Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Ei "persaukisia" taloyhtiöiden hallituksiin

Jos asoy:n hallitustyön ainut missio on vastikkeiden pitäminen alhaisella tasolla, ei korjauksia eikä kehittämistä. "Loivaliikkeinen" isännöitsijä mielissään, ei juurikaan tekemistä! Kiinteistö rapistuu ja arvo laskee. Ei "persaukisia" taloyhtiöiden hallituksiin.

Hei hoi! Mihin ovat kadonneet Marttojen kätevät ja pätevät ruokaohjeet? Reseptit innostivat kokeilemaan erilaisia ruokia ja helpottivat kummasti viikon ruokalistan laatimisessa.

Miksi palkankorotukset maksetaan prosentteina? Siinä palkkaerot vain kasvavat, koska prosentti neljästä tonnista on paljon isompi kuin kahdesta tonnista

Lukemista häiritsevä taustaväri on nyt Näppiksen lisäksi myös Viikkomuistiossa. Enää puutuu TV-ohjelmista. Sitten voi tilauksen perua kokonaan. Paperista on turha maksaa.

Hiljan tässä lehdessä kehuttiin, kuinka hienosti Erhola säästää hyvinvointiyhtymän rahoja, kun miljoonia palautettiin kunnille! Eikö umpikokoomuslaisessa Etlarissa ymmärretä sitä, että miljoonien palautus tarkoittaa sairaiden hoitamatta jättämistä! Kaipa Erholalle taas kerran maksetaan suuret bonukset Päijät-Hämeen maan pisimmistä hoitojonoista!

Eipä tarvitse enää ihmetellä, miksei raha riitä hoitajien palkkoihin. Pomojen ja pomojen pomojen palkat on niin korkeat, lähentelevät kahtakymmentä tuhatta euroa kuussa. Vähän heidän palkkojaan alemmas, niin riittää hoitajille, joille se kuuluu. Yks sairas mummeli

Vaadin kaikki urheilulähetykset maksukanaville!

Tölkin maatumisaika 500 vuotta, lasi ei maadu koskaan, muovit, maskit ja tupakan tumpit jäävät luonnon kiertokulkuun ja päätyvät ihmisiin. Älä heitä roskiasi luontoon!

Hei, nyt lakkoon menevät ryhmät! Missä on AY-liikkeen solidaarisuus? Eikö nyt ollut tarkoitus saada korotus hoitajien mataliin palkkoihin? He ovat olleet tosi kovilla. Miksi teidänkin pitää nyt lakkoilla?

Mautonta ja moraalitonta, että Lahti Energia nostaa energian hintaa juuri tehtyään ennätystuloksen eli kaupungille piiloverojen keruun ennätyksen. Sikailua, sanon veronmaksajana.

Tupakanpolttaja, joka heität tumppisi kadulle, tiedätkö, että linnut vievät filtterit pesänpehmikkeiksi, ja siten poikaset kuolevat nikotiinimyrkytykseen? Sitä paitsi hulevedet vievät tumpit myrkkyineen järviin!

Kiitos Chiméne Bavardin eläinsuojeluartikkelista ja koskettavasta kuvasta. Kettutytöistä jotka aikoinaan päästivät turkiseläimiä vapaaksi, ei ole kuulunut mitään. Ehdotan, että alkavat ajaa projektia, jossa kissat sterilisoidaan ilmaiseksi yhtenä päivänä vuodessa joka eläinlääkäriasemalla. Nyt maksaa 100–200 euroa.

Miksi digilehden hyvistä puolista ei saa kirjoittaa? Toimitus ei julkaise.

Olet väärässä taksikuski, sinä Rellu-kuski olit oikeassa, ympyrässä ajavilla on aina etuajo-oikeus. Eihän muuten koko ympyrässä olisi mitään järkeä. Ympyrään tullaan "sisään" ympyrässä ajavien kannalta aina oikealta oikean puoleisessa liikenteessä. Kolmioilla voidaan "lisätehostaa" varovaisuutta, kuten Ahtialantien ympyrässä. Taksien omistajat, laittakaa renkinne järjestykseen.

Nordea lähettää kuolleelle kirjeen muuttuvista palveluhinnoista. Siellä ei Nordean palveluja tarvita.

Koiriin ja hevosiin kohdistuvan koulutusväkivallan jälkiä jää piiloon turkin alle (ESS 2.5). Koiraa on siis karvoihin katsominen ja hevosta myös suuhun. Raveissa hevosille tulleet vakavat suuvauriot jäävät muuten valitettavasti suun sisälle piiloon. Koulutus- ja kuritusväkivalta ovat väkivaltaa. Ei rikota eläimiä eikä eläinten luottamusta.

Ketä kiinnostaa se, että heikentynyt itävaltio mölisee soopaa Suomea mustamaalaten. Rahvaanomaisen diktaattorin houreiset mölinät pyyhitään alas pytystä

Työmarkkinatori, taas on joku "kehittänyt" typeräksi ja hitaaksi. Ennen suoremmin ja helpommin sai työpaikat näkyviin. Huvittavaa toimintaa, pääasia, että mahdollisimman monimutkaista ja hidasta. Samoin eri aloilla työskentely, ja ihmetellään kun kiirettä pukkaa ja sählätään. Monta hemmoa ja tahoa, kuitenkaan työt ja asioinnit ei suju eikä etene. Ja eikun palaveri ja uusia kehitysideoita! Hahhah.

