Näppis | Eikö Lahdessa löydy kauneushoitolaa ripsien laittoon työikäisille naisille? Rahaakin olisi, mutta ei aikaa keskellä arkipäivää asiointiin

Eikö Lahdessa löydy kauneushoitolaa ripsien laittoon työikäisille naisille? Rahaakin olisi, mutta ei aikaa keskellä arkipäivää asiointiin.

Mihin osoitteet ovat kadonneet? Olipa mainos lehdessä tai somessa suurimmasta osasta osoite puuttuu. Juu, katso netistä, mutta sielläkin sama ongelma, selaa useita sivuja kunnes vihdoinkin löytyy jostain alanurkasta. Osoite esiin jos haluatte asiakkaita!

Miten voi olla Vanhan Helsingintien muutostyö Hennalan kasarmialueella noin hitaasti etenevä? Piti olla valmis jo viime syksynä.

Umpikokoomuslainen Etlari antoi taas Orpolle palstatilaa 4.5.lehdessä. Mitäs jos Orpo ei olekaan seuraava pääministeri, mihin Etlari näemmä tähtää?

Itärata on kyllin hyvä Naton ulkorajapinnassa kulkevaksi radaksi. Rata investointi panostettava Keskirataan. Haapajärvi-Viitasaari-Äänekoski-Jyväskylä-Joutsa-Heinola-Lahti-Kerava-Vuosaari. Tämä investointi tarjoaa mittavat pitkän tähtäyksen hyödyt. Päättäjät, pankaa toimeksi.

Sanonko itseni irti sen takia, että liiton lakko kassa on tyhjä. Kärsinkö karenssin ja otanko riskin, että en pääsekään takaisin töihin. Liiton johdon pelisilmä katsoo aivan väärään suuntaan. Ryhdyn rikkuriksi. Potilaat tarvitsevat minua ja minä heitä.

Kiitos teille rohkeat kirjoittajat, jotka olette tarkastelleet köyhyyttä useammalta kantilta. Olemme pitkään pohtineet, johtuuko köyhyyden huomioitta ottaminen päättäjien ylimielisyydestä vai välinpitämättömyydestä. Pakostakin on tullut mielikuva, että Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän talous laitettiin kuntoon heikompiosaisten kustannuksella.

Etlarin aamujakelukin alkaa olla jo vitsi, taitaa olla tarkoitus päästä eroon meistä paperilehden tilaajista.

Sähköpotkulaudat kulkevat 6,9 metriä sekunnissa. Siis noin 14 metriä 2:saa sekunnissa. Jos sähköpotkulaudan edellä kulkeva jalankulkija muuttaa suuntaansa vaikka 10 metrin päässä, ei 2 sekuntia riitä väistöön ja edessä on sairaalareissu molemmilla!

DNA on ehkä nopein mutta aiheuttaa myös eniten häiriöitä antennitelevisioon.

Laittakaa säätilasivu edellisen lehden malliin. Tarvitaan viikon tiedot myös Suomesta.

Miksi laskut ei tule ajoissa Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymältä, vauhtia hommiin.

Kiitos Ess, että Päivän Sana otettiin käyttöön! Sehän on Jumalan sanaa!

Missä viipyy Suomen säätiedot, kuka näitä kaiken maailman ilmoja tarvitsee ?

Meille on tullut lehti usean kymmenen vuoden ajan. Nyt on hinnoittelussanne käynyt suuri virhe. Ennen oli lehti – siis NIDOTTU. Nyt lentolehtiset – siis lehdet irrallisina. Hinta suurenee ja niitit katoaa. Vaikea lukea työmatkalla bussissa ja junassa. Kysykää neuvoa Apu-lehden tekijöiltä.

Uusi Lahden yleisökirjoitus Lahti Events Oy:n tilipäätöksestä! Ei voi olla totta, uskomatonta luettavaa. 5 palkallista töissä, yli 100 000?/v palkkiot, yhtään tapahtumaa viime vuonna ollut. Kiitos aktivisti Petri & co. joukkue, jotka toitte nämä faktat esiin. Teidänlaisia kaupunki tarvitsee!

