Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Näppis | Voitaisiko yhdessä sopia, että pyörän kellon soitosta tulisi varoitustapa takana ajavien ohittaessa. Sama myös sähköpotkulaudoilla ajaville.

Voitaisiko yhdessä sopia, että pyörän kellon soitosta tulisi varoitustapa takana ajavien ohittaessa. Sama myös sähköpotkulaudoilla ajaville. Pyöräteillä, joissa on samassa kävelytie, on niin sekava trafiikki, että kellonsoitto estäisi kolarointeja, kun ohituksia tapahtuu kummaltakin puolelta.'

Hoitajat kertovat työn olevan kiireistä ja stressaavaa. Uskon heitä, mutta helpottaako kiire korkeammalla palkalla? Kun palkka nousee, ei uusia virkoja taatusti tule lisää. Voi jopa käydä päinvastoin. Kunta-alan palkat maksetaan veroista. Jokaisen, joka kannattaa palkan nostoa, pitää myös olla valmis maksamaan lisää veroja. Minä olen siihen valmis.

Olen pettynyt uudistukseen. Hyvää ovat selkeät otsikot, mutta haluaisin lukea myös jutun, mikä on tuskallista, kun teksti on pientä ja vaaleaa. Näppiksen taustaväri myös vaikea. Monivuotisena tilaajana menetin hyvän lukukokemukseni.

Valkoposkihanhet ovat ely-keskuksen ja hallinto-oikeuden mukaan tärkeämpiä kuin pienet lapset?

Pikku-Veskun puisto muutetaan hanhipuistoksi, jotta saadaan nurmikko kasvatettua hanhille pitkäksi ja ihmiset pois alueelta. Ei tarvitse heinikossa käydä piknikillä. Näin Lahdessa. Järki kadonnut lopullisesti näissä suojeluasioissa

Sami K. Lakot ja niistä uutisointi ovat kilpalaulantaa, jossa kumpikin osapuoli yrittää laulaa toisen suohon. Nyt kuitenkin työntekijäpuolikin saa äänensä kuuluviin. Kun olin 1980-luvulla elämäni ainoassa lakossa, vain työnantajan mielipiteet julkaistiin, työntekijöiden näkemyksiä ei missään. Niitä piti jakaa lentolehtisinä kaduilla.

Nyt voisi tekstiä suurentaa kun paperimiehet lakkonsa lopettivat.

Suloinen kevätkuva, Juha Peurala! Kaverinikin tykkäsivät!

Vaihtakaapa entiseen, parempaan muotoon lehti. Uudessa löydetty jatkuva numerointi, hienoa!

Lehden uusi ilme on tosi hyvä, selkeä yms. Olen 67-vuotias, ei edes lukulaseja käytössä, mitään ongelmaa ei ole tekstien kanssa. En ymmärrä, aina valitetaan. Sama oli, kun lehden koko muuttui, hirveä valitus.

Olisiko jokin kasvi, josta valkoposkihanhet eivät pidä, haju tms.? Voitaisiko maahan istuttaa jokin tärisevä putki?

Näppis muuttui siniseksi. Ahosen tähdet muuttuivat sinisiksi. Saisiko vielä Fingerporin siniseksi? Kiitos!

Saammeko nopeasti takaisin painettuun lehteen vanhaan tapaan kotimaan viikon sääennusteen. Nyt lehdessä vain ulkomaan säätiedot; Vancouver, Peking ja muut eksoottiset kohteet. Mummut, jotka vielä tilaavat lehtiä, haluavat kotimaan säätiedot!

Etlarin uusi asu on huonommin luettava. Fontti haileaa, saisi olla vahvemmalla painomusteella. Näppikset sinisellä pohjalla vielä huonommin luettavissa. Seniorithan eniten tilaavat lehteä. Please, selvempi teksti koko lehteen. Sisältöhän usein ratkaisee lehden menekin: siihen enemmän satsausta myös. Lehteä saisi tulla myös juhlapyhien aikaan. Nyt kolme päivää ilman lehteä. Tyhjästä ei ole kiva maksaa. Terv. uskollinen lehden tilaaja.

Kansanedustajat saavat alkaa ansaitsemaan palkkaansa tekemällä todellisia päätöksiä! Kansahan on valtuuttanut heidät, tuntekoot vastuunsa nyt! Ja pulinat pois, kansa on puhunut!

