Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Kissat, ne on mitä parhaimpia valkoposkihanhien karkottamisessa

Kissat, ne on mitä parhaimpia valkoposkihanhien karkottamisessa. Muuta kuin kulmakunnan ja kodittomista kissoista kaikki valjaissa kulkevat kissat rannoille ja puistoihin jahtaushommiin. Herkkunappuja, silityksiä ja rapsutuksia palkaksi. Koirat ja dronet on ihan muihin tehtäviin tarkoitettu.

Valtio jakaa avustuksia ulkomaille mitä ihmeellisimpiin juttuihin miljoonia euroja. Ne isoon syyniin heti. Siitä rahaa hoitajien palkkoihin.

ESS uudistus todella huono. Lopetan lehden tilaamisen. Niin tekee moni muukin. Siihen kai on uudistuksen tarkoitus tehty, ettei paperilehteä enää kukaan halua. Harmi!

Vanha Etlari takaisin.

Onko näillä hakerekoilla joku vapautus kuorman peittämisestä. 140 tie peitetty hakkeella Tuulan tuvan suoralta Lahteen päin.

Siihenhän Naton turvaa tarvitaan, ettei Suomen rajoista tule taistelutantereita. Muutenkin Venäjän ikuisista painostuksista ja uhkailusta on päästävä lopultakin eroon. Natosta voidaan luopua, jos Venäjästä tulee joskus demokratia.

Oikorata nopeutti junamatkaa Helsinki–Lahti vähintään puoli tuntia. Matka kesti ennen sitä yhtä kauan kuin matka Helsinki–Tampere.

Siitä vaan hoitajat karenssiin, näkevät, miten elää minimi rahalla! Ei saada nuoria lisää hoitotyöhön pelkästään rahalla. Palkat ei ole huonot nytkään.

Mihin katosi kotimaan pitkä sääennuste? Heti takaisin.

Näppispalstan väripohja vaikeuttaa lukemista.

Kirjailija Anne Applebaumin historiateos Punainen nälkä, kertoo miten kommunistinen Neuvostoliitto tappoi, ryösti ja tuhosi Ukrainassa. Kannattaa lukea, jotta tietää taustoja tämän päivän sotarikoksille.

Nyt lopettakaa se itäratahömpötys aivan älytön. Helsinki–Lahti-rata onnistunut. Nopeutti paljon liikennettä itään. Älytöntä rakentaa uutta rataa samaan suuntaan. Jotta venäläiset pääsisivät 10 min. nopeammin Helsinkiin.

Julkisen terveydenhuollon romahtaessa on kiire nostaa yksityisen puolen Kela-korvaukset tasolle, jolla potilaan laskut eivät kasva julkiseen verrattuna.

Onko Kelassa kyberhyökkäys. Postilähetyksissä tulee tyhjiä sivuja, vajaita lomakkeita yms. Milloin korjataan. Vika ollut jo viikkoja.

Luin sel(v)ityksen lehden uudesta ulkoasusta jne. Mitähän lukijalle parannusta oli? Kursiiviotsikot vilisi silmissä, sääsivu aivan floppi, värien käyttö väliotsikoissa huononi. Oliko tekstimuste harmaantunut? En pidä, sorry!

Hei, onko mitään järkeä, että nykyisin sudokujen alla on isolla oikeat vastaukset? Aika vaikeaa on niitä tehdä näkemättä vastauksia. Terv. sudoku-fani

Koul. keskus Salpauksen opiskelijat ja ehkä opettajatkin tupakoivat Ståhlberginkadulla puiston puolella. Kadunvarsi on täynnä tumppeja. Siivotkaa jälkenne ja opetelkaa käyttämään roskiksia. Eikö koulu voisi järjestää alueelleen tupakointipaikkaa? Nyt törky jää ohikulkijoiden riesaksi ja natsojen saasteet valuvat sateella maahan.

Hyvä väitöskirjan aihe olisi kilpailutuksen vaikutukset. Tulisi selvittää huolellisesti, ketkä hyötyvät eniten yksityistämisestä. Tärkeä on myös itse palvelun seuranta saatavuuden ja laadun suhteen. Juolahtaako veronmaksajan mieleen, kuinka paljon veroeuroina palautuu julkiselta tai yksityiseltä palvelulta valtion kassaan.

Kansanedustajat monen kuukauden kesälomalle täydellä palkalla. Kelan korvauksille kuin tavis, jos töitä ei ole.