Kansalaiset, rankat ajat ovella. Paetkaamme sirkushuveihin ja hömppäviihteen pariin. Myös pään voi laittaa pensaaseen.

Avotulenteko kielletty. Vesikansassa roskien ja puutarharoskien poltto kielletty. 5.5. Paimelantiellä sankat sauhut. Samat tyypit asialla joka vuosi. Pitäskö poliisit vai palokunta hälyttää.

TV: 1. 10 keskustelu ohjelmaa 2. Harvoin mitää katsottavaa 3. Valmiiksi nauretut hömpät 4. Raati jossa ei yhdelläkään laulu ääntä ja toinen itketään ja pilataan laulut.

Miten on mahdollista että Ahtialan koulusta loppuu toistuvasti ruoka, ruokailuvälineet ym. Viikottain sama ongelma.

Jopa neljännes lemmikkieläimiin ja hevosiin liittyvistä eläinsuojelurikoksista sisältää väkivaltaa, joka usein on silmitöntä (ESS 3.5). "Silmätöntä" väkivalta on silloin, kun ei löydy rikostutkinnan edellyttämää ulkopuolista havainnoijaa. Tunteetonta väkivaltaisuus on siksi, että siinä silmä suljetaan eläimen kivulta ja tuskalta.

Lahti Energia on kertonut, että Kymijärven voimalaa voidaan laajentaa sähkön tuotantoon, kun olosuhteet ovat oikeat. Nyt olisi kai se tilanne, kun perusvoimaa tarvitaan tuulivoiman tueksi?

Naton lisäksi kansainvälisiä tarkkailijoita Mainilaan!

Eräs näppis kirjoitti kaipaavan sitä palstaa,jossa oli 50:nen vuoden takaisia juttuja? Olen täysin samaa,koska se kertoo Lahti-nimisen paikallishistoriaa, joten olkaa hyvä ja palauttakaa se. Tv.Paljasjalkalainen.

Koska saamme Suomen kaupunkien viikon sääennusteen ja Marttojen ruokaohjeet takaisin? Kiitos etukäteen.

Ulla Grünsteinille tiedoksi Kiovaan on sama etäisyys kuin Berliiniin! Joten kirjoituksesi perusta on ontto!

Olen samaa mieltä, että kaikki urheilu maksukanaville! Erinomainen ehdotus!

Hollolasta tuli varkaitten paratiisi. Katuvalot sammutettiin.

Onko huomattu miten vähän hyötyä hävittäjistä Ukrainassa? Hornetit vikatikki.

Kävit optikolla ja ihmettelit etteivät tutki ellet halua ostaa uusia, mitäh? Eipä minulle auttanut silmälääkärilläkäyntikään, lukemat päin seiniä, en nähnyt uusilla laseilla mitään. Optikko tarkisti ja tilattiin uudet ja hyvä tuli. Kiitos heille. Opin sen, etten vaihda silmälääkäriä, niinkuin silloin tein, ei onnistunut, kun uusi otti 4 potilasta/h (rahankeräyskö). Mummu.

Lahdessa paikallisbusseja vilisee liikenteessä, mutta Malva-museoon, pääkirjastoon, teatteriin, urheilukeskukseen, kaup.sairaalaan niillä ei pääse! Sibeliustalo sentään on reitin varrella.

Puolustan Lahti Energiaa. Koko maailmassa on sama tilanne, sodan takia energia maksaa hurjasti, eikä omia öljylähteitä tai edes kaasuputkia suoraan maanuumenista ole, jos sitä nyt siten sieltä saisi. Suomi/Lahti Energia ei ole mikään poikkeus. Täti.

Aiheettomin turvapaikkahakemuksin vuosia Suomessa elätettävinä oleilleet nuoret miehet pitää palauttaa kotimaihinsa. Ukrainalaislapsille nyt etusija!

Onneksi se kärkikolmio liikennemerkki on myös takaapäin nähtynä kolmion muotoinen.

Rautatiesillan alla(kin) vähän laitettiin asfaltti paikkaa. No ei sitten korjattu niitä kaikkia renkaan ja alapallon tuhoajia. Järkyttäviä kraatereita. Ihme näpertelyä ja urpoilua.