Näppis | Mukava kuulla, että Mika Kojonkoski on saatu mäkihypyn uudeksi luotsiksi!

Mukava kuulla, että Mika Kojonkoski on saatu mäkihypyn uudeksi luotsiksi! Eiköhän nyt suunta käänny, hänellä on hyvä track record. Onnea pestiin!

Uudesta ulkonäöstä sanoisin, että näppiksistä pois noin tumma väri, ei nää lukea ja säät ennalleen. Mitä tehdään esim Bangkokin säällä, kotimaiset kaupungit esiin! Muuten ok!

Lahtelaisena ja päijäthämäläisenä tuli ikävä meille tuttua Etlaria. Missä on tapahtumat, säät ym. Aamu aikainen?

Kiusaajat pois hallituksista!

Sää paikalleen etusivulle ja mustat valokuvat sisäsivuille, sotkevat pinnat. Hyvä asia, kun oli laitettu "lätkän" kello ja kanavapaikka hyvin esille, ettei tarvitse pienestä tekstistä etsiä eri kanavia lukien.

Missä on näppisjutut lehdessä? Onko ne jätetty pois tässä ulkoasun uudistuksessa? [Toimitus vastaa: Näppikset löytyvät sääsivun yläosasta, useimmiten mielipidesivun jälkeiseltä sivulta lehden kakkososasta.]

Onkohan tästä "suuresta uudistuksesta" maksettukin jollekulle? Ihan sama mitä fonttia käytetään, jos ei sisältö parane.

Etlarin uusi ulkonäkö aivan sieltä suoraan. Tekstit yhtä pötköä, epäselvä, huonommin luettava. Tulisiko kalliimmaksi laittaa tv-ohjelmatietoihin vanhan mallin mukaiset värit?

Kiitos ESS uudesta ulkomuodosta, on hyvä. Muutosvastaiset marisijat olkoon hiljaa ja ostakoon uudet silmälasit.

Kyllä hallitukselta löytyy avustusmiljoonia ulkomaille, mutta ei kotimaahan sairaanhoitajille!

Uusi Etlari Suomen 6 pv sääennuste hävitetty. Huono juttu. Sitä kaipaan todella.

Samaa mieltä näppiskirjoittajien kanssa, lukeminen vaikeutui. Lehti on kuin kloorivalkaistu tekstin suhteen ja tylsä pötkö. Lisäksi mielipidejutut samalle aukeamalle, hassua, että on siirretty eri sarjaan. Ja etusivun yläreunan tyhjyys hämmentää....

Turha on poliisin tutkia venäläisten Airiston Helmeä. Eikös nyt jokaisen suomalaisen kesämökin nurkissa pyöri se 3,5 miljoonaa euroa.

Kyllä meni Etlarin uudistus päin pe....tä, painomustettako säästetään haalealla tekstillä ja näppiksen sinisellä pohjalla.

Tätä lehteä en tule enää tilaamaan, on ihan per!? Oli ennen kiva aamuisin lukea, mitä Lahden seudulla on tapahtunu ja missä on Keno-numerot, sanoisin. että tämä lehti alitti riman huh, huh.

Miksi Suomen pääministerin palkka/palkkio on suurempi kuin pääministerin Norjassa, rikkaassa maassa. Eikö saman laskutavan mukaan myös sairaanhoitajien palkat pitäisi olla suuremmat kuin Norjassa? Muille aloille myös palkat Norjan mukaan, tasapuolisuuden nimissä. Suomessa päättäjät elävät Neuvostoliiton aikaa, vaikka sitä ei enää edes ole!

Totta, vaikea lukea siniseltä pohjalta. Väri pois. Kiitos! Säästäisitte!

TV-osio huonontunut entisestään. Oli jo huono, kun TV-liite lakkautettiin, mutta nyt koko sivu yhtä epäselvää pötköä. Näppisten sininen pohjaväri myös vaikeuttaa lukemista.

Ja mihin hittoon ne nimipäivät hävisi? Päivän aloitus! Tilalla tyhjä pläntti. Ja musta teksti näkyy valkoisesta parhaiten. Monen sanomaa.

Miksi uudessa sääennusteessa on Suomeen ja Lahteen vain kahden päivän sää, mutta maailman säät kyllä kuusi päivää? Myös auringon nousu- ja laskuajat Lahdessa olisi kiva lisä.

Torstaina aamulla TV:ssa joku harmaantuvapartainen poliitikko ennustelee Venäjän taloudellista romahdusta. Ei nyt kannattaisi. Se kyllä jyrää Ukrainassa tahtonsa läpi, vaikka hitaamminkin. Kauheaa sinänsä.

