Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Onko Pelicans vaihtamassa nimeään Lahdeksi?

Onko Pelicans vaihtamassa nimeään Lahdeksi vai miksi pelipaitoihin tullut Pelicans-logon tilalle Lahti vs. Everybody? Todella huono valinta Pelicans-brändin kannalta!

Pelsut–HPK oli uhattuna, kun liikaa lunta hallin katolla. Lumityöt auttoivat. A-nuorten matsi siirrettiin SOL-Areenalle, kun hälyt taas soivat. Äly hoi, kielsikö joku putsaamasta sitä kattoa kokonaan? Aika puuhastelua.

Valtion velanotto pitää lopettaa. Välttämättömiin menolisäyksiin rahat on löydettävä tasaamalla kurjuus tälle sukupolvelle. Nyt hallitus työntää poliittisessa pelossa maksut seuraaville sukupolville. Se vaan on niin väärin.

Kaupungin talon sisäpihalle oli portti, siellä ulkoilutettiin pidätettyjä, poliisilaitos oli alakerrassa.

Merkelin tekemiset: Nord Stream kaasuputket ja ydinvoimaloiden alasajo! – Putinin sylikoira!?

Alpo Rusi unohti katsoa karttaa, Inkerinmaa oli osin nykyisen Pietarin alueella. Sen olisi annettu itsenäistyä?

Kiitos, Destia, nopeasta lumensiirrosta Mukkulan Huvikadun ja Huvipolun suoja- ja kävelytieltä.

Missä ovat nyt rauhanturvaajat, M. Ahtisaaret ja muut sodasta välittävät?

Putin joukkoineen Ukrainassa kuin talibanit Afganistanissa: täystuho.

Ukrainan pakolaiset naisia, lapsia ja vanhuksia, muualta tulevat pakolaiset etupäässä nuoria miehiä, siinä ero.

Ihme on tapahtunut, Halonen on hiljaa, sanoo vain, että istuva presidentti vastaa. Tämän ymmärtämiseen meni yli 10 vuotta.

Pitääkö tosiaan jonkun lapsen kuolla ennen kuin Nostavan tien hullut kaaharit laitetaan kuriin?

Suomi on metsäteollisuuden huippumaa, raaka-aine tulee metsistämme, joten miksi itketään paperin saatavuusongelmia Venäjältä. UPM:n herrat osakkaat, avatkaa Kaipolan paperitehdas ja ryhtykää paperintekoon. Lakko on heikko puolustus paperin tuotanto-ongelmiin. Suomalainen omavaraisuus ja kriisitietoisuus punnitaan tässäkin asiassa.

Kyllä lännen pitää olla tarkkana sotilaallisen avun antamisesta Ukrainalle vai haluatko ydinsodan?

Miksi köyhä eläkeläinen joutuu maksamaan kaksinkertaisen veron dieselissä? Ei varaa sähköauton ostoon. Mielivalta pois hallitukselta, ei oikeudenmukaisuutta.

Hieno päätös Sysmältä sallia rantarakentamista kahden vuoden ajan. Loma-asukkaat tuovat kuntaan rahaa ja elävyyttä, rakentaminen töitä. Ottakaa mallia kunnat, joissa vesistöjä.

Koirat verolle ja palkataan sillä rahalla väkeä kaupungin puhtaanapitoon.

Sähkön tuonti Venäjältä voidaan lopettaa, kun jokaiseen vapaa-ajan asuntoon asennetaan aurinkopaneelit.

Painettujen sanomalehtien ilmestyminen vaarassa. Toivottavasti lehti huomioi asian tilaushinnassa. Huomioitava olisi myös aamujakelun myöhästymisetkin. Viime aikoina huolestuttavan yleisiä, asian voi korvata jakajien lisäyksellä ja paremmalla palkalla. R. Leivo

Ukrainan kansa taistelee Euroopan puolesta sankari presidenttinsä Zelenskyin johdolla. Suomen pääministeri ja presidentti pitävät päätä pensaassa Nato-asiassa

Maa, joka lahtaa omiaan, ei välitä pakotteista.

5 v. pojanpoikani pohti: Se Venäjä. Eikö se ajattele ollenkaan, miltä toisista ihmisistä tuntuu. Onko meillä hyvät johtajat? Onko 5 v. enemmän älyä kuin 50-v. miehellä.

