Näppis | Sähköpotkulaudoille tulee määrätä parkkipaikat, kuten on Mankeli-polkupyörillä

Sähköpotkulaudoille tulee määrätä parkkipaikat, kuten on Mankeli-polkupyörillä. Mitä kaupungin järjestyssääntö sanoo jalkakäytävillä ajosta. Kuka valvoo?

Lehden lukeminen uudistuksen jälkeen meni tosi vaikeaksi. Teksti näköongelmaiselle melkein mahdoton lukea. Ja lisäksi sinisellä pohjalla valkoinen teksti huonosti näkyvä.

Venäjän vaikutus kansan mielipiteeseen Nato-asiassa näkyy jo Etlarinkin mielipiteen ilmaisupalstoilla, böö.

Säästetään. Taajamiin posti kerran päivässä. Haja-asutusalueilla näin jo toimitaan paitsi viikonloppuna lehdet haetaan kilometrien päästä ja kirjeposti tuleekin jo kolmena päivänä viikossa.

Putin hännysmiehineen ja venäläiset sotilaat jäävät historiaan murhaajina, raiskaajina, lapsiin sekaantujina, varkaina, valehtelijoina. Me emme unohda. Maailma ei unohda. Venäjä lagaa. Tavalliset aivopestyt kansalaiset kärsii. Eliitti lihoo.

Vai pitäis palella Venäjän öljyn takia! Tilataan maailmalta. Kyllä öljyä piisaa. Nykyinen hinta tuo omat paineet.

Maiden, jotka tukevat Venäjän sotaa kannattaa olla todella varovaisia, kuten mm. Kiinan. Voi olla nääs, että yritysten joukkopako alkaa siellä teidänkin maassa.

Melasella hyvä kirjoitus. Hienoa, että joku uskaltaa vielä sanoa, niin kuin asiat on.

"Selonteon pohjalta eduskunta käy analyyttisen keskustelun Natoon liittymisen eduista ja haitoista." Mutta jos joku esittää enemmistön mielipiteestä poikkeavan näkemyksen, hänet leimataan Putinistiksi, uhataan erottaa luottamustehtävistään jne. Että se siitä "analyyttisestä"!

Lehden uudistus tarkoittaa, että joutuu ostamaan Iltasanomat, jotta näkee useamman päivän kotimaan säätilat ja suurennuslasin näppiksen tiirailuun, 82 v.

Natoon vai ei? Mietin, maksaisinko vuokran vai en? Sama lopputulos kuin Nato-asiassa. Ei asuntoa!

Tähänkö on tultu? Filippiiniläiset hoitajat halutumpia hoitamaan suomalaisia potilaita, kuin oman maamme palkkakuopassa olevat? Näille vieraille kyllä löytyy mahtavat rahat valtion kassasta ja omat jäävät ilman! Niinkö? Kenen järki vielä pelaa omiemme puolesta? AA

Bussikuskia neuvovalle tiedoksi. Tutustu Porin kiertoliittymiin asennettuihin "Vilkuta ajoissa"-kyltteihin.

Suomessa on sananvapaus rajoitettu, myös järjen käyttö on kielletty! Valkoposkihanhien karkotusohjeissa tämä tulee ilmi. Miten joku EU-satraappi voi Suomea määrätä kuin alaistaan! Missä EU siellä ongelma!

Iäkkäälle isälleni on tullut ESS yhtä päätä yli 60 vuotta. Nyt sanoi lopettavansa tilauksen, koska lehden luettavuus uudistuksen takia on muuttunut niin paljon. Itselleni pisti heti etusivulla silmään viikonpäivä, se on kirjoitettu tosi pienellä.

Teksti on pientä ja harmaata. Ei hyvä. Mikään väri ei sovi kirjasinten pohjaksi. Parannusta kaivataan. Fossiilit lukevat enemmän, myös lehtiä.

10 vrk Lahden sääennuste takaisin, kuten kaikki vaatii. Ette voi vain uskoa omaan kaikki voipaisuuteen. Tilaajat maksaa teidän palkat.

On tunne, että poliitikot ja media selvittävät yleisesti puheissaan/kirjoituksissaan kaiken, mikä liittyy ulkopoliittiseen turvallisuuteen, aseistuksesta lähtien. Eivätkö he välitä siitä, että kaikki tieto menee myös naapurin korviin. Eikö sillä ole mitään merkitystä?

Etlarista on tullut iltapäivälehti, ainakin jakelun perusteella, taitaa olla tarkoitus päästä eroon meistä paperilehden tilaajista.

Yhtiökokous lähestyy, pitäiskö jo viimein aloittaa viemäriremontin suunnittelu, ennen kun alkaa taas vanhat valuraudat vuotamaan. Vakuutus ei enää korvaa vahinkoja.

Eihän energian hinnannousu hyväpalkkaisia poliitikkoja kirpaise. Ei muu kuin hanat kiinni ja hinnat ylös.

Suomi–Norja-jääkiekko ottelun pilaa surkea selostaja monotonisella äänellään. Se ei innosta kuulijoita.

Minulle ero piinaavasta suhteesta oli kuin Herran lahja ja nyt voi nauttia kaikesta.

Näkeekö vain vasemmisto lisääntyvän hoidon tarpeen ja hoitajapulan, ainakin Päijät-Hämeessä. Pomot päättää, vaikka homma ei toimi, hoitajista otetaan kaikki irti typerällä tavalla. Eilen kuulin ensimmäisen Hykyn vastaantulon, pitkäkestoisen muutosjankutuksen jälkeen; samasta asiasta. Toivottavasti on alku muutokselle. Se säästää verorahojamme. T. Sivusta seuraava, aika-ajoin asioista kuuleva

Nyt uutisoidaan, että koronan tartuntariski on korkea. Kuitenkin maskisuositus poistui ja ihmiset lopettivat maskin käytön kuin seinään. Eikö omaa harkintakykyä enää ole? Ehkä maskia kannattaisi vielä hetki käyttää?

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut