Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Ei pääkaupunkiseudulta junalla Malvaan tulevan tarvitse kiertää Ristinkirkkoa

Ei pääkaupunkiseudulta junalla Malvaan tulevan tarvitse kiertää Ristinkirkkoa tai ylittää Ristinkirkon mäkeä! Sen kun vaan tulee suoraa Vesijärvenkatua! (ESS pääkirjoitus pe 29.4.)

Poliisi! 28.4. aamuyöllä linja-autoasemalta kuului kovaäänistä vaikerointia. Katsoin parvekkeelta. Kaksi täydessä kännissä olevaa nuorta kaatui sähköskuutilla. Yrittivät useita kertoja päästä ajamaan. Ei onnistunut. Kaatuilivat. Sitten ajo onnistui. Poliisi tulikin paikalle. Mitä poliisit tekivät? Juttelivat ja lähtivät pois. Skuuttijuoppous ei ole näköjään rangaistava rikos! Tai ei aiheuta mitään toimenpiteitä. Näinkö poliisia on ohjeistettu?

USA näyttää noudattavan Ukrainassa nyt täsmälleen samaa strategiaa, jolla Neuvostoliiton hyökkäys Afganistaniin murskattiin.

On monesti tilanteita, että kiertoliittymään tultaessa on järkevää laittaa vilkku päälle, jos poistutaan ensimmäisestä liittymästä. Esim. pohj. suunn. ajett. Holman kiertol. Lahdessa ja poist. ensimm. liitt. ABC huoltamon ja Prisman suuntaan. Ne yhden vilauksen näyttäjät voivat aiheuttaa vaaratilanteita.

Taksimies, olit oikeassa: Jos ympyrään ajavilla ei ole kärkikolmiota, ympyrässä ajava väistää oikealta tulevaa. Pahoitellen Renault -kuski.

Kovat ajat alkamassa, mutta tyhjää small talk länkytystä näppiksetkin täynnä. Realistinen pessimisti.

Keskiviikon 27.4. Päijat-Häme -lehden Vääksyn S-Markettia koskevassa artikkelissa Rinna Ikola-Norrbacka oli nimetty Vääksyn kunnanjohtajaksi. Hyvä niin, sillä hän onkin profiloitunut vääksyläisten edunvalvojaksi paremmin kun koko Asikkalan. Isomman väkimäärän puolella kun pääsee helpommalla ja valtasuhteiden kautta pääsee paremmin tavoitteisiinsa, etiikasta viis.

FC Lahti, taas pelleilyä heinäkuuhun asti tehdyillä sopimuksilla, jo 2 pelaajaa. Mitäs sitten kun lähtevät ja tärkeimmät pelit alkaa! Järjetöntä touhua.

Kyllä urheilukeskuksen kansainvälinen kenttä, lämmitettävä nurmi ja katollinen katsomo sekä valmiit VIP-tilat on täysin riittävä ja hyvä myös jalkapalloon. Europelejä ei ole edes näköpiirissä, ja siihenkin kenttä toki sopii. Tänä taloudellisena aikana ei ole järkeä uusiin kerskainvestointeihin!

Kokoomuksen mielestä Alkon monopoli pitäisi purkaa. Mutta heidän mielestä kannabista ei saa laillistaa, koska se on päihde.

Jokainen tiellä liikkuja ja kaikki viranomaiset tietävät moottoripyöräilijöiden holtittomuuden ja rikkeet liikenteessä. Osaako kukaan kertoa, miksi asialle ei tehdä mitään.

Pekka Rusila: Suomessa sairaanhoitajat tekevät poikkeuksellisen paljon lääkärin töitä muihin maihin verrattuna. Palkassa tämä ei kuitenkaan näy.

Hiekat täysin poistamatta välillä Hämeenkatu–Oikokatu, länsi. Myös lumet olivat. Hiekkaa vielä välillä Oikokat–Vuoksenkatu ja osittain Oikokadun eteläpuoli mm. netti-ilmoitus tehty vaikeaksi.

Mikäli Saksa maksaa kaasun ruplina, se pitää erottaa EU:sta, koska se rikkoo yhteisesti sovittuja pakotteita.

Lakkoilu on irvokas tapa neuvotella. Lakkoilussa otetaan ns. panttivanki kolmannesta ja täysin sivullisesta osapuolesta. Ei voi arvostaa. Koskaan.

Miksi Kokoomus ei tehnyt yhtään aloitetta Natoon liittymisestä ollessaan vuosikymmeniä hallituksessa, vaikka nyt rummuttaa olevansa Nato-puolue? Aika erikoista.

Olen 87 v. Vuositilaaja jo kymmeniä vuosia. Nyt en näe sinisellä pohjalla painettua tekstiä vahvoilla laseillani. Apuna suurennuslasi. Olette unohtaneet meidät vanhat. Tästä puhutaan nyt paljon.

Kerran vielä. Vihreät nyt kiiruusti turvesoille lapioimaan turvetta säkkeihin kun ajoivat elinkeinon alas.

Arto Nybergin ohjelmassa Pekka Sauri, tilitti, että on koko elämänsä "huijannut" itseään ja muita, mitä hän valottaa elämäkertakirjassaan? Minusta hänen elämänsä ja työnsä hakee vertaistaan tässä maassa, ainoa luonteenpiirre on jännittäminen, niin myös itselläni ja monilla muilla, siis "kansansairaus".

Monella kävelijällä on oikea ja vasen liian vaikea tajuta. Autoilijoista puhumattakaan.