Ja mitäkö mr. P aikoo tuhoamallaan Ukrainalla tehdä? Halusi suurvallaksi, keinot vain väärät.

Uudistus epäonnistunut: kohdistus toisessa sivussa, fontti pieni ja terävä, joka käy silmiin, sininen pois näppiksen pohjasta. Todella epäonnistunut toteutus.

Työterveyshuolto on paras. Kattava terveystarkastus vuoden välein. Vastaanotolle pääsee heti. Ajokortin lääkärintarkastuskin hoitui. Ylivoimainen asia.

Sairastuin flunssaan. Terveyskeskus vastasi, pysy kotona, aikoja ensi viikolla. Ei voi, sairaustodistus saatava. Työterveys hoiti heti, otti koronatestin.

Petyin tosi paljon lehtenne ulkoasuun. Sininen pohja esim. näppiksessä ei sovi vanhemmille ihmisille. Tv- ja radio-ohjelmat todella pientä tekstiä. Ja miksi kursivoitua tekstiä siellä sun täällä? Vaihtakaa takaisin vanhaan hyvään ulkoasuun.

Paljon hehkutettiin lehden uudistumisesta, mutta pieleen meni. Sama suunta myös useimpien toimittajien liberaaleissa kirjoituksissa. Mielipiteet ovat vahvasti väritettyjä ja sananvapaus rajoitettua.

Uudistus aika ykstotinen. Pois cittarin mainos välistä ja tilalle takas viikon tv-liite. Näkis ainakin ohjelmia pidemmälle, kun jakelu tökkii useasti.

Vuosikymmeniä valmistuneita sairaanhoitajia on lähtenyt ulkomaille töihin. On paremmat palkat ollut myös vuosikymmenet.

Tehyn ja Superin toiminta alkaa olla täyttä uhkailua ja kiristystä.

Ehdottomasti Lahden sää edes viikoksi, kuten ennenkin! Ei voi suunnitella kesäteatteri tai mitään muutakaan menoa, esim. laavu- tai marjaretkeä lastenlasten kanssa, jos ei tiedä säätä! T. Mummi

Kyllä lehti pilattiin uudistuksella. Ei saa tekstistä enää selvää. Taidan jättää tilaamatta! 30 vuotta lehti tullut.

Sen minä ymmärrän, jos nuorena tajuaa sairastavansa vaikeaa perinnöllistä sairautta, niin jättää hankkimatta. Sen sijaan, jos ihminen on esim. liikealan huippu, mutta jättää lapset tekemättä, niin sitä en ymmärrä?

Todellinen syy hoitajalakon loppumiseen lienee se, että Tehyn ja etenkin Superin rahat alkoivat loppua.

Pidän tosi törkeänä tekona varastaa hoivakodissa asuvilta vanhemmiltaan älypuhelimet antaen tilalle halvat tav. puhelimet. Kun vielä kykenivät käyttämään.

Ihmisen pitää juoda niin kauan, kuin on jano.

Kun kirjoitat, että nytkin hoitajat saavat "isoa" palkkaa. Mene avustajaksi liikuntavammaiselle (jalattomalle) tai siirtämään vanhuksien makuuasentoja makuuhaavojen estämiseksi aluksi 5 vuotta, käytät vessassa, peset vanhukset väh.viikottain, syötät tms. Kannattaa kokeilla, mieli muuttuu. Hoitajan vastuu meistä hoidon aikana, kestosta riippumatta suuri. Monta ihmistä pelastettu oikea-aik. havainnoilla. Herätys! Kateuttako?

Miksi kotimaan pitkä, viikon sääennuste on poistettu? Poistakaa mieluummin ulkomaan pitkä sääennuste.

Sääsivu outo, kotimaan viikon ennuste takaisin.

Miksiköhän Keno-numerot ei enää näy lehdessä. Onko tämä uudistus painomusteen säästöä vai mitä.

Naapuri kaataa kaupungin haapoja polttopuiksi takkaan sekä rakensi jo laavun, joten ei se nyt suuri synti ole, jos kaadan oman kuusen. Onko kaikki istutukset edes omalla tontilla?

Etusivulla kai voisi edes lehden päivämäärä olla sen verran isolla, että näkisi ilman suurennuslasia. Voihan se olla, että kaikkeen tottuu, kuten päätoimittaja sanoo, mutta kauanko viitsii lehteä tilata, jos teksti on vaikealukuista? Tosi huono uudistus, jos nyt ei se edellinenkään ihan nappiin mennyt.

Lehden uusi ilme susi, ei sovi vanhan silmille.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut