Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Valitettavaa, miten rumia kerrostaloja Lahteen annetaan rakentaa

Valitettavaa, miten rumia kerrostaloja Lahteen annetaan rakentaa. Kaupat voivat olla persoonattomia ja toiminnallisuuteen painottuvia laatikoita, mutta pitkäikäisiltä kerrostaloilta tulisi vaatia laatua ja kaunista ulkonäköä.

Lyhyempi työaika ja sama palkka hoitajille eiköhän jaksettais paremmin, ei raha tuo voimia, vai toisko?

Hoitaja, tuntuuko lyötynä, potkittuna, revittynä ja haukuttuna oleminen jotenkin paremmalta, jos saat palkankorotuksen niihin vedoten?

Miten hoitajapula ratkeaa antamalla koulutusrahat jo töissä oleville? Töitä on haettu, niitä on saatu, nyt niitä pitäis tehdä!

Saksassa joukkoliikenteen liput maksavat 9 eur./kk. Meillä Lahdessa 9:llä eurolla pääsee reilut kaksi matkaa! Se voi olla esim. kilometreissä 4 km.

Naton ja kokoomuksen suosio johtuu turvallisuusympäristön muutoksesta. Pelkään tätä menoa "ympäristön" olevan enempi Karhumäen suunnalla.

Miltä momentilta VR-Group on löytänyt 360 000 e erorahan 8 kk ajalta? Mikä summa. Ajatelkaa järkevästi. Mikä momentti takaa kohtuuttomat läksiäisrahat noin mahtavat, kerta kaikkiaan. Hävetkää?

Opettajat, miten selitätte. Verorahoista ruoat lapsille. Käyvät ostamassa kaupasta ruokatunnilla eväät. Miten pääsee kesken koulupäivän lähtemään koulun alueelta? Milloin säännöt muuttuivat? Mihin katosi auktoriteetti?

Suomen hallitus näyttää esimerkkiä, että säästäminen ei kuulu nykyaikaan. Yksityisiä henkilöitäkin rangaistaan säästämisestä ja omaisuuden kasvattamisesta kaikenlaisilla veroilla.

Kannattaa katsoa sarjaa Kadonneen kirjeen arvoitus, siinä rakkaus voittaa eikä raakuus. Sota unohtuu hetkeksi.

Lihavuudesta ollaan huolissaan. Etlarissa ällöttävän makean leivonnaisen ohje. Sokeria tai hunajaa lisätään usein moneen pääruokaankin. Makeaan on totuttu eikä ruoka maistu ilman sitä.

Kun Hollolan uudella terveyskeskuksella on muutenkin vähemmän parkkipaikkoja kuin entisellä, niin miksi henkilökunta saa pitää autojaan koko päivän parin tunnin kiekkopaikoilla? Eikö heillä ole oma parkkipaikka talon takana?

Kuinka on mahdollista myydä kännyköitä, joihin ei pysty vaihtamaan akkua? Kuinka on mahdollista, että kännykän akkua joutuu odottamaan kuukauden tai enemmän? Mielestäni tässä on huijauksen makua.

Etelä-Suomen Sanomien etusivujen kuvat ovat suorastaan päättömiä! Miksi lukijoiden ottamia taidokkaita ja kauniita kuvia ei julkaista ESS:n etusivulla?

Etusivun kuvat ihana piristys päivään. Ammattilaisen käden jälki näkyy. Kiitos paljon.

Eikö Posti voisi tiedottaa, milloin ja mihin aikaan joutavat jakamaan postit, ettei tarvi turhaan rampata laatikolla.

Vau. Näppiksellä suomalainen harvinaisuus. Päivystävä Nato-vastustaja.

Jukka Airo kirjoittaa Esalaisessa: Kisapuiston uudehko tekonurmi on täysi susi ja sekunda? Paskapuhetta. Oletko, Jukka, pelannu siinä? Minä olen, ei mitään vikaa. t. ikämies [Jukka Airo vastaa: Olen pelannut Kisapuiston molemmilla tekonurmikentillä.]

Lahdessa irtisanottiin ison, hyvin pärjäävän kuntayhtiön toimitusjohtaja, mutta ketään ei kiinnosta, miksi.

Tul sit taik tät, myö pärjätää.

Paljonko ollaan valmiit maksamaan lisää veroja, että hoitajat ja opettajat saa palkankorotuksensa? Mehän ne maksetaan.

Padasjoella oli ennen hyvin toimiva terveysasema. Hykyn aloitettua kaikki on huonontunut. Ei ainakaan tule säästöä. Taksit ajaa edestakaisin Lahden ja Padasjoen väliä koko päivän. Terveysasemalla ei ole koskaan asiakkaita, kun sinne menee en tiedä, mitä sielä tehdään, kun aikoja ei niitä saa kun viikkojen päähän.

Suomi on takavarikoinut venäläistä taidetta, voisiko sen kuorman viedä Mariupoliin, josta venäläinen hyökkääjä sen voisi helläkätisesti noutaa?

Tiesitkö, että Syyria, Irak ja Iran ovat Naton rajanaapureita? Katso karttaa.

Sairaanhoitajan peruspalkka Harjun terveydessä alle 2 500 euroa kuussa. Ikälisän ja verojen jälkeen käteen 1 900 euroa. Palkka ei vastaa työn vaativuutta.

Hienoa Lahti. Viestintäjohtajaksi palkattiin ahkera 60-vuotias.

Ratahanke 10 min takia? Ensin pitäis tehdä rata välille Lahti-Tre. Pääsis tunnissa mieleisiin töihin. Nyt ei jaksa kiertoteitä ja autotie surkea ja hidas. Unohtakaa itärata ja Skinnari herää!

Kaljaan raha riittää hyvin, kun sitä ehkä litra vuodessa kuluu. Purkeissa ja pulloissa, joista juon, lukee olut. Siihen ei oikein raha tahdo aina riittää, harmi.

Työmarkkinariidat ei kuulu hallitukselle, korona ei kuulu hallitukselle (tiedotus kyllä), niin suurin osa isoista päätöksistä kuuluu eduskunnalle. Mieti aina kenelle valmistelutyö ja päätös kuuluu. Muutkin päättävät kuin hallitus.

Kun Trump oli pressa, niin mediassa jauhettiin hänen sanomisia/tekemisiä joka päivä kaikista tuuteista. Nyt kun Putin sotii Euroopassa, niin samaa innostusta ei ole havaittavissa? Mikä estää?

Hoitajien palkankorotukset pitäisi mennä työn vaativuuden mukaan niin kuin muillakin aloilla.

Miten sitä osaisi olla vanha ja viisas?

Kyllä maalla on mukava asua: lämmitys on ilmaista ja kaupunkiin lähtee vielä harvemmin, kun dieseli on niin kallista.

Viime vuodelta ylijäämää, koronatukia, oletettavasti. Mihin se hävitetään, kun nyt pelotellaan monivuotisesta alijäämästä. Lahti voi jättää hullut sillat ja tunnelit rakentamatta. Väkiluku ei kasva, tuttunikin muutti perheineen Tampereelle, vaikka oli asunut Lahdessa koko elämänsä. Työpaikka ja parempi palkka, myös puolisolle. Lasten koulu huippua linjoineen. T. mamma