Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Miksi uutisoidaan siitä, kun joku NHL:ssä pelaava suomalainen tekee maalin?

Miksi uutisoidaan siitä, kun joku NHL:ssä pelaava suomalainen tekee maalin? Tässä asiassa urheilutoimittajat ovat jääneet 60-luvulle! Ehkä maalin tekeminen oli silloin uutinen, kun suomalaisia NHL pelaajia oli vain joitakin. Lopettakaa maaleista uutisointi, kiitos jo etukäteen.

Miksi poliisi ei selvitä pyörävarkauksia? Mikä on poliisin tehtävä?

Sinä autoilija, jolla keskisormi herkkä nousemaan. Otappa huomioon, edellä ajavalla ehkä matala auto tai hän on itse lyhyt näkemään penkkojen takaa.

Putinin yhden propagandalinjan mukaan he vapauttavat Ukrainan natseista. Mutta eikö pahin natsi istukin nyt Kremlissä? Milloinkahan venäläiset vapautetaan hänestä?

Don Diego de la Vegan eli El Zorron suku on erittäin tuohtunut hