Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Miten on mahdollista, ettei tiedetä syytä potilasvahinkojen korvausten kasvuun?

Miten on mahdollista, ettei tiedetä syytä potilasvahinkojen korvausten kasvuun? Kyse 71 tapauksesta. Eikö ketään edes kiinnosta asia, jotta voitaisiin kehittää asioita. Ai, mutta sehän on vaan veronmaksajien rahaa ja lääkärin maine saattaisi tahriintua.

Nykyihmisen pitäisi jo ymmärtää, että kaikkien paitsi varakkaiden on pakko sopeutua elintason laskuun. Nyt on jo hoitajat, opettajat ja viljelijät pakkoraossa aiempien työttömien, opiskelijoiden ja eläkeläisten lisäksi. Kohta joutuu poliitikotkin muuntamaan litaniaansa siitä, kenen vähävaraisten asiaa kertovat ajavansa.

Nyt lahtelaiset kansanedustajat töihin. Perukirjoihin tarkoitetut virkatodistukset viipyvät 12 viikkoa ja jatkot pitää hakea perukirjan tekoon. Mielipahaa tästäkin viivyttelystä vain seuraa.

Mitä ihmettä tällainen gospel tekee meidän jumalanpalveluksessa? Siellä pitäisi hiljentyä pyhän edessä urkujen soidessa perinteitä vaalien: "Oi katso Golgataa"

Itänaapurin lainsäädäntö on erikoista: Meillä lakien tarkoitus on suojella kansalaista rikoksilta ja väärinkäytöksiltä, naapurissa lait mahdollistavat yhteiskunnan rikokset ja väärinkäytöt kansalaisiaan kohtaan!

Viime ajan tapahtumat todistavat kiistattomasti YK:n tarpeettomuuden ja kyvyttömyyden. Siitä säästyneet rahat voisi käyttää puolustusmenoihin.

Katsoin maanantaina Päijät-Soten koronatilastoja. Eivätkö kansalaiset tunne yhtään välittävän, miten hoitajat jaksavat; palkkaa ei ainakaan maksettaisi riittävästi kamalasta työstä. Tekisivätkö "hillujat" itse vastaava työtä, "muoviin" pakattuna. Tuskin. T. sote-palveluiden käyttäjä

Miksi LAB edelleen etäopiskelussa? Opiskelijat eristäytyvät!

28.3. sekä pääkirjoitus että Esalainen selvästi osoittivat tämän julkaisun puolueellisuuden. Aivan ala-arvoista journalismia.

Norjan Nato-mallista puhui Olli Rehn ja joku kirjoitti näppikselle. Suomi on eturintamassa Norjaan nähden, jos katsotte karttaa. Toisekseen kaikissa Nato-maissa ei ole ydinkärkiä eikä sotilastukikohtia. Kolmannekseen teidän pojat eivät joudu taisteluun toiseen Nato-maahan, vaan sinne menevät ne, jotka haluavat Nato-sotilaaksi ja sinnekin pääsee tiukan seulan läpi. Ottakaahan selvää asioista, ennen kuin pistätte luuloja paperille.

Ave Maria -konsertti Kärkölän kirkossa Marian ilmestyspäivänä. Kiitos järjestäjät ja esiintyjät koskettavasta musiikkinautinnosta.

Elokuvia Lahdessa, mistä löytää mitä ja missä näytetään? Viikkomuistossa oli ennen "koronaa" elokuvailmoitukset? Miten nyt ne tiedän, kun ei ole älypuhelinta. Elokuvissa kävijä.

Näppiksillä työttömistä juttu. Onko trollaus. Te-toimiston sivuilla Päijät-Hämeessä n. 1 541 avointa työpaikkaa, joista johtajille ja erikoisasiantuntijoille ja asiantuntijoille n. 426 avointa työpaikkaa. Eli väärää tietoa ainakin jakaa näppis-sivuilla.

