Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Kyllä meidän hyvinvointivaltion asukkaiden pitää nyt tinkiä eduistamme

Valtion menot lisääntyvät pakotteiden ja puolustuksen lisäämisen takia. Kaikkea ei pidä kuitata ottamalla koko ajan velkaa. Kyllä meidän hyvinvointivaltion asukkaiden pitää nyt tinkiä eduistamme ja jokaisen vähän luopua. Meidän ei sentään tarvitse lähteä pakolaiseksi tai pelätä vihollista maassamme. Kyllä me voimme vähän "kärsiä".

Maataloustukea sai eniten v. 2021 Luonnonvarakeskus ja Valio. Tuet maitotiloihin! T. Kaupunkilainen

Suuri huoli ja hätä on Suomen omavaraisesta maidon tuotannosta, siis ruuasta.

Tehkää nyt ihmeessä jotain, että saamme jatkossakin maitoa Suomesta. Itse voisin maksaa maitolitrasta 10–20 senttiä enemmän, jos se raha menisi suoraan tuottajalle eikä välikäsille. Mieluummin siihen kuin johonkin ulkomailta tuotuun, mitä ei ole pakko edes kaupassa olla.

Miksi ns. oikea media esim. Yle ja STT, ei selvitä lausuntojen antajien taustoja? Nyt Ukrainan sodan aikana meille syötetään disinfirmaatiota, kuten petosrikoksista tuomitusta Gräggistä, jota hehkutettiin sankariksi. Roistoja on muuallakin kuin Venäjällä.

Venäjälle koittaa sadan vuoden yksinäisyys, toivottavasti.

Sydänkohtaus ja aivohalvaus, hoidetaanko ne omatoimisesti kotona? Kiireellinen sairaanhoito on kriisiytynyt!

Putous, voi kun saataisiin tilalle älykkäämpää viihdettä.

Sitä mietin, että miksi mm. Tehyssä korostetaan sitä, ettei hoitoalalle tule ihmisiä ja entisetkin lähtevät suurin joukoin pois ja samalla kerrotaan, miten kauheaa työ on? Mikään palkankorotus ei auta suuria joukkoja hakeutumaan alalle, jossa palaa loppuun. Mitä pitäisi korjata?

Sukuselvityksen saaminen kestää viikkoja, jopa kuukausia. Se lisää vainajan omaisille surua ja huolta, koska edesmenneen läheisen asiat jäävät hoitamatta. Todella huonoa palvelua kirkolta.

Tervetuloa lapset koirien kakkakikkaroita syömään karkkina Orimattilan Orionkaareen, kaikille riittää, eikä tarvitse tapella. Kun ei niitä kerran kerätä poiskaan.

Lähdin vko sitten kuuntelemaan Ristinkirkkoon Kari Tapion lauluja, kovasti pahoitin mieleni, kun naishenkilö ojensi kirkossa minulle saattohoitoesitteen, en huolinut, aion elää vielä jatkossakin. Tärkeä asia, mutta jaon ois voinut hoitaa hienotunteisemmin.

Venäläiset on suljettu lähes kaikesta urheilusta pois, kuitenkin ne saavat jatkaa netin sota- ja taistelupeleissä? Miksi niitä ei suljeta pois?

Miksi kaikesta pitää olla eri mieltä. Ilmastonmuutos etenee koko ajan, vaikka nyt ei tänä talvena siltä näytäkään. Tuulivoima myllyineen tai joku muu kuin öljy tai hiili. Jos sinulla on jokin uusi keino, kuin nyt tiedossa olevat, kerro ihmeessä siitä vihaamallesi "vihervasemmisto" hallitukselle. Ensi keväänä saamme vaalien jälkeen lunta tupaan ihan muuten vaan. Köyhiltä viedään loputkin, niin se kävi viimeksikin (12 v.) T. Tulevaa pelkäävä akka

Huono auraus ei koske koko Lahtea. Olen ihan tyytyväinen.

Täällä kirjotellaan koiranpaskoista ja keräämisestä katujen varsilta. Ei sentään vielä keräillä ruumiita kuten Ukrainassa. Paska maatuu. Hetken ajan jos katsot, mihin astut, niin kesä koittaa varmasti sinullekin.