Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Miten niin ei ole pystytty? Tarviiko kaikki kerralla kastella ja harjata?

"Katupölyongelmaa pahentavat katujen ja kevyen liikenteen väylien hiekoitushiekat, joita ei ole pystytty poistamaan pakkasjaksojen vuoksi." Miten niin ei ole pystytty? Tarviiko kaikki kerralla kastella ja harjata? Ette sitä kuitenkaan ennenkään ole tehneet. Kaupungin terveyden kuuluisi hoitaa asia.

Kuntatalous kestää kyllä lämmittää potkupalloilijoille kentät sulaksi talvipakkasilla, mutta ei hoitajille kunnon palkkoja!

On se kumma, että muka lakko vaarantaa potilasturvallisuuden, mutta ihmisten ehdoin tahdoin hommaama ja aina vain lisääntyvä korona ei muka vaaranna. Pitäkää hoitajat pintanne, tai tulevaisuudessa meitä ei hoida enää kukaan.

Kiitos PHKS. Kiitos ensiapu. Kiitos sydänpoli ja sydänleikkaussali koko porukka. Sain parasta hoitoa ja lisäaikaa.

Toivottavasti STM:n ilmoittama lakko-oikeuden poistaminen hoitajilta oli aprillipila. Hoitajien lakko täysin työnantajien itsepäisyyden syytä.

Ruokakriisi on syöttö Vegaani-liiton ja Elävän-Raakaravintoyhdistyksen lapaan.

Lehtien varhaisjakelu siirtyy siis Postille. Saanko vastedes Etlarini omaan laatikkooni vai onko haettava edelleen km:n päästä yhteislaatikosta? Kysyy mummo

Hei Fimlab, ole kiltti ja ota käyttöön takaisinsoittojärjestelmä, elämmehän tätä päivää! Asiakkaankin aika on arvokasta!

Aluevaltuustolla on tärkeä tehtävä palauttaa päijäthämäläisten luottamus suomalaiseen terveydenhuoltoon. Harjun terveyden potilaita vieroksuva politiikka on aiheuttanut sen, että sairastuneet lahtelaiset on ruuhkauttanut Salpakankaan terveysaseman Hollolassa. Johtajalta, joka valitaan Päijät-Hämeen hyvinvointialueelle, vaaditaan kykyä hahmottaa alueen koko väestön hoidon tarve ja panostaa myös julkiseen terveydenhuoltoon.

Voi meitä tavallisia ihmisiä, millaisen ihmisten armoilla joudumme usein elämään!

ESS pääkirjoitus 1.4. Miten voi olla niin vaikeaa ymmärtää Päivi Räsäsen tapauksessa, että siinä ei missään vaiheessa ole ollut kyse ihmisarvon kyseenalaistamisesta, vaan yksinkertaisesti siitä, että mikä on Raamatun mukaan syntiä ja mikä ei. Toivoisi päätoimittajallakin olevan sen verran sisälukutaitoa, että hyväksyisi raastuvanoikeuden päätöksen, eikä jatkaisi enää.

Heinäluoman ajattelu muuttui 24.2. jälkeen. Eivätköhän kaikki demarit tunnusta tämän turvallisuusympäristön muuttumisen Venäjän toiminnan takia. Terveisin, Sami Korkiakoski

Miksi päästät kissasi ulos tarpeilleen ja vaistojensa mukaisesti pikkulintuja tappamaan? Kerrotko lapsillesi, mitä lemmikkikisunne ulkona puuhastelee?

Ei se matkakeskuksen VR:n odotustila ole 24/7 auki, jotta siellä voisi odottaa milloin vain, kyllä jonkinlaista suojaa tehtävä.

Mitä tekis hoitsut, jos kävis kuten Ukrainassa, pyytäskö lisää liksaa. Ei mikään riitä, on hyvät palkat kaikkine lisineen, pitkät lomat, siistiä sisätyötä.

Nyt lakkoilijoiden asiat kuntoon, kuten on jo kauan luvattu. Entäs, jos tulee joukkoirtisanoitumisia. Toivoo 81 v. eläkeläinen. Maksetaan kyllä veroja lisää tässä tapauksessa tai sitten vähennetään kehitysapua esim.

