Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Näppis | Salppurin kisat järjestetään kerran vuodessa, mutta organisaatio johtajineen järjestelee niitä koko vuoden?

Salppurin kisat järjestetään kerran vuodessa, mutta organisaatio johtajineen järjestelee niitä koko vuoden? Ei ainakaan työt paina.

Lahdessa on omaksuttu urapaikkaukset tapana uusia asfalttipinnat. Tulokset tästä näkyvät: Suurista kaupungeista meillä on heikoimmassa kunnossa oleva tiestö, johon päättäjämme eivät vaan puutu. Uria ja kuoppia on joka puolella. Hävettää.

Ottakaa lehden nidonnassa mallia Apu-lehdestä. Siinä hyvä malli myös teille, kiitos.

Olisi varsin luontevaa, että selviämisasemien perustaminen ja ylläpito kuuluisi Alkon toimialaan. Näinhän Alkon monopolia perustellaan EU:lle?

Julkinen sektori vaati samaa palkkaa yksityisen kanssa. Silloin tulee olla myös samat työehdot, työajat, lomat, sosiaaliedut, tuottavuuden kehitys, jne.

Julkisen sektorin lakkolaiset. Menkää töihin. Koko lakko-operaatio taustalla olevien vaatimusten kanssa heijastaa laskutaidon puutetta, huonoa pelisilmää ja lakkojohdon ylimielistä pyrkyryyttä.

Odotusta; koska saamme nähdä useamman päivän Suomen säätiedot. Tokio ei kiinnosta ihan niin paljon.

Eelis Pukkinen kirjoitti oikein ja laajasti (Mielipide 4.5.) sähköautojen (=akkuauto) vaikutuksesta maapallolle. Se ei ole niin siistiä, vaikka virta tuleekin 'töpselistä'. Kyse on lähinnä autoilijan mielikuvasta parantaa maailmaa. Soisi kaikkien "vihertäjien" tutustuvan asian kokonaisuuteen.

Valheko totuus? Kestäisikö Venäjän "valtiaiden" psyyke katsoa, jos omat kullatut kupolit, tornit, tiet, lentokentät, sillat, talot, sairaalat hajoaisivat?

Onneksi meidän talossa täysin sijoittajaosakkaan vietävissä oleva asukasosakas, hyödyllinen idiootti jäi hallituksen ulkopuolelle.

Kyllä Uusi Lahti -lehti voittaa jo Etlarin. Etlarissa yhtä asiaa puidaan 2 sivua ja on tullut naamalehdeksi esimerkiksi :energiajuomat. Ennen odotti Etlaria aamukahvi seuraksi ja luki tarkkaan, nyt selaa suit, sait sukkelaan. Mistä nyt maksaa?

Ehei. Ympyrässä ajavalla on väistämisvelvollisuus, jos ympyrään tulevalla ei ole kolmiota. Jos on, niin ympyrään tuleva väistää. Mutta eihän näitä oikeita liikenneympyröitä ilman kolmioita taida enää missään olla, on vain näitä kiertoliittymiä, joita liikenneympyröiksi nykyään kutsutaan.

Ja höpö höpö. Kolmion takaa tuleva väistää aina kaikkea muuta liikennettä, oli ympyrä tai ei.

Saammehan poliisin vaikka joka kadulle, kun nostetaan veroja heidän palkkoihinsa.

Jos Herra ei kaupunkia varjele, turhaan sen vartija valvoo. Ps.

Kiitos E. Pulkkinen! Olen pitkään ihmetellyt, miksi ko. ongelmilta on suljettu silmät, myös vihreät. Käsittämätöntä!

Omikron on herkemmin tarttuva kuin alkuperäinen. Kuitenkaan maskeja ei enää pidetä.

Kiitos kirjoituksesta "Rauhan tilasta Natoon – silmänkääntötemppu" Ulla G. (ESS 4.5.) Varmaan moni on kanssanne samaa mieltä, sitä ei vain tässä Nato-huumassa uskalleta tuoda julki.

Onnea Erhola, lähdet. Veit meiltä jotenkin pelaavat terveyspalvelut.

Kuulepas! Kovilla on ollut moni muukin kuin hoitajien ammattiryhmä! Turha tukea vain heitä.

Kiitos Matti Evelle tosi hyvästä kolumnista, jossa kerroit totuuden lahtelaisten päättäjien suhtautumisesta suuria tappioita tuottaneisiin hankkeisiin. Hankkeita ei todellakaan makseta peukuttamisella tai googlaamisella vaan veroilla, jotka tulisi käyttää esimerkiksi asukkaiden hoitotason parantamiseen.

Onko ihanaa olla jatkuvasti lietsomassa riitoja? Ei voi ymmärtää.

Ulla Grünstein kirjoitti ESS:ssa 4.5. moittien meitä Nato-harhasta. Hän on kirjoittanut myös muihin lehtiin. MT:ssä UG kirjoitti, että Venäjä on turvallinen naapuri.

Nato-vastustajat. Venäjän joukot tappavat ja raiskaavat Ukrainassa. Haluatteko samaa menoa tänne Suomeen?

Terveiset Mustankallion mäen hautausmaalta! Yllätyin, kun näin, että hautausmaan läpi menevä pylväspoppelirivistö oli kaadettu talven aikana. Se oli aina niin juhlallisen oloinen kulkea. Kaipaan kovin. Muuten kaikki oli hyvin hoidettu, kuten aina.

Niin kauan, kun kaupat, pankit ja yritykset pitävät kallista puhelinpalvelunumeroa yhtenä rikkana rokassa voiton maksimoinnissa, en anna mihinkään keräykseen euroakaan.

Kiitos kirjoituksesta "Rauhan tilasta Natoon – silmänkääntötemppu" Ulla Grünstein. (ESS 4.5.) Monet sodan tai sen seuraukset kokeneet suomalaiset, jotka tuntevat historiaa ja tietävät, että Ukrainan ja Venäjän suhde on aina ollut erilainen kuin Suomen ja Venäjän suhde, ovat kanssanne samaa mieltä.

Talomme terassi tehtiinkin juopoille, kiva katsella parvekkeelta kun känniset örveltää.

Eikö kukaan voi tehdä mitään. Venäläiset sotilaat raiskaavat lapsia. Oli järkyttävää kuulla televisiosta, mitä lapsille tehdään. Minkälaisia isiä he ovat tai heistä tulee?

Toivon Ukrainaan kaikkea mahdollista apua, sillä he ovat venäläisten petojen hyökkäysten kärsijöitä.

Putinia ei kannattaisi hirveästi ärsyttää. Kannattaisi vähän nöyrempi asenne ottaa Venäjää kohtaan tai Putin tekee lopun pienestä Suomesta.

Eikös EU:n pitäisi puuttua alueensa, siis Suomen, lentotilaloukkauksiin? Vai ymmärretäänkö asia niin, että Venäjällä on niin huonot lentäjät, etteivät pysty pysymään rajojensa sisäpuolella?

Jos Venäjä ei olisi sodassa, niin voisi käydä kysymässä neuvoa lehden nitomisesta. Osasivat jo kauan sitten tehdä Sputnikin!

Bonukset yksityistämisestä vai yksinäistämisestä? Vertaillaan...

Paljostako lyödään vetoa, että Ranta-Kartanoon puuhattu hotelli- ja uimahallirakennus ei tule toteutumaan?

Rouva Grünsteininkin kannattaisi selvittää muutamia faktoja ja kuunnella asiantuntijoita, ennen kuin julistaa Nato-mielipiteitään.