Näppis | Kiinnostaa rajanylityskäytäntö Suomen ja Venäjän välillä

Kiinnostaa rajanylityskäytäntö Suomen ja Venäjän välillä, kun Suomi on Natossa tai kun sota loppuu!

Hanhipaisti erinomaista jopa joissain maissa perinne ruokaa ja hanhen maksapallerot ne vasta herkullisia ovatkin! Näin ainakin Spede väitti!

Suomen kaupunkien pidempi sää ja etusivun säänurkkaus heti takaisin! Muutoin ihan onnistunut uudistus.

Lukiessani ESS:n artikkelia 30.4 koskien hoitajien irtisanoutumisia ja ennen kaikkea nuorten hoitajien lähtiessä pois hoitotyöstä, ymmärrän, mistä asia kumpuaa!? Nuorilla aikuisilla ei valitettavasti ole kykyä selviytyä vastoinkäymisistä ja kaikenlaisesta fyysisestä työstä halutaan pois. Aikuiset ovat aina tehneet työt lasten puolesta ja tähän on tultu. Olemme onnistuneet kasvattamaan curling-sukupolven!? Onnea vaan siitä.

Jalankulkija voi kävellä oikeaa tai vasenta reunaa, mutta pyöräilijä ohittaa aina vasemmalta näin on tieliikennelaissa. Pienen lapsen tai koiran kanssa kulkiessa, jotka ovat arvaamattomia, tekee nopeita liikkeitä on pyöräilijän kohteliasta ilmoittaa itsestään, jos takaapäin tulee vahinkojen välttämiseksi ja pyöräilijä lasketaan ajoneuvosi, joka ensisijaisesti väistää jalankulkijaa.

Venäjä voi estää Suomen Natoon liittymisen helposti, provosoimalla tilanteen, jossa se väittää Suomen ja Venäjän välillä olevan sotatila, jolloin Natoon ei pääse sotaa käyvä maa. Eikö olisi jo kiire, kun vielä on rauhantila. Ei anneta Ruotsin jarrutella. Ruotsista tulee Nato-maiden ympäröimä, ei sen edes liittyä Natoon.

Ja montako miljoonaa euroa paloi Liberia-käräjiin? Riittääkö 4–5 miljoonaa euroa?

Rapala on huolissaan venäläisistä työntekijöistä, luulisi olevan enemmän huolissaan Ukrainan lapsista ja naisista, joita Venäjä raiskaa ja tappaa.

Uusi Etlari nyk. huono. Teksti liian pientä, ei Kenon tuloksia, ei suomal. viikon säätä, näppis värjätty, otsikot ja kuvat kyllä jätti isot. Lehti kuin kuvakirja. Jutut jaarittelevia ja pitkiä. Mietityttää kovasti tilauksen lopetus, mikä toisaalta harmi.

Putin ei ymmärrä, että vaikka se valtaisi koko Ukrainan, hän ja Venäjä tulee olemaan hylkiöitä seuraavat 100 vuotta.

Phhykyn toimari kyllä sai autoedun, mutta hoitaja ei saa parkkietua? Jos phhyky on jakanut kaikille työntekijöille 200 euroa e-passiin, niin mikä estää ettei parkkia tarjota sellaiselle, joka ei käytä epassin palveluita?

Toisten jatkuva kyttääminen on niin säälittävää.

Miksi Keno-arvonnan tuloksia ei ole enää lehdessä?

Jääkiekon selostus parempaa ilman asiantuntijaa. Kuin myös kaikki muutkin lajit. Nuorten jääkiekossa hyvä selostaja.

Kiinnostaa rajanylityskäytäntö Suomen ja Venäjän välillä, kun Suomi on Natossa tai kun sota loppuu!

Hieno oivallus laittaa hedelmätiskille mandariinit punaiseen verkkopussiin, homeiset, kuivat ja kauhtuneetkin saadaan näyttämään tuoreilta ja syömäkelpoisilta..pkle!

Miksi Suomi haluaa tieten tahtoen kahnauksiin naapurimaansa kanssa?

Laittakaa nyt hyvät päättäjät hoitoalan palkat kerralla kuntoon. Ihmistä varten täällä eletään, siitä hyötyisi kaikki ennemmin tai kun sairaus iskee, "liian kauan vitkuteltu".

Käsittämätöntä halu ministereiden kierrätykseen. Tulee uusiin asioihin ja ministeriön toimintatapoihin perehtymistä eli tyhjäkäyntiä. Siihenkin näkyy olevan varaa.

Kävin ennen vappua mieheni haudalla tarkoituksena hakea pois lyhty ja lasinen hautakynttilä, jota olen käyttänyt jo kaksi talvea öljykynttilöille ja olisin voinut käyttää vieläkin, mutta oli kerätty pois. Miksi? Eivät nämä ole kertakäyttöisiä.

Järvenpäänkadun ja Ahtialantien risteys on todell huono. Koittakaa suunnittelijat ajaa paketti- tai kuorma-autolla, oikeaa kaistaa Järvenpään kadulta Ahtialaan tai ruuhka-aikana Hirsimetsäntielle.