Nyt, kun kevät on koittanut ja omakotitonteilla on taas "ylimääräisiä" puita, niin muistattehan hakea asianmukaiset luvat, ennen kuin alatte kaataa mitään.

Miksi Venäjä antaa Suomelle varoituksia Natoon liittymisestä? Ei Suomi kaipaa varoituksia, nyt olemme jo nähneet, miten naapuri Venäjä toimii, kyllä se on riittävän suuri varoitus, jonka vuoksi meidän tulee liittyä Natoon, nyt!

Olisiko mahdollista saada lehden etusivulle takaisin säätila, oli kätevä katsottava.

Luin allakastani, että ESS täytti maanantaina 122 vuotta. Onnea nuorekkaalle! Tiistaina sain uuden Lehden... Ihan jees, joskin tekstityypin muutos mm. telkka-ohjelmissa vaikutti siltä, että lukulasien numeeriota täytyy tarkentaa. Sää-sivulta jäin kaipaamaan Suomen paikkakuntakohtaisia tietoja, joskin tärkein ennustehan tarkentuu ulos katsomalla... Hyvä lehti!

Hyviä puheenvuoroja eduskuntaryhmiltä, mutta toivottavasti muutkin kuin Jussi Saramo perehtyvät huolella Suomen karttaan, ennen kuin tekevät lopullisen päätöksensä.

Kun lehden jakelu ensikuun alusta siirtyy Postille, niin onko aamujakelu vai normaali Postin jakeluajat?

Kaikilla aloilla on alkupalkka, siitä vuosien mittaan nousee. Myöskin hoitajilla, yksikään pitempään alalla ollu ei sillä töitä tee. Turhaa löpinää!

Nyt ei ole oikea hetki hakea Naton jäseneksi, ei todellakaan. Uskokaa vaan.

Olen pettynyt PS:n ja KD:n NATO-kiimaan. Sotaako tänne halutaan?

Voi voi Suomen hallitusta, kun ei ole kanttia liittyä Natoon ilman Ruotsia. Kohta ovi idästä aukeaa ja lännessä se on silloin kiinni. Mitä sitten sanoo Ruotsin vasemmisto.

Lääkärilakossa sovittiin +10,5 % korotus, todellisuudessa korotus oli 16,4 %. Mikä oikeus lääkäreillä oli saada noin suuri korotus? Puhuttiinko pakottamisesta töihin?

Suomessa on EU alueella eniten sairaanhoitajia/ asukas ja kuitenkin puhutaan hoitajapulasta, jokuhan tässä mättää ja pahasti.

Olen seurannut tarkasti Venäjän erityisoperaatiota Ukrainassa. Nyt on suuri hyökkäys tulossa, varustelu etenee hyvää vauhtia. Pelkään, että tämä saattaa eskaloitua sodaksi.

Ei haittaa sininen väri näppiksen taustalla pätkääkään. Itselleni teksti näkyy selvemmin. Aina löytyy jokin "vika", tässäkin ison konsernin julkaisussa, jos niin haluaa. Nettiversio ainakin ok, nautin, kun sivun netissä voi suurentaa, vanhalle eduksi, paperiversiosta en tiedä. T. Lukija

Miksi Päivän Sana on aina vain miete, ei ole oikein?

Kyllä lehden uudistuksessa voi toimitus käyttää mielikuvitusta ja sijoitella jutut halujensa mukaan, mutta fontin hento rakenne ei oikein meille wanhuksille sovi, eikä se Veteraanipäivän ilmoitus sinisellä pohjalla avaudu kuin suurennuslasilla. Vähän lisää väriä tekstiin, niin hyvä tulee. Sininen on muuten haastava väri.

Niin on valkoinen tämä uusi lehtiasu, että silmiä häikäisee lukiessa. Viikon tv-ohjelmaliitekin on niin tiuhaa tekstiä, että silmän taitttovika oikein sattuu. Sinisellä pohjalla Näppis tosi huono ratkaisu. Voiko tällaista pilattua painotuotetta enää jatkossa tilatakaan? Pistää miettimään.

Miksi uudesta lehdestä poistettiin viikon sää kotimaasta, mutta ulkomaan osio jätettiin, outoa uudistusta?!

Uusi ilme hyvä. Fossiilit valittaa tietenkin – kaikesta.