Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Ensin vanhuksille selviytymisasema ja vasta sen jälkeen juopuneille?

Aluevaltuusto: Olisi priorisoitava, että Päijät-Hämeeseen saadaan ensin vanhuksille selviytymisasema ja vasta sen jälkeen juopuneille?

Esalainen, 5.4.22, Juha Honkonen, just niin totta joka sana! Eiköhän jätetä tuo rata tekemättä!

Ymmärrän Päivi Räsäsen tapauksen niin, että ei voitu todistaa rikosta. Ei niin, etteikö olisi tapahtunut, vaan näyttö ei riittänyt.

Ikä kultaa muistot. Lasse Laatusen aikaiset tupo- yms sopimukset olivat kalliita niin yrittäjille kuin myös valtiolle. Aina saatiin myös valtio eli me veronmaksajat maksajiksi sopimuksissa, joita kaverukset Ihalainen ja Laatunen tekivät.

Sairaanhoitajien puheenjohtajalla ei ollut malttia eikä silmää odottaa palkankorotusvaatimuksille poliittisesti parempaa hetkeä. Nyt vallitseva tilanne jättää lakkolaisille käteen saman luun kuin muillekin.

Koirien jätösveron esittäjälle ehdotan hänelle itselleen jätösveroa, mitä useammin käyt tarpeillasi sitä enemmän maksat veroa.

Loistava säästökohde budjettiin, itärata, mihin me sitä tarvitaan tässä tilanteessa?

Koko aamun odotin hiekan kerääjää ja pihanpesijää. Valkoista pölyä pölyää.

Eräs demokratian heikkous on sen tuskallinen hitaus.

Miksi Harakka on pilaamassa Suomen luontoa tappiollisilla ratojen rakentamisella? Ne suunnittelun rahat hoitajille.

Kuntien ylijäämä on osittain koronarahaa, jota saivat valtiolta eli veromarkoista.

Liikuntatoimi huhuu! Olisiko mitenkään mahdollista, ammattikoulun uimahallin sulkeuduttua jo 15.5. kolmeksi kuukaudeksi saada maauimalan saunat edes auki? Oli silloin edellisenkin remontin aikaan. Jos niin kuin vähääkään taviksia ajatellaan.

Sami Korkiakoski, miksi demareiden silmien aukeaminen Venäjän(kin) suhteen kesti vuosikymmeniä? Muut näkivät naamion taakse. Kysyy entinen "sotahullu" Naton kannattaja, nykyisin kaukaa viisas mies.

Olitko sinä yksi niistä kymmenistä, jotka tiistain lumimyräkässä jästipäisesti ajeli ilman takavaloja? Mikä ihme tässä asiassa on niin vaikeaa?

Lahteen rakennetaan kiivaaseen tahtiin asuntoja. Toivottavasti ei enää yksiövoittoisesti. Onko takeita, et asukasluku nousee noin roimasti?

Kyllä on taas kiva viedä roskat ja hakea posti, kun talossamme on joku tehnyt lumityöt.

Mitään toimintaa ei Venäjän kanssa voi olla ennen kuin siellä on vapaat vaalit, lait muutettu ja sota ym. muut rikokset läpikäyty. Myös Stalinin/Neuvostoliiton aikaiset.

Seurakunta, kaupunki ja SPR, missä olette! Pakolaiset majoitetaan lattialle pelkälle patjalle, ei tyynyä, ei peittoa. Luojalle kiitos, että on aktiivisia vapaaehtoisia kaupunkilaisia keräämään apua ja sydämellisiä lahjoittajia.

Taloyhtiöiden tuleville perunan ym. viljelijöille: tarkistakaa, onko nurmikolle laitettu epäterveellistä torjunta-ainetta tai lannoitetta.

Voiko olla totta, että Päijät-Hämeen kansanedustajista moni vastasi Nato-kyselyyn, että en osaa sanoa. Olisivat edes sanoneet, että puoluejohto kielsi kertomasta.

Hei, kerrostalo ei ole jumppasali! Pomppiminen ja huonekalujen siirtely kuuluu törkeän paljon alakertaan. T. Alakerran väki

Miksei kukaan aja taksinkuljettajien palkkojen nostoa? Tekevät tärkeää työtä Suomen huonoimmalla palkalla.

Hoitajilta vaaditaan ja heille ilmoitetaan, miten pitää tehdä taas jotain lisää. Hoidettava ihminen pitäisi olla syy, ei että hoito etänä tai pikana. Muovitettu hoitaja on pelottava, se on kuitenkin pakollista, mutta lisää palkkaa yms. Ei ei, ei ihme että moni vaihtaa alaa. Ongelma on pian iso, eläkkeelle siirtyy suuri määrä hoitajia yms. T. Kuka meitä sitten hoitaa? Päättäjätkö?

Hallitus nurin ja heti. Jos tarvitsemme 2 miljardia nyt, kun emme ole sodassa. Entä sitten, kun Putin tulee, meillä ei ole enää rahaa.

Jaksaa kattoo telkkaa pidempään, nukkua pidempään. Lyhyempi päivä kuluttaa. Hyvä homma joutilaalle, kesäaika. Työläiselle rankempaa herätä aikaisin.

Koulunkäyntiavustajilla on tosi huonot palkat. He myös opettavat pienluokissa.