Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Unohdettiinko rakentaa parkkipaikat Paavolan kampuksen väelle vai aletaanko kiusata kaikkia Lahden opiskelijoita ja opettajia?

Unohdettiinko rakentaa parkkipaikat Paavolan kampuksen väelle vai aletaanko kiusata kaikkia Lahden opiskelijoita ja opettajia?

Joillakin kävelijöillä jatkuvasti ongelmia pyöräilijöiden kanssa. Minulla ei koskaan. Jos kävelee oikeassa reunassa ja pyöräilijä ohittaa vasemmalta, ei mitään ongelmaa. Eihän autoilijatkaan tööttäile, että täältä tullaan.

Mika Salminen, THL – järjetön ajatus, että työterveyspalvelut on turhaa. Kyllä on yhteiskunnan ja yrityksen etu, että sairastunut työntekijä pääsee heti hoitoon ja palaa työhön mahdollisimman nopeasti.

Kiertoliittymään mennessä saa vilkuttaa, ei ole kiellettyä. On järkevääkin, jos saman tien kurvaa pois liittymästä. Pois mennessä pitää vilkuttaa, on määrätty laissa.

Monessa EU maassa valkoposkihanhien metsästys on sallittu ja ravintoloissa tarjotaan hanhenpaistia. Ostaisin. Mistä saisi?

Hoitsujen palkat siirtyy valtiolle soten alkaessa. Lopetetaan veroeurojen lähettäminen ulkomaille ja laitetaan palkat oikealle tasolle. Päästään kerralla hoitajapulasta eroon. Tämä toimii, jos vaan halutaan.

J. Tarkka ei ehkä muistanut, että "sotajupakan" aiheuttajat joutuivat keskenään taisteluun Lapissa.

Nuoret lukevat uudistuneen ESS:n kännykästä tai tabletista, jos lukevat. Vanhat lukevat enää paperilehdestä vain otsikot, kun eivät tekstiä näe! Eivätkä pian lue enää mitään. Mistä nykyään enää näkee julkaisemattomat Näppikset, koska minun tekstini ovat siellä?

Yli 55-vuotiaan on mahdotonta työllistyä Lahdessa. Kuntakokeilu ollut jo vuoden, eikä ole otettu yhteyttä. Taitaa kaupungin vapaat työkokeilupaikat olla ei-oota. Ei työmarkkinatuella pärjää. Töitä tarttis saada.

Kyllä on ikävä lukea kirjoitusta sinisellä pohjalla, ei ehkä nuoria haittaa, jotka eivät edes lue paperilehteä. Mietin tilauksen lopettamista.

Lukekaa päättäjät, mitä Suomea koskevassa ehdossa Pariisin sopimuksessa lukee.

Vapaa sana ja mielipidekirjoitukset ovat kaventuneet uudistuksen myötä. Ei hyvä.

Saisiko Marttojen ruokavihjeet takaisin, ovat paikallisia ja terveellisiä ruoka-aineita suosivia sekä edullisia. Kiitos!

Kansalaispoliisi siivoaa kerrostalosta pois hänelle epämiellyttävät asukkaat.

Voitaisiko yhdessä sopia, että kävelet jompaa kumpaa reunaa etkä keskellä pyörätietä ja käännät vähän niskojasi, kun vaihdat puolta.

Näppituntuman viestit pienellä fontilla ja sinisellä taustalla – erittäin huono ratkaisu!

Onpa härskiä käytöstä Venäjältä, joka väittää länsimaiden uhkaavan heitä. Olisi tärkeä kuulla suoraan venäläisiltä sen länsimaan nimi, joka on uhannut tai uhkaa Venäjää, ja millä tavoin uhkaa. Nyt taas Venäjä harrastaa NL:n tyyliin "Mainilan laukausten" taktiikkaa Moldovan Transnistriassa.

Venäjä aloittaa kuulemma "kostoviikot" Suomea vastaan? Mistä syystä? Siitäkö, että emme hyväksy, kun ovat hyökänneet suvereeniin valtioon ja tappaneet siviilejä (naisia ja lapsia) tarkoituksella? Normaali ihminen ei tätä voi ymmärtää.

Entinen lehti parempi! Marttojen ruokaohjeet takaisin, Suomen sää viikoksi, sininen väri pois ja isompi teksti.

Harjun terveys kiirevastaanotto 27.4. aamulla. Iso kiitos sairaanhoitajille ja lääkärille hyvästä hoidosta. Hyvää vointia teille !

Ookko nää Oulusta, pelekääkkö nää Puuttinia? Natoratkaisussa on vain kaksi vaihtoehtoa: kyllä tai njet soromnoo. Nyt meidän tsuhnien on tehtävä päätös nopeasti!

Hienoa xylitoli Fazer. Kiitos, että työllistätte Lahdessa.

Mitä, jos ilmasto yhtäkkiä kylmenisikin. Olisiko vielä kalliimpaa kuin lämpeneminen? Luulen, että olisi paljon pahempi katastrofi.

Lopetan Etlarin kestotilauksen. En näe lukea Näppistä, ja säätiedotuskin vain yhden päivän.

Kauhea kiire laittaa pihoja ja nurmikoita kuntoon, lunta ja jäätä vielä nurmella. Mammat jarrua vähän.

Haluan tietää, kenen työ on arvotonta, kun hoitajien työtä hoetaan jatkuvasti tärkeäksi. Eli keiltä otetaan pois?

Eihän me Natoon mentäisi, ellei Venäjä meitä sinne ajaisi.

Euroopan häirikkö Venäjä, Venäjä, Venäjä. Toinen kivi kengässä on Unkari.

Joko silmä tottui kirkkauteen vai oliko tänään lehti lempeämpi silmille?

Kuinka paljon tulee maksamaan kun "juostaan" kysymässä eri maiden kantaa Nato-asiassa? Tulee mieleen vanhat juoruakat, jotka menivät talosta toiseen. Nyt lennetään valtiosta toiseen.

On meillä nyt ongelmia kerrakseen, ensin korona, sitten Ukrainan sota ja nyt, mitä muut ajattelevat, jos liitytään Natoon. Suomi ei usko kerralla, vaan samat naamat joutuu pää punaisena vakuuttelemaan monta kertaa, ollaanko jo tyhmiä?

Taas ollaan typeriä. Ei koskaan pidä vastata samoin kuin se toinen. Ei ydinaseita meille, liian vaarallinen lelu. Katsokaa historiankuvia Hiroshimasta. Haluammeko palaa karrelle? Helpompi kuolema, kiitos.

Hyvä hoitaja arvostaa työtään ja tuntee vastuunsa. Nämä hoitajat jäävät alalle, ja kyllä heitä lisää tulee. Toki toivon hoitajille kohtuullisen palkankorotuksen.

Vappuna täytyy lähtee torille, jos sais vaikka vappusatasen.

Ei Hollolaan tarvita älypyörätietä, meillä äly on pyöräilijän päässä, ei sitä tiellä tarvita. TT

Nyt joukkoirtisanoutuminen Fortumin sähkösopimuksesta! Valkopesee kasvojaan, vaikka tukee Venäjän sotaa välillisesti saksalaisen yhtiön kautta ruplarulettia pyörittämällä.