Onko joku uusi laki, ettei parkkikieltoa tarvitse merkein ilmoittaa, näin ainakin Mukkulankatu 19 Iskun P-alueella. Maksa vaan sakko, eikä mihinkään voi valittaa.

Lahden joukkue jääurheilussa ei mene hyvin. Pelicans jäi säälipleijareihin, vaikka puoli joukkuetta uusittiin. A-junnut heti ulos. Ringette ei päässyt edes jatkosarjaan kahden sylinterin kaveriporukalla. Lisäksi vielä hallikin romahtamispelon alla. Ensi kautta odotellessa.

Kahvin hinnannoususta valistaneelle. Kun kahvin maailmanmarkkinahinta sitten joskus laskee, laskee myöskin kaupan hyllyllä olevan, aiemmin kalliilla ostetun kahvin hinta, sillä nythän kauppias pystyy ostamaan halvemmalla uutta kahvia? Mummokulta saa siis aina kahvikupposensa "oikeaan" hintaan.

Mikä on Rantakartanon hotellin ja uimahallin tilanne? Joko nyt keväällä alkaa rakennustyöt?

Hallitus ei tee mitään polttoaineiden hintojen aiheuttaman rasituksen helpottamiseksi. Taustalla on "vihreä siirtymä" tilannetta käytetään hyväksi.

Suuret kiitokset Jyrki Joensuulle todella hyvästä kirjoituksesta ESS:ssa. Hyvinvointialueen johtajaksi on valittava henkilö, joka ymmärtää asemansa täysin puolueettomana esittelijänä ja valtuutettujen alaisena. Lisäksi hänen tulee arvostaa suuresti hoitohenkilöstöä ja koko julkista terveydenhoitoa. Nyt on saatava yksityistämiselle ja säästämishysterialle loppu, jotta me asukkaat voimme luottaa hoidon laatuun.

Venäjällä nuoret miehet ovat arvokkaita ainoastaan sankarivainajia.

Mika Lehtimäki teki vihdoin oikean päätöksen. Sen sijaan Olympiakomitean pääpomo ja hallituksen puheenjohtajista ei näköjään ymmärrä omaa mokailuaan ja erota välittömästi. Vain se puhdistaisi Olympiakomitean toiminnan ja oikeuden yhteiskunnan tuen toiminnalleen.

Taas yksi turha median uhri tämä Olympiakomitean Mika Lehtimäki. Niin turha ja väärä irtisanoutuminen! Jos jotkut viestit saavat näin isot mittasuhteet niin jokin on pahasti pielessä tässä yhteiskunnassa.

Kerätäänpä me koiran omistajat kakat pussiin omien karvakuonojen terveyden vuoksi ja muutenkin! Mukavaa kevättä kaikille!

Wau kerrankin Areenassa on wauhtia - Chippendales!

Will Smithin reaktio Oscar-gaalassa oli tervetullut. Ihan kaikkea p..kaa ei tarvitse kenenkään kuunnella varsinkin, jos puhutaan vaimon sairaudesta. Roastauskulttuuri on vastenmielistä.

6-vuotias kotimatkalla eskarista: Voisiko jonnekin lehteen laittaa ilmoituksen, että ihmiset muistaisi korjata pois koirankakat? Sitten toiset ei vahingossa astuisi niiden päälle.

Joku noudattaa esikuvansa mallia, vastustajat katoavat oudolla tavalla. Voiko raakuus enää mennä pidemmälle.

Kyllä ne koiran jätökset on siellä kesälläkin. Miksei silloin kukaan valita?

Rumahan se katos on, mutta odottakaa sisällä Rautatieasemalla ja menkää ulos vasta, kun bussi tulee. Ei ole kummosta katosta torillakaan ja ennenkin odotettiin sisällä, eikä nähty silloinkaan, milloin bussi tuli laituriin, kurkistaa piti silloinkin. Voi teitä avuttomia.

Hollolaiset päättäjät nyt kiireesti tarjous Fazerille tontista, mieluummin karkkitehdas kun kierrätyspuisto.