet makaavat tuulivoimaloista maassa, kun ei ole tietoa, mitä niille tehtäisiin. Ja näytettiin, millaista tuhoa akkumetallikaivokset ovat maailmalla tehneet: maa on autio, tyhjä, vedet myrkyttyneet, kasvit eivät kasva ja ihmiset sairastavat. Järkyttävää katsottavaa!

Yle-vero teki kaikista tv-kanavista maksukanavia!

Liikennesuunnittelijalle vinkki: "Kulttuurireitti", johon sisältyisi myös matkakeskus ja kaup.sairaala. Kirjaston, teatterin, Malvamuseon ohi urheilukeskukseen ja sama toisin päin, pari kertaa tunnissa.

Päättäjät uskoivat lobbareita ja antoivat luvan pöytälaatikkoyhtiö Fennovoimalle toimivan valtio-omisteisen Fortumin syrjäyttäen. Veronmaksajille miljarditappiot ja vastuuta ei oteta!

Naakka, kirjosieppo ja käki ovat lintumaailman ilmeisiä putinisteja. Naakka valtaa ihmisten rakennuksia ja rakennelmia; kirjosieppo omii toisten lintujen pesiä; käki sysää pikkulintujen poikaset pesästä ja munii munansa ryövättyjen haudottavaksi, käenpoika paljon pienempiensä riistoruokittavana.

Nautin taas kesästä "Käyn ahon laitaa" sanoja mukaillen ja ilman ensimmäistäkään "kissan ristiäistä." Outsider

Osui ja upposi vertaus eläimiin kohdistuvasta väkivallasta jäävuorena (ESS 3.5.), jossa rikostuomioon johtaneet tapaukset ovat vain jäävuoren huippu ja pinnan alle jäävä osuus on luultavasti ainakin koiriin ja hevosiin kohdistuvaa koulutusväkivaltaa, ja siksi tarvitaan asennemuutos siinä, mitä voimme eläimiltä vaatia. Että puhumattomuuden ja hiljaisuuden valtameressä pinnan alla uiva jättiläinen sulaa, eikä enää piskuiseen titanicparkaan törmää.

Mitähän Venäjän äidit ajattelisivat omista kullannupuistaan, jos tietäisivät, miten he Ukrainassa toimivat, nämä Putinin "kohteliaat sotilaat" .

Terveelliset elämäntavat ja tunnollisuus ovat pitkän-iän salaisuus? Ei niistä ainakaan haittaa ole. Kansanfilosofi

Minä pidän urheilun katsomisesta televisiosta. Varsinkin yleisurheilu ja talvilajit kiinnostavat.

Sääsivu ennalleen: viikon kotimaan säät, kartat näkyviksi ja karttatiedot takaisin.

Mitä on saunojemme savut pilaamaan ilmastoa, kun Ukrainan sadat talot on poltettu savuna ilmaan – tahallaan?

Eikö todellakaan pystytä siirtämään Mukkulan koirapuistoa kauemmaksi asutuksesta? Meteli hirveä!

Ihanaa, kun viimeinkin satoi vettä. Luonto kiittää, kuin myös allergiset ihmiset.

Nykyinen meno Venäjällä kun jatkuu tulee sellainen tsaari, joka pyyhkäisee Putinin, oligarkit, FSB, poliisit maanrakoon! Tsaari on nimeltään nälkä. Näin kävi 1917!

Trolli tai ei, mutta jos pitää julkisten alojen lakkoa laskutaidon puutteena. Itkeä vai nauraa. Kannattaa mennä yläasteelle kuukaudeksi ihmettelemään luokkaopetusta, miten rauhatonta se on, osa lapsista tarvitsee tarkkista. Tai muistisairaiden vanhusten osastolle kk:ksi. Kyllä mieli muuttuu. Kikyäkö, sitäkö heille haluat, en ymmärrä. T. Eläkeläinen

Ei itsevaltias yhden maan nöyristelystä muutu, ei muuttunut 30 vuodessa. Turha luulla, emme kuulu etupiiriin, emmehän; enää.