Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Miksi Sinfonia Lahti ei käytä lahtelaisia kuoroja?

Miksi sinfonia Lahti ei käytä lahtelaisia kuoroja? Kyllä lahtelaiset kuorotkin osaavat laulaa ja hyvin.

Miksi monet hyväntekeväisyysjärjestöt lähettävät yhä hienoja korttejaan kuorineen (ja joskus lahjoineen), kun harvat käyttävät enää postiaan!

Turhan usein nykyään aamun lehti myöhässä! Ihan turha sitä arkisin puoli seiskan jälkeen on enää kantaa postilaatikkoon!

Antaako ihmiskunta yhden miehen tuhota maapallon? Minä jumalana ihmiskunta pitää Putinia. Ajatelkaa nyt: Ihmiskunta vastaan Putin, käsittämätöntä, että näin voi olla.

Kun seuraa tätä maailman menoa, ei voi olla huomaamatta, että diktaattorimaissa kaikki ongelmat hoidetaan: henki pois tavalla tai toisella. Se on loputon suo sukupolvesta toiseen. Kuuban kriisin jälkeen menetti henkensä Kennedy ja sen jälkeen moni todistaja. Ja sama jatkuu.

Joka ei salli riistanmetsästystä, lukee mielellään surullisia uutisia liikenneonnettomuuksista. Lisääntyvä riista tuo perässään susilaumat ja "marjastavat" karhut. Harvassa on ne retkeilijät, jotka uskaltautuvat niitten sekaan samoilemaan.

Raimo Salovuori varapuh. kok., kirjoitti 12.4. ESS:ssa, että Nato ei ole koskaan hyökännyt minnekään. Tämä tieto on väärä. Nato aloitti pommitukset Serbiassa 24.3.1999 ilman YK:n turvallisuusneuvoston tukea, siviiliuhreja n. 2 500. Että sellainen puolustusliitto Nato on.

Omakotiasukkaita syyllistetään ilmastonmuutoksesta, kun polttavat puita, mutta kerrostaloissa huippuimuri vetää lämmintä huoneilmaa ulos koko vuorokauden

Maailman onnellisimman kansan ylikulutus päivä meni rikki nyt maaliskuussa, kun se oli vähän aikaa sitten huhtikuussa. Ehkä seuraava "tavoite" on helmikuu? Ja sitä seuraava onkin tammikuu, sillä lailla.

Hoitajien palkankorotus on toteutuessaan n. 80–90 e/kk ja käteen jää n. 47 e/kk. Hoitajia riistetty ja pidetty palkkakuopassa yli 50 vuotta, revi siitä!

Birgitta, kaunis ajatus, mutta jos lasta suojellaan normaaleilta asioilta, kuten kaupassa käynti, ei siitä hyvä seuraa.

Palkkaus koulutuksen mukaan. Koulutettu on uhrannut aikaa, vaivaa ja rahaa tutkintojensa eteen, toisin kuin kouluttamaton, joka on saattanut kiivetä työpaikkaansa kuka milläkin konstilla.

Pitäisköhän sittenkin kääntyä T. Räsäsen kannalle, ehkä se Vladimir ei ole niin paha kuin länsimainen hapatus väittää!

Olisiko mitenkään mahdollista sähköpotkulautailun säännöistä vastuulliselle, että ottaisi vastuulleen myös ohjeiden noudattamisen. Poliisihan ei näihin puutu (ei myöskään ruokakuskien piittaamattomuuteen liikennesäännöistä). Siellä niitä potkulautoja jo on pitkin jalkakäytäviä koiranpaskojen seassa.

Hoitajat töihin! Terv. ope, joka ei aio mennä lakkoon

Vanhaa ja huonoa lautaa ei kannata maalata. Kuukauden jälkeen uusi maali rapisee pois ja vanha raihnainen tulee esiin.

Olisko jo aika liikuntatoimen latujen tekijät luomaan lunta lasten leikkipuistoista esim Tanssimäenkadun.

Parhaat kiitokset hyvästä etsintätyöstä nuorille, ammattinsa osaaville poliiseille muistisairaan puolisoni katoamisessa Sokoksen tavaratalosta kaupungille. Hieno kotiin kuljetus molemmille!

Suomen liityttävä Natoon 9.5.2022. Naapurin voiton päivänä.

Onko oikein ja kohtuullista, lapsetkin altistuvat katu- ja kivipölylle?

Hoitajalakko on aina vaikea tasapäistämisen eli kateuden vuoksi. Sairaanhoitajan koulutus ja vastuu työpaikoissa on aivan eri kuin lähihoitajien. Miksi vastuu ei saisi näkyä palkassa. Saahan diplomi-insinöörikin enempi kuin insinööri.