Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Missä ja millainen on oma lähimetsikkösi? Kerro meille lähimetsikkösi merkityksestä

Näppis | Vuoden 2021 ympäristökaupungissa Lahdessa on erinomainen juomavesi

Vuoden 2021 ympäristökaupungissa Lahdessa on erinomainen juomavesi. Pullotettu vesi maistuu monelle silti. Onko ympäristöarvojen mukaista?

3–6-v. lapsia on Erstan pk 96, Villähteen pk 100, Villähteen peikkometsän pk n. 60, Vilinä + perhepäivähoito? Muuttavatko nämä pois omakotitaloista ennen kouluikää?

Ympäristöpääkaupungin vetäjä käyttää Etlarin kuvasta päätellen ranskalaista vettä, onpa hyvä esimerkki!

No en ainakaan heti alkuun pääse kehumaan uutta ulkonäköä. Kaikissa kohdin fontti ei todellakaan ole onnistunut isossa tekstimassassa, esim. viikkomuistio, tv-ohjelmat, juttujen nurkkatiivistelmät.

Mikä mahtaa olla ympäristöpääkaupunkivuoden vetäjän Evian-pullon hiilijalanjälki? Eikö paikallinen kraanavesi kelpaa? Esimerkillä johtamista kaipaisin!

No nyt näppis pilattu. Pahassa kohdassa ja sininen pohja. Vaikea lukea siniseltä pohjalta. Ottakaa ainakin väri pois. Pöh.

Lahti taas tänään negatiivisessa kärjessä, TV1 mukaan ilmanlaatu erittäin huono ainoana Suomen kaupunkina.

Napakymppi kirjoitus Lahden varuskunnasta, joka pitäisi ottaa uudelleen käyttöön. Ei se niin vaikeaa voi olla. Kaikki on mahdollista. T. Nainen vm -79

Kuka antoi koiriensa räkyttää lankalauantaina tuntitolkulla Viuhan alueella? Älkää ihmeessä jättäkö "sydänkäpysiänne" ulos yksin tunneiksi, jos ne haukkuvat koko ajan. Pitäkää huolta omistanne. Lähdin yötyöhön sairaalalle sekä ärtyneenä että väsyneenä.

Voisiko Sauli Niinistö ottaa kantaa viherkaupunki Lahden ilmanlaatuun?!

Kyllä iski aamulla "päin näköä" uusi Etlarin ilme. Saisiko edes päivän säätilan entiselle paikalle. Nyt vain tyhjä kohta. Tuli aamuisin aina ensimmäiseksi vilkaistua. Miksi muuttamaan toimivaa...en todellakaan pitänyt.

Mihinhän mahtoi unohtua Kenon arvotut numerot? Ei ensimmäistäkään riviä lehdessä? Taisitte mokailla nyt pahasti uuden "ilmeen" kanssa.

HUOMIO Kaikki vastuulliset koiran omistajat Nastolan alueen varsinkin, yrittäkää edes kerätä ne jätökset siitä rivitalon terassin aidan vierestä. Jätökset haisee terassille kivasti.

Onko lehden uudistuksen yhteydessä tarkoituksella "piilotettu" nimipäivät hankalasti löydettäviksi? Päätoimittajan ym. yhteystiedot on kyllä samalla aukeamalla kahdesti.

Lahti ympäristöpääkaupunki ja vetäjälle maistuu Evianin vesi!

Upea uudistettu Etlari tuli kolmen välipäivän jälkeen. Ilokseni havaitsin, että onpa Suomessa ja Päijät-Hämeessä ollut kerrankin rauhallinen pääsiäinen, sillä lehdessä ei ollut yhtään onnettomuus- tai rattijuoppousuutista! Harvinaista!

Sote aikoo maksaa puoli miljoonaa euroa ulkomailta tuotavista hoitajista. Katosiko järki taas kerran. Sillä rahalla pitää maksaa nykyisille hoitajille palkkalisää. Ei me tänne ulkolaisia ummikkoja tarvita.

Otitko, kuvaaja, tarkoituksella kuvan kertakäyttövesipullosta ympäristöpääkaupungissa?

Kylläpä Etlarin ilmeen muutos meni pahasti pieleen. Vanha takaisin heti samoin viikon säätila Hämeen paikkakunnille.

