Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuliko kotiseudun uutiset luettua viime viikolla? Testaa tietosi uutisvisassa

Näppis | Miksi Lahteen rakennettavat kerrostalot ovat ruman tummia, synkkiä ja luotaantyöntäviä – vaalea väri olisi siistimpi ja mukavampi katsella

Miksi Lahteen rakennettavat kerrostalot ovat ruman tummia, synkkiä ja luotaantyöntäviä. Vaalea väri olisi siistimpi ja mukavampi katsella.

Bussikuskit vilkuttaa ainoastaan ajovaloja, kun niiden ohi ajaa pysäkin kohdalla.

Someilun sijasta kannattaa käyttää energiansa nuoren ja hyvän povipommin etsintöihin. Ja jättää se vanha jo rauhaan.

Ahvenanmaalle ei kuulemma haluta sotilaita. Kai ovat muistaneet ilmoittaa tästä myös Putinille, jotta Ruususen uni voisi taas jatkua.

Hyvä kansikuva 27.4. Kiitos Mirja. Jalkapalloa hanhien kanssa, kiitos ely.

ESS ei ole esteetön uudistuksen jälkeen. Haalenneet tekstit, kirjaimien pienentyminen, sininen väri, vinot kirjaimet, tummat pohjat vaikeuttavat näkövammaisen lukemista edes suurentimella. Digilehti ei ole vaihtoehto, en näe ja osaa käyttää laitteita. Haluaisin lukea tilaamani lehden yhdenvertaisesti.

Jutustelua vihreitä edustavan nuoren kanssa; kannatatko kannabiksen laillistamista, joo totta kai. Entäs marihuanan ja hasiksen? No en tietenkään, nehän on huumeita.

Reiät ja montut piiloon Lahden kaduilta! Turvallisuus otettava huomioon. Näin ei voi jatkua.

Kyllä oli ihanaa liikkua kaupungin keskustassa ja torilla, kun hiekat oli poistettu ja pesty. Suurkiitos "hiekkamyrskyläisille"!

Kuka rikkoo auton sivulaseja Pilkotunmäen parkkipaikalla. Saisiko tietää syyn? Onko silminnäkijöitä? Poliisille on tehty ilmoitus.

Sot.vet. Y.Saraste kirjoitus oli rohkea 26.4.22. Hienoa kun esititte kaikki maatamme jyrsineet tupajumit Erkki, Eero, Paavo ja Tarja + rajapuolust.tuho ja vieläpä kilttipoika Esko!

Taksiuudistus Suomessa a la Berner voitaisiin korjata siten, että palataan vanhaan, hyvään ja luotettavaan toimintatapaan! Kuka ministeri ottaisi tämän tehtäväksi? Harakka ei tähän kykene. Odotan mielenkiinnolla tukevia tehotarkastuksia Lahden alueelle.

Kekkosen aikana oli turvallista, olin lapsi

Pienentäkää kuvat ja suurentakaa teksti, niin lehden luettavuus paranee.

Kyllä meni lehden muutos pieleen ainakin säätietojen osalta. Mitä me teemme vaikka Vancouverin viikon tiedoilla useammaksi päiväksi Suomen kaupunkien tietojen sijaan? Voisiko toimitus vastata, mikä on peruste. Näppisten pohjaväri myös ottaa silmiin, muutenkin tekstit paljolti hankalalukuisia. Ehkä yleisilme raikastui, mutta ei se riitä. Miksi kansikuva aina niin synkkä? Ottakaa nyt lukijatkin huomioon!

Nyt olis älypyörätietien paikka Lahdesta Hollolaan.

Ei EU:n vika ole tämä meidän älytön hanhien suojelu, vaan ely-keskusten vihreiden viranhaltioiden. Eivät voi ottaa Virosta oppia, miten pitää toimia!

Kiitos T. Inervo. Vielä edullisempaa, kun syö kotimaiset juurekset, myös perunan, kuorineen. Hyvä harjaus erillisessä vesiastiassa. Multa ja muu roska jää pohjalle. Varovainen veden kaato, ja roskat biojätteeseen.

Ruoka on kallista, mutta tupakan hinnasta ei valiteta! Jos poltat askin päivässä, se tekee jo 300 euroa kuukaudessa ja 3 600 vuodessa, silti köyhillä varaa tupakoida.

Komentaja evp Berner: Nato-jäsenyys ei tuo Suomelle merkittävää lisäturvaa. Vahva puolustus, yhteistyö muiden kanssa parempi kuin koskaan. Ei syytä kiirehtiä jäseneksi. Maanpuolustuskorkeakoulun entinen strategian opettaja.

Mitenkäs sitten sairaanhoitaja paperitehtaaseen viisivuorotyöhön.

Antaa Erholan lähteä Pirkanmaalle, ja valitaan rohkeasti uusi hakija.

Uudessa Etlarissa kerrotaan kuuden päivän säätiedot Bangkok, Peking, Tokio, Kairo yms. Lahden säästä saat tietää kaksi seuraavaa päivää ja monesta muusta Suomen paikkakunnasta et päivääkään. Peruste tähän ei aukea hämäläiselle.

Putinin jälkeen ovat kaikki kilvan menossa Venäjää auttamaan, koska siellä on öljyä ja kaasua, Ukraina unohdetaan.

Kiitos ESS erinomaisesta lehden uudistuksesta. Teksti on ihan luettavaa, fontti oikeanlaista. Lehden ulkoasu on raikastanut ja nuorentunut. Otsakkeet ovat kuvaavia, ja helppo valita mitä lukisi ensin. Näppikset saivat kauniin, erottuvan pohjavärin.

Aivan surkea lehti. Fontti liian himmeä, Näppis-palstan pohjaväri tekee tekstistä huonosti luettavan. Kotimaan viikon sää kiinnostaa enemmän kun Pekingin. EK

Kun Trump oli pressana, hänestä riitti negatiivisia juttuja joka ikinen päivä vuodesta toiseen. Putinin persoonasta ei vastaavaa intoa jostain syystä löydy?

Palkka kyllä helpottaa sotessakin, niin se vaan on. Nuoret vaihtavat teollisuuteen, juuri palkan takia. Paremmalla palkalla on toivoa, että muuhun ammattiin tai ulkomaille siirtyneet, ainakin osa, palaa. Maksan pienestä eläkkeestäni lisää veroja, mutta gallupien ykkönen ei sitä halua. Julkisten palveluiden sote halutaan yksityistää; halvempaako ja mistä se lisäväki? Lopullinen pako alalta? Ensi kevään vaalit sen ratkaisee.