Mietipä, Ukrainassa sota, mutta ketkä sieltä tulevat pakoon; naiset ja lapset, missä miehet; puolustamassa maataan. Entä Afganistanin, Irakin, Somalian ja Syyrian sodat; mm. suuret joukot nuoria miehiä pakeni maastaan. Siinäpä se iso ero, miksi auttamishalu on niin voimakasta Ukrainalaisia kohtaan.

Kun toimittajat eivät alennu suomenkieleen, pitänee lukijoiden alkaa suomentaa. Esalainen 24.3.: kleptomania on sairaalloinen varastamisen tarve.

Suomalaiset ja oolantilaiset ovat kovin sinisilmäisiä. Kun Venäjä haluaa vahvistaa sotilaallista asemaansa Itämerellä, se valtaa ja miehittää Ahvenanmaan vuorokaudessa, eikä yhtään laukausta ammuta. Vanhoilla rauhansopimuksilla ei ole mitään merkitystä tosi paikassa.

Miksi jäähallin katolta ei poistettu lunta? Hallin omistaja vastuussa! Ei hoitanut hommiaan.

Syyriasta ja Irakista tuli nuoret miehet, Ukrainasta lapset ja naiset. Miehet puolustavat maataan, ei siis ihan yks yhteen!

Uudeksi hyvinvointialuejohtajaksi tulee valita henkilö, joka arvostaa hoitajia. Nykyisen johtajan johtamistapa ja säästämisvimma karkottaa alueelta loputkin hoitajat ja johtaa näin hoitotason täydelliseen alennustilaan.

Miksi LSL ajaa Nastolaan tyhjillä ylisuurilla busseilla? Veroilla sitten tyhjästä maksetaan. Kuka tuollaista suunnittelee?

Lääkäri tiimeineen, PHKS. Sydämellinen kiitos epämiellyttävästä toimenpiteestä huolimatta, minusta huolehdittiin kokonaisvaltaisesti ja tunsin olevani hyvissä käsissä. Potilas

Tosiaan pari lasista bussikatosta matkakeskukseen VR:n rakennuksen edustalle. Siinä voisi suojassa odotella bussia. Tai Asemapäällikön kahvilan rakennuksen edustalle.

Koulubussin kuljettaja ei tunne nopeusrajoituksia Manskivessä ja Hollolan kirkonkylällä. Älytöntä menoa!

Tosi harhauttavaa ja tehokasta mainontaa, että polkupyöräkauppa kärsii komponenttipulasta? Marketeissa on enemmän pyörävalikoimaa kuin aikoihin. Turha pelotella, että ne loppuu.

Aivan mahtavaa, kun saa valtakirjalla päteä kokouksessa, eikä tarvitse omistaa yhtään mitään.

Onko hölmöläisen hommaa myydä venäläisille asuntoja? Luulis tämän sodan myötä jo kaikkien silmien avautuvan. Herätys nyt, ennen kun on myöhästä.

Vai pitäis potkupallokautta pidentää? Moiseen potkimiseen riittäisi 1 kk keskellä kesää. Olis myös vähemmän örvellyksiä.

Syke muistutteli jo tammikuussa kattojen lumikuormista. Poistettiinko jäähallin katolta lunta? Nyt sitten sanotaan, että on katto-ongelma vaikka ongelma oli tekemätön lumenpudotus.

Milloin LAB:n opiskelijoiden etäopiskelu loppuu? Rajoitukset päättyivät jo.

EU syytti Puolaa ja Unkaria rasismista, kun eivät päästäneet Valko-Venäjältä lähi-itäläisiä maahansa ja syyttivät oikeusvaltio periaatteen rikkomisesta. Mihin nämä äänitorvet nyt on hävinneet? Hiljaista on.

Liikuntavammaisille oma auto on välttämätön. Miten heille korvataan polttoaineiden hintojen nousu?

Hyvä kirjoitus Kanth-Ruususelta. Auton ajamiseen tarvitaan ajokortti, lapsia "ohjaamaan" pääsee vanhemmat ilman opastusta. Usein omat traumat kertautuu. Jos oma ura tyrehtyi nappulaliigaan, niin poika NHL:ään.