Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Omaiseni oli pitkiä aikoja sairaalassa. Totuushan oli se, että kokenut sairaanhoitaja oli viisaampi kuin lääkäri.

Omaiseni oli pitkiä aikoja sairaalassa. Totuushan oli se, että kokenut sairaanhoitaja oli viisaampi kuin lääkäri. Luulen, että aika usein on näin. Toki riippuu lääkärin kokemuksesta. Mutta niin se on, vaiettu salaisuus hierarkia yhteisössä. Pöh.

Kotimaan viikon sääennustetta tarvitsee useampi kuin ulkomaiden tietoja. Mökille säähän sopivat varusteet mukaan. Toivon myös suurempaa tekstiä.

Terveydenhuolto on kriisissä, oikeuslaitos on kriisissä, poliisi on kriisissä, opetustoimi on kriisissä. Minne hyvinvointiyhteiskunta on menossa? Olisiko vihdoin aika panna asiat tärkeysjärjestykseen?

Uudistus onnistunut monella tapaa, mutta kaipaan kotimaan monen päivän sääennusteita takaisin. Nyt ei edes näy Lahtea! Ei tarvita Bangkokin ennusteita.

Onko se palkka pieni, jos rahaa riittää tatuointeihin ja tekoripsiin.

Lehden uusi ilme muuten ok, mutta säätiedoissa jätetty Lahti pois, siis pitkä sääennuste takasin.

Niin missähän ne Kenon oikeat rivit on lehdestä, ja tv-teksti on niin pientä 22.4., että kohta saa ottaa suurennuslasin käyttöön tai unohtaa koko lehden.

Takaisin sääsivulle Suomen koko viikon sääennuste, kaksi päivää ei riitä. Mitä teen Bangkokin viikkoennusteella! Jos haaveilen matkasta, katson netistä muutakin matkaan liittyvää.

Miksi Marttojen ruokaohje jätetty pois? Olisi mukava katsoa ohjetta.

Kiitos lukijalta: Uusi ESS tyylikäs ja selkeä, tekstin värien käyttö, fontit ja niiden koko hyvät, tekstien ja kuvien asettelu sivuille, otsikoinnit ja vaalean, tyhjän tilan käyttö onnistuneet. Asiat erottuvat hyvin. Säilyttäkää kuvat kirkkaina ja selkeinä, kiitos ei enää suttuisia ja tummia. Näin lukija yli 60 v.

Kuka ne Etlarin eväät "söi"?

Tv-ohjelmasivuun enemmän tummennettua kohtaa teksteihin ja poikkiviiva esimerkiksi klo 21:n kohtaan. Uusi layout ohjelmatiedoissa on epäselvä lukea, tasapaksu ja vaalea.

Sähköpotkulautojen aika on alkanut. Eikö niitä pystytä siirtämään, kun ajelu päättyy? Niitä lojuu nyt porteilla, kaduilla, pitkin poikin jätettynä. Juuri kellään ei kypärää, ja surettaa jalkakäytävillä liikkuvat ikäihmiset, moni on ollut vähällä kaatua väistellessään näitä kaahareita.

Jos vertaa uudistettua ESS:n ilmettä vaikkapa Hesarin ulkoasuun helppoon luettavuuteen, on ero melkoinen. Huonosti näkevät ja ikäihmiset on uudistuksessa unohdettu. Kaikkeen tottuu, kuten päätoimittaja asian ilmaisee. Tuskin Posti on kuitenkaan määrännyt ESS:iin suuremman tilan osoitetarroille kuin Hesariin.

Näppis entiselleen! Sininen taustaväri pois ja äkkiä. Yksi vaihtoehto lopettaa tilaus, katsotaan ensin miten asia etenee.

Voi rakas lukija. Läheskään kaikilla heikompinäköisillä ei ole nettiä tekstiä suurentamaan.

"Tontin ylimääräiset puut" – etkö muista, että monasti anteeksi saa helpommin kuin luvan!

Olen lukenut yli 50 vuotta joka aamu ESS:n ja nähnyt monenlaista muutosta lehdessä. Tämä uusi muutos kaikkein paras, kiitos!