Renault-kuski! On varmaankin niin, ettei ympyrään ajettaessa voine olla kahdenlaista käytäntöä. Joko kaikilla ympyrääntulijoilla on kolmio tai sitten ei. Tuntuu aika oudolle, jos minulla olisi ja sinulla, joka tulet oikealta, ei ole. Mistä minä voin sen tietää?

MOT etsii ahvenanmaalaisen miehen putkakuoleman syypäätä. Miksi näin yksinkertainen asia ihmetyttää? Syyllinenhän on ilman muuta hän, joka juotti miehen kaatokänniin. MOT.

Lahti Energia nostaa hintoja. Syykin tiedetään: jättivirheinvestoinnit Fennovoimaan. Ketkä vastaavat miljoonainvestoinneista venäläisvetoiseen hankkeeseen? Ei taida löytyä vastuunkantajia...

Taloyhtiötten valvontakamerat on melkein jees, mutta olisi hyvä olla ulkoiluvälinevarastossa kamera, siellä se ilkivalta vaan jatkuu. Ei käytäväkamera kuvaa sinne. Pojankoltiaiset rauhassa saa puuhastella, päähän ottaa pirusti .

Ilmainen vihje hoitoalan työntekijöille: erotkaa liitostanne, niin säästätte ja saatte sievoisen summan joka vuosi lisää palkkapussiin. Ei kannata maksaa Rytkösen ja Paavolan jättipalkkoja! Teidän aloillanne ei tarvita edes työttömyysturvaa, sillä töitä löytyy kaikille varmasti koko työuran ajaksi!

Lahdessa kannustetaan keräämään roskia. Hyvä niin, mutta samalla kaikkia voisi kannustaa siihen, ettei roskia yleensäkään heitetä luontoon.

Luuletko Venäjä, että sivistyneet ihmiset uskovat valheitasi? Kaikki tietävät, että kaikki mitä levität on pelkkää valhetta.

Käydessäni optikolla havahduin ensimmäisenä kysymykseen, haluatteko ostaa uudet silmälasit, koska viime vuonna olin käynyt. Sain vastauksen, ettei ole mitään järkeä tehdä näöntarkastusta, jos ette aio hankkia uusia laseja. Erään tahon vuoksi pyynnöstä joudun tarkistamaan, koska silmälasit ovat 5 vuotta vanhat. Erikoista kylläkin, ettei tarkisteta, jos ei uusita. Kyllä pahoitin mieleni. Lasit on hankittu, mutta harkitsen, avaanko kyseisen oven toisten.

Minnehän katosivat 3.5. lehdestä rahapelitulokset ja lauantain lehdestä asuntoliite, oliko painovirhe paholainen?

Nyt on Päivi Räsänen löytänyt jotain tärkeää, nimittäin kasvisten lisäämisten lautaselle. "Terveelliset elämäntavat ja tunnollisuus ovat pitkän iän salaisuus."

Putin tulee ni kyllä lakotkin loppuu.

Kyllä hyvinvointiyhtymä saa uuden "säästäjän", kokoomus ja persut pitävät siitä huolen, eihän pienituloiset ja jatkossa kuntien omat työntekijätkään kunnon hoitoa tarvitse, mutta väki kyllä saadaan eläkkeelle aikaisemmin, jos heistä ei pidetä huolta. Wellamossa heistä huolehdittiin, kiitos siitä. T. Veronmaksaja, saako katetta, hoitoja, heh heh.

Nyt kun Etlarin päätoimittaja ja muut ovat estoitta ylistäneet uudistunutta lehteä, voin todeta, että "kuka se kissan hännän nostaa, ellei se itse".

Suomen porvarit odottavat Naton lisäksi kevättä ja vaaleja. Gallupit näyttävät taas upeilta, heille. Mutta meille pienituloisille, muun muassa eläkeläisille on kovat ajat taas tulossa. Entiseen tapaan, tulovero alas, lääkkeiden omavastuut ylös, samoin soten asiakasmaksut eli maksuja lisää, valtion kassaan. Isopalkkaiset, omaa sote-vakuutusta maksavat nauravat "partaansa" ja nauttivat taskujen täytteestä. T. "Arvottoman" kansan edustaja, eläkeläinen.

Toivottavasti Erhola menee Pirkanmaalle eikä ala kiristämään Päijät-Hämeestä samaa palkkaa, minkä saisi paljon suuremmalta Pirkanmaalta. Mikäli täällä suostutaan Erholan häikäilemättömään palkkakiristykseen, tulevat loputkin hoitajat irtisanoutumaan. Me veronmaksajat hyväksymme hoitajien palkankorotukset, mutta emme millään perusteella Erholan täysin ylisuuria palkkavaatimuksia. Hän ei ole millään tavalla korvaamaton!