Olipas huono tulostaulukokonaisuus FC Lahti–KuPS-ottelussa. Ei tietoa, ketkä pelaavat, paljonko on peliaikaa jäljellä sekä joukkueiden maalitilanne.

Outoa, että jos haluan päästä töihin, vaaditaan 1–5 turvallisuuskorttia, mutta ukrainalaiset pääsee töihin tuosta vain, kun suostuvat tekemään minimipalkalla.

Paikallispörssi takaisin. Nuoriso haluaisi nähdä nimensä ja tuloksensa lehdessä ja kerätä leikkeitä muistoksi!

Sysmän mummojen toiveet, Näppikselle valkoinen pohja ja ohjelmatiedot isommalla, ikänäkö kun vaivaa. Viikon paikkakuntaiset sääennusteet takaisin, tietäisi milloin hyvä lähteä rollailemaan maitokauppaan.

Lahden sääennuste viikon pituiseksi, ja ravien tulokset takaisin.

Digilehdessä on se hyvä puoli, että tekstiä voi suurentaa helposti. Lisäksi ei tule paperijätettä. Eläkeläiselle molemmat parannuksia paperilehtiin verrattuna.

Miksi kirjoitetaan pyhä kuukausi ramadan, mutta ei pyhä pääsiäisjuhla?

Lahti houkuttelee kaupunkilaisia autoilemaan ja maksaa siitä rahaa. Onko tämä ympäristökaupungin arvojen mukaista?

Lehden uusi ulkoasu näyttää hienolta, mutta meille "fossiileille" lehden lukeminen on vaikeutunut fonttivärin himmeyden ja tekstipohjan värin tummuuden takia. Saavutettavuuden nimissä, voisiko näihin seikkoihin saada korjausta, kiitos.

Mikä pyhä lehmä valkoposkihanhi on? Pian on maailmassa nälänhätä, jolloin joka jyvä tarvitaan ihmisille. Järkeä nyt!

Takaisin entinen selkeä, luettava Etlari!

EI lehti uudistunut. 23.4 oli etusivu ja E2-sivu peitetty kokonaan valokuvalla. Olisi mahtunut paljon tekstiä.

Venäjän jäädytetyt varat olisi oikein käyttää sen tekemien tuhojen korjaukseen Ukrainassa.

Lisäävätkö valkoposkihanhet Lahden "vetovoimaisuutta"? Voisivatko kaupunkilaiset äänestyksellä päättää hanhien karkotuksesta? Vai jäädäänkö odottamaan lintuinfluenssaepidemiaa?

Uskomatonta, että valkoposkihanhia ei voi hävittää. Ei ole sukupuuttoon kuolemassa tämä laji. Kakkaa nurmikot ja uimarannat täynnä. Eikös ole jo terveydelle vaarallista? Kyllä jotain radikaalia pitää pystyä tekemään, jotta ongelma poistuu.

On se hyvä, että valkoposkihanhet saavat nauttia rauhassa esimerkiksi vesiuruista Pikku-Veskulla, kun ihmiset kaikkoavat.

Kiitos sille pysäköinninvalvojalle, joka "laputit" jalkakäytävälle pysäköidyn pikkuauton Aleksanterinkadulla perjantaina. Niitä väärinpysäköityjä näkyi olevan melkoisesti kadun varrella. Toivottavasti "nakki napsahti" mahdollisimman monelle.

Melaselle: Suurimmalle osalle suomalaista ja mediavaikuttajille silmät avautuivat vasta Venäjän hyökättyä Ukrainaan, siis jälkiviisaus on nyt helppoa? Mutta täytyy erottaa Venäjä kansa ja sen johtajat.

Saisiko veteraanipäivän ohjelman mustavalkoisena. Suomen sota-ajan eläneenä on totuttu veteraanipäivään osallistumaan. Sininen väri lehtitekstissä ei hyvä.

Uusi ESS on vaikeasti luettava. Teksti on liian hailakkaa, sininen pohja on huono ja TV-ohjelmisto liian tiivis.

Uusi fontti ja väri joillekin haasteellinen. Sinäkin olet joskus "fossiili". Ehkä nopeammin kuin arvaatkaan.

Kyllä olen kiitollinen hyvästä hoitoketjusta. Heinolan terveyskeskuksen neurologian osastolla. Mikä ammattitaito ja kohtelu ihmisen kohtaaminen. Kiitos!

Nyt ei kyllä huononäköinen näe lukea lehteä. On niin himmeää tekstiä. Kai täytyy keskeyttää!