Eikö jano lähde suomalaisella vedellä? Milla Bruneau poseeraa lehdessä Evian-veden mannekiinina.

Uudistus antoi lehden kokonaisuudelle valjun ilmeen. Ei suinkaan mikään moderni. Ihan omituinen.

Voi Milla, Milla. Sanoista tekoihin! Vai eikö ympäristökaupunkimme oma hanavesi maistu, kun esiinnyt Evian pullovesi kädessä. Noloa.

Onko Lahdelta murskeet loppu? Mustankallion hautausmaan kulku on surkea. Kun olis Kuntatekniikka, homma olis jo hoidettu, ei yksityinen pärjää!

Sähköpotkulautojen omistajayritykset saavat vuokrarahat. Veronmaksajat maksavat käyttäjien tapaturmakulut. Omistajilta pitäisi vaatia tapaturmavakuutus, jolla korvattaisiin itsensä satuttaneiden korvaukset.

Uusi Etlari tyylikäs kyllä, mutta? Helpottaako lukemista? Ei! Taas kerran nuorten ja terveiden tekemä. Kirjaimet keveitä = heikompinäköinen ei enää näe yhtä hyvin lukea. Iäkkäämmäthän tilaavat paperilehteä, eikö? Kenelle tehty uudistus?

Venäjä kesti Suomen voittamatonta armeijaa vastaan 105 päivää. Kauankohan kestää Ukrainassa. 9.5 mölistään taas punaisella torilla, yritetään epätoivoisesti näyttää mahtiaan. Siis mitä mahtia? Luulis hävettävän. Raukkamaiset sotarikokset muistetaan seuraavat 100 vuotta.

"Nyt se on loppu! Nimittäin ESS:n lukeminen meidän taloudessa ellei lehden ulkoasu palaudu pian entiselleen. Suurennuslasia en osta, joten toivottavasti tämä oli kokeilu ja loppuu lyhyeen!"

G. W. Bush painosti Naton jäsenet julistamaan: Ukrainasta jäsen. Siitä tuli syy konfliktiin. Zelenskyi: Yhtenä rauhan ehtona voimme luopua pyrkimisestä.

Nyt, hallitus, rahat lakkolaisille ja linnan remontit tulevaisuuteen!

Katupölystä valittajat, katsokaa telkkaria. Ukrainassa pölyää ja paukkuu, meillä onneksi vaan pölyää, mut ei pauku vielä.

Onhan se varmaankin hienoa, että Lahden kaupunginjohtaja hehkuttaa Iitin Kymiringin rataa ja kisatapahtumaa oikein 300 tuhannen euron määrällä veronmaksajilta kerättyä rahaa. Kyllä Iitti on varmaankin hyvin tyytyväinen. Olisiko kuitenkin jo aika tehdä Lahdenkin eteen jotain. Ihan oikeesti.

Hoitajajärjestöjen johtajat junailevat ay-toiminnan pohjanoteerausta. Agitoiminen ei kuulu nykyaikaan. Se ei myöskään aja hoitajien etua.

Nyt, kun Ukrainassa solmitaan rauha, seuraavana päivänä Venäjä lähettää Helsinkiin ohjuksen, mikä tarkoittaa sitä, että Suomi on sodassa Venäjän kanssa. Samalla sulkeutuu Natoon pääsy. Ei omakotitaloonkaan saa enää palovakuutusta, kun se palaa jo.

Ukrainan presidentin etunimi ei onneksi ole Vladimir (ESS 20.4. s. 31)!

Joukkoirtisanoutuminen varmaan saa hyväksynnän työnantajalta. Sitten työnantaja voi rekrytoida parhaat työpaikan tarvitsijat takaisin työsuhteeseen.

Määrääkö alueellamme vain yksi porukka meidän julkisesta terveydenhuollosta, oikeinko, ei.

Miksi näppisten pohja on sinisellä, huono juttu?

Minne Etlarin sivuilta on hävinneet Lahden säätiedot?

Loppu-eläminen, tavoite on filosofeeraaminen "addiktiovapailla aivoilla". Kansanfilosofi

Hyvä uudistus lehdessä, mutta musta teksti sinisellä pohjalla on vaikeaa luettavaa huonoilla silmillä, vanhuksilla on paljon alkavaa kaihia.

Men hur kan ikäihmiset läsa så små och blå färg tekst i våra nya ESS, Anna? Jag vet det går inte bra!