Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Isoissa urakoissa ei ole mahdollista jäädä odottamaan Aran päätöstä

En ymmärrä logiikkaa. Jos taloyhtiö on jo päättänyt rakentaa sähköautoille latauspisteet ja tekee Aralle hakemuksen, niin ei voi aloittaa ennen kuin päätös Aralta tullut. Aran käsittelyt kestävät jopa 6–8 kk. Isoissa urakoissa ei ole mahdollista jäädä odottamaan Aran päätöstä esim. energiaremonteissa. Sinne meni n. 5 400 e avustus. Urakka oli pakko aloittaa.

Hyvä kirjoitus Hilkka Kemppi 25.3 lukijan sanassa. Evo-asiassa järkevä kannanotto. Näkyy myös se, miten ministeri Emma Kari näkee asiat hyvin suppeasti eikä vaivaudu perehtymään seudun historiaan, alueeseen ja siihen käyttöön, joka on ollut monia eri ryhmiä palveleva. Toivottavasti Hilkka Kemppi sekä monet asiat ymmärtävät kansanedustajat saavat järkeä tähän suunnitelmaan.

Kiitos, Tytti Tuppurainen, päätöksestä lopettaa Allegro-junan liikennöinti Venäjältä.

Mikael Seppälä 25.3.22, hykyssä työskentelevänä on kokemuksia Wellamosta sekä P-H ateriapalvelusta. Molemmat toimivat hyvin. Ateriapalveluista siirryttiin "säästösyistä" Attendo/ISS tuottamaan palveluun, joka on ala-arvoinen kaikilla mittareilla. Toivottavasti työterveyden ei käy samoin. Kuntatekniikan alasajo oli myös virhe. Saamme nyt sutta ja sekundaa kalliilla.

Eikö nyt kukaan "löytäisi" siipioravan papanoita polttimon tontilta?

Mikael Seppälä, eikö kokkareiden yksityistämispolitiikka olekaan ideologista? Kokkareiden toiminta on jo pilannut vanhusten ja muunkin terveydenhoidon. Entisen kokkarin mielestä nykyinen kokkaritouhu on kammottavaa verojen tuhlausta.

Kyllä näytellään koiria. Eikö ole muuta tekemistä? Viedä vanhusta kävelylle.

Tarkkana hyvinvointipäättäjät, ettei pomot vie teitä kuin pässiä narussa!

Eikö Lahden seudulla löydy haastateltavia kun Kuopioon mennään! Ei kiinnosta sen puolen asiat.

Eurooppa, hälytyskellot soimaan.

Mm. Katariina Suuri on aloittanut sodan/sotia. Myös Iso-Britannian Margaret Tatcher jne. Naiset osaavat myös sotia, mutta ovat harvemmin vallan kahvassa.

Eiköhän olisi eduskunnan porukan syytä vähentää liian suuria palkkojaan hoitajien hyväksi ja etteivät Kela-korvaukset tipahda minimiin! Istuntosali melkein tyhjä näillä meidän asioista "päättävillä". Eikö omatunto yhtään kolkuta? AA

Eipä ole Orpo muuttunut yhtään inhimillisemmäksi. Kysyn, olisiko kokoomus ottanut puolustus- yms. lisämenot taas pienituloisilta. Yleensä tällaiset ylimääräiset menot kokoomus maksattaa pienituloisilta "leikkaamalla" pakollisia menoja. Varmaan pukkaisi uutta Kikyä, julkinen sote ja koulutus kaikille nuorille oli heille kirosana. Sääli hoitajia ja opeja, vaalien v. 2023 jälkeen.

Ei hätäillä Natoon. On vahva oma puolustus. Yhteistyö muiden kanssa tiivistä. Maanpuolustuskorkeakoulun entinen strategian opettaja ja komentaja evp Berner.

Ukraina ajaa venäläiset ulos maastaan, Putin on tyhjentänyt armeijan resurssit, takavarikoidut rahat määrätään Ukrainan jälleenrakennukseen. Hah.

Lahden asukasluku ei nousekaan, työttömyyys pysyy suurena, mutta onneksi asuntotuotanto pysyy suurena, jos vaikka muuttoryntäys tulisi ja kaupungin taloihin remonttirahaa saa veronmaksajilta.

Kuka/ketkä puolueet käyttävät valtion rahoja nyt vastuuttomasti uusiin ratalinjaussuunnitteluun?

Alpo Rusi jatkaa loputonta kaunaista syyttelyä oman aikansa demarivaikuttajia kohtaan. Tällä kertaa kohteena erityisesti Jaakko Kalela sekä tietysti Mauno Koivisto. Kyllä on surullista seurata hänen pakkomiellettä. Pidin aikanaan järjen miehenä.

Ettäkö maamiinat eivät ole ajankohtaisia. Kuka tommottisen hölmöyden suustans päästi?

Olipa naapuriin "palkkasäästöjen" takia siirtyneitä lahtelaisia yrityksiä liiankin monta ja yksi vääksyläinen lisäksi. Olisiko kannattanut, taisi tulla nyt ongelma syliin. T. Veronmaksaja

Suur-Savon osuuskauppa maksaa 1,5 % viime vuoden aikana bonukseen oikeuttavista ostoksista ylijäämäpalautusta. Hämeenmaa ei, kun rahat menee ylikulkusiltaan ja Erkontien katkaisuun.