Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Mikä ihmeen hinku lahtelaisilla on päästä elvistelemään Iittiin

Mikä ihmeen hinku lahtelaisilla on päästä elvistelemään Iittiin. Ensin kaupunginjohtaja haluaa toimia Kymiringin kuninkaana ja Lahti Energian johto haluaa pistää rahaa Iitin lämmittämiseen. Järjetöntä touhua. Ottakaa nyt poliitikot ohjat käsiin ja keskittykää lahtelaisten asioiden hoitoon. Iitti kyllä hoitaa omansa.

Palkan pitäisi määrittyä työn vaativuuden arvioinnin kautta. Tällä vältettäisiin suuri osa työtaisteluista, kun arviointi olisi avointa ja kriteerit kaikille samat.

Itärata on huono investointikohde. Paljon palkitsevampaa olisi avata Keskirata Lahti–Heinola–Jyväskylä–Äänekoski–Viitasaari–Haapajärvi, jossa rata yhtyy Ylivieska-rataan. Reitillä on pääosin vanhaa sähköistämätöntä rataa. Rata yhdistäisi Vuosaaren sataman ja keskisen Suomen teollisuuden. Nelostien ja Pohjanmaan radan kuormitus kevenisi.

Sairaanhoitajalle pitäisi maksaa ylimääräinen korvaus joka kerta, kun hän joutuu pukeutumaan moninkertaisiin suojavarusteisiin ja työskentelemään ne päällä tunnista toiseen!

Liikuntatoimi huhuu! Ne ammattikoulun uimahallin suihkut ovat olleet rikki jo vuodenpäivät. Ei sitten voitu koronatauolla hoitaa kuntoon. Lienee kiusanhenkeä toiminnassa.

Ehdottomasti, venäläisten kaksoiskansalaisuus poistettava! Joko Venäjän tai Suomen passi, ei vapaamatkustajia!

Hävetkää SPR. Nastolan Niinitien pakolaiset ilman ruokaa. Missä teidän hätäapuruokanne makaa? Rahaa ainakin pitäisi olla, miljoonia lahjoitettu.

Ei pelkästään Venäjä, vaan koko maailma on menettänyt järkensä. Sitä saa, mitä tilaa.

Julkista päätösvaltaa omaavien henkilöitten kasautuminen S-ryhmän luottamushenkilöhallintoon ei ole piilevää korruptiota vaan häpeällinen julkisen päätöksenteon alistaminen S-ryhmän pyrkimysten edustamiseen. Katsokaa vaikkapa ABC-liikenneasemien sijainti ja hallitseva asema, joka lopetti Suomen huoltoasemaverkon.

Nyt hävettää olla suomalainen. Nastolan Niinitien pakolaisilla ei ole ruokaa. Yksityishenkilöt yrittävät omine rahoineen heitä epätoivoisesti ruokkia. Oma rahapussini on nyt tyhjä. Kuka auttaa, ei ainakaan SPR.

SPR sanoo Nastolan Niinitien pakolaisille, että odottakaa ensi viikkoon, silloin ehkä toimitamme teille ruokaa. Olkaapa ite viikko syömättä

Nastolan kauppaliikkeet, yhdistykset ym. Aktivoitukaa! Niinitiellä tarvitaan oikeasti apua, juuri nyt alkuvaiheessa erityisesti, kun pakolaiset ovat saapuneet. Ruokaa ja tarvikkeita

On se kummaa, kun PHKS:ssä saa tuntea itsensä huumeveikoksi, kun joutuu pyytämään leikkauksen jälkeen kipupiikkiä. Lisäksi tuli mieleen, että ruoka siellä sen makuista, että varmistavat, ettei siellä liian pitkään viihdytä.

Sairaanhoitajat vastustavat nyt "pakkotöitä". Työnantajani on yksityinen vientiyritys. Asiakkaan tarve määrittelee sen, kuinka pitkään ollaan töissä, joskus kahteen saakka yöllä, vaikka virallinen työaika loppuu klo 16. Kukaan ei pakota, mutta oma vastuuntunto toimii. Miten on hoitajat? Onko lakko tärkeämpää kuin teidän asiakkaanne?

Takavalottomuus huonossa kelissä johtuu hölmöstä laista, ettei takavalojen tarvitse palaa päivävalojen kanssa. Ja toisaalta valoautomatiikasta, kun kuljettajan ei näkemisensä vuoksi tarvitse ajatella koko asiaa – automatiikka hoitaa.

Työterveys Wellamo säilytettävä ennallaan! Asiantuntijat ja hyvä hoito sekä palvelu Wellamossa. Ei saa myydä tuottavaa toimintaa!

Mikä ihmeen hinku suomalaisilla on myydä viimeisetkin itsenäisyyden rippeet amerikkalaisille? Eikö ole tullut jo Venäjän armeijan suorituskyky selväksi Ukrainassa? Suomella on jo uskottava puolustus. Vapauttakaa itsenne Venäjän pelosta, raukat!

Kiitos herrasmiehelle, kun nostit painavan linnunsiemensäkin autooni Hollolan Tokmannilla. t. Käsivammainen ford-kuski.

Pakolaiset haluavat päästä mahdollisimman nopeasti työelämään. Siinäpä mallia monelle suomalaiselle, joita ei työ kiinnosta ja joita elätetään verovaroin.

Joku paheksui Gospelkuoron musiikkia sopimattomaksi jumalanpalvelukseen. Lentokentän ruuhkassa mies seisoo nurkassa kasvot seinään päin ja kumartelee, hän on yhteydessä jumalaansa. Gospelkuoro lauloi myös kiitoslauluja jumalalle.

Poliisi pitämään ratsia ja samalla antaa 200 e:n sakko niille, jotka ajavat ilman takavaloja sään niin vaatiessa.

Niinitien ja Ruokotien kulma Nastolassa. Valtava vesilammikko. Jo kerran aukaistu, valutettu puistoon. Joku auraaja tukki. Pihoja aurannut konekuski aukaisi. Ammattilainen. Kiitos.

Minneköhän on Elisabet Rehnin Itä-Saksasta ostetut panssarit, tykit hävinneet? Ukraina tarvitsisi kyseistä aseistusta.

Politiikkaa tehdään ajassa. Jos Venäjä on uhka, niin kai demarikin sen voi tunnustaa? Ei tämä ole mikään kilpailu, kuka oli aikaisemmin mitäkin mieltä. Suomen etu painaa eniten.

Tiedoksi vaan Nato-innokkaille – kallista lystiä on Nato-jäsenyys. Ei ole ilmaista, ei halpaa, eikä kohtuuhintaista. Muistakaa tää uhossanne myös!

Toimittajille! Pyydän, et etsitte terv. ja sos.huollon osuudet bruttokansantuotteesta ja vertaatte Euroopan vastaaviin maihin. Ovat olleet käsittääkseni vuosikymmeniä vastaavien maiden halvimpia.

Onko Rautatienkadun kävelykatuosuudet todellakin tehty ruokalähettien kaahailuun ja oikomisreitiksi. Valvontaa poliisi.

Suomen ei pidä odotella Ruotsia, vaan pitää jättää heti Nato-hakemus, ennen kuin Venäjä kerkeää siirtää joukkoja itärajalle.

Nyt osaavat psykologit töihin, miten "hulluus" hoidetaan. Ihan kansallisesti. Ei tarvita puoluepolitiikkaa arvailemassa ja miljardeja kouluttamassa.

Mistä tämä sotakiima meille tulee? Kuinka moni on sodassa ollut. Otetaan edelleen ihan rauhassa.