Paljonko Suomeen asutettiin Ruotsista 2015 tulleita eri maalaisia alaikäisiksi ilmoittautuneita turvapaikanhakijoita, jotka puhuivat keskenään katuruotsia?

Voisiko sudokujen ruudukkoja hieman pienentää että ympärille voisi laittaa omia merkintöjä. Sarjakuvat näkee nyt paremmin lukea, kiitos siitä.

Voi kun tarvitsisin edelleen kunnon säätiedot useammalta päivältä eri puolilta Suomea! Miksi myös yksi kokonainen maanosa on jätetty pois säätiedoista? Sydney takaisin tietoihin!

Onko Etlari hylännyt FC Lahden, kun KuPS-pelistä ei ollut mitään otteluennakkoa?

Uskon tottuvani uudistuneeseen Etlariin. Vain Televisio ja radio -sivu tuottaa tuskaa, koska se on nyt hyvin vaikeasti luettavissa. Olisitte ottaneet mallia Hesarista, jossa kyseinen sivu(t) todella mallikas/mallikkaat.

Ei lapsia kaikille anneta. Turha siitä on ulkopuolisten vinkua.

Ja sinäkö tiedät lapsettomien perinnölliset sairaudet ja muut? Epäilen vahvasti.

Kotimaan pitkä sääennuste takaisin, ja yhtä laajalta alueelta kuin ennenkin.

Onko Putin saavuttanut tavoitteensa? Kun tähän saakka Neuvostoliiton hajoaminen oli hänen mielestään suurin geopoliittinen katastrofi, niin nyt ollaan jo menossa siitä ohi.

Vanha Etlari takaisin, jos ette halua konkurssia tehdä. Vanhat tilaajat lopettavat, ja nuoret eivät lehteä tilaa. Rahalle täytyy saada vastinetta.

Mitä nyt syödään, kun ei ole Etlarin eväitä?

Maailmanjohtajat hyväksyvät. Yksi hullu ja sen joo-miehet, voivat tuhota vieraan maan ja aiheuttaa huolia muille kansoille.

Kenelle Lahden puistot on suunniteltu ja kenen varoilla? Puistot on meille kaikille veronmaksajille, luontoon kuuluvia eläimiä unohtamatta. Liika on liikaa myös valkoposkihanhia. Voisiko niille suunnitella ihan oman puiston vähän etäämmäksi ihmisten asuinalueista?

Uusi ilme teki Etlarista vaikeasti luettavan ainakin ikäihmisille. Ikärasismia pitkäaikaisia tilaajia kohtaan. Suurennuslasi kädessäkö pitää totutella ja odottaa korjausliikkeitä.

Mistä tietää, että on tullut kevät? Siitä, että paperimiehet lopetti lakot ja lähtevät töihin, kun pilkkikelit loppuivat.

Varokaa sähköautoilijat latauspisteitä, joissa veloitus tapahtuu aikaperusteisesti. Minulle kävi tosi kylmät, lataus maksoi paljon enemmän kuin bensa, varokaa.

Ministeri Li Anderssonille kysymys? Nato-maihin ei ole hyökätty 70 vuoteen eli Ukrainan kohtalo on poissuljettu Natoon liittymällä. Vastapainona Natoon liittymättömyyden uhka on sota tai "erityisoperaatio"! Mitä ovat ne haitat Natoon liittymisessä verrattuna sotaan?

Iilimato tunkee autonsa toisen auton kylkeen kiinni. Hyi!

Voisimmeko palata aikaan ennen Berneriä (kesk.) ja epäonnistunutta taksiuudistusta, jossa romutettiin toimiva järjestelmä? Nimim. Etukäteen tilattua kyytiä turhaan odottanut

Lehtiuudistus hanurista, vanha äitini ei näe enää lukea tekstejä, loppuu tilaus.

Ylen toimittaja ihmetteli, miksi venäläinen sotilas toimii Ukrainassa, niin kuin toimii. Olen toimittajan kanssa eri mieltä, perustan sen tshetsheeni Kadyrovin uhoon, muutama aika sitten. Heidän porukalleen on oletettavasti annettu käsky, jota toteuttavat tunteetta. Raha ja valta, siinä se, Tshetsheniassakin, joten menneitä muistellen, suomalaisena. Tuho on sen mukaista, molemmissa, kammottava lopputulos.