Nyt Suomen hallitus, teidän on asetettava sairaanhoitajat oikeasti etusijalle. Heille kuuluva palkankorotus välittömästi ilman mitään kotkotuksia. Tulee muistaa myös, että heillä on täysi lakko-oikeus. Nyt on hallituksen aika näyttää, että ette ole vellihousuja joka asiassa.

Kariniemen- ja Kolkankatujen välillä oleva puistotie on kasvattamattomien, jatkuvasti räksyttävien rakkien valloittama.

Kiitos rakentavista mielipidekirjoituksista. Lahden demarien pitäisi jo lopettaa "hiekkalaatikko"-leikit ja aikuistua.

Koirankakkakeskustelu käy taas kuumana. Säädettävä jätösvero, joka määritellään koiran koon mukaan. Iso jätös, iso vero. Pieni jätös, pieni vero.

Huono ilmapiiri uuvuttaa monia muitakin kuin hoitajia.

Uusia minuuttiratoja – hoitajat mitään tarvii – näin hallitus.

Hoitajien pitäisi neuvotella toisten ay-liikkeiden kanssa, kun kaikki haluamme heille enemmän palkkaa ja palkkapotti on vakio.

Ei ihme, ettei hoitajia valmistu, liiton naiset pelottelee nuoret, että on rankkaa työtä ja muutkin hoitajat.

Tuokaa vain Filippiineiltä ja muualta hoitajia, paljon työtehtäviä, joissa ei tarvita hyvää kielitaitoa.

Valtion rahahanat auki! Muualle riittää miljoonia, mutta hoitajia piinataan, vaikka tekevät arvokasta työtään! Kyllä he ansaitsevat kunnon korvauksen! AA

Jollain abilla oli aivan mahtava karkkimaku: ranskalaista suklaatoffeeta oli kylvetty Kirkkokadun ja vanhan linja-autoaseman välille ja paljon. Kiitos!

Maksakaa sitä palkkaa lisää niille hoitajille! Ja pian! Kuinka paljon on monia turhempia ammatteja, joissa on paljon paremmat palkat kuin hoitajilla!

Asiantuntija sanoo Venäjän häiritsevän Suomen Nato-keskustelua iskemällä arkaan paikkaan. Tähän astisella tunaroinnillaan Venäjä on sössinyt tuonkin!

Hoitajattaret, teitä kehuttiin kun oli koronapaniikki, edelleen tilanne miltei sama, mutta teidät yritetään nyt pettää, taas kun haluaisitte jotain, pitäkää pintanne!

Raamatussa Paavali paheksui homojen ym. lisäksi myös ympärileikkaamattomia, joita varmaan on Räsäsen kannattajissakin. Miksi Räsänen ei paheksu heitä?

Kunnat pääsi kuin koira veräjästä. Nyt on ylijäämää! Ja hoitajat hyvinvointikeskuksissa töissä ja poliitikot pakoilee vastuusta, johto nauttii palkkioistaan.

Rahaa riittää miljarditolkulla kehitysapuihin ja ties mihin, muttei hoitajille prkl.

Miten niin ei muka ollut aprillijuttua, olihan: Jatkossa Posti tuo "aamun" lehden.

Ihmettelen todella, miksi nykyisin eduskunnassa istuu paljon lääkäreitä, eikö pää kestä painetta sairaiden ihmisten hoitamisessa, jossa teitä siellä todella tarvittaisiin, no tietenkin pääsette itse paljon helpommalla eduskunnassa nappia painamalla ja iso eläke on myös taattu, että näin. Onko peiliin katsomisen paikka.

Hyvä päätoimittaja Markus Pirttijoki, ei ole todellakaan leikinlaskun aihetta.

Kun televisiosta katsoo, kuinka paljon on Tehyn ja Superin plakaattien takana marssivia hoitajia, voi vain ihmetellä heidän suurta määräänsä.

Minusta takaisinsoittopalvelu on hyvä keksintö. Mieluummin odotan soittoa kuin roikun puhelimessa odottamassa, että joku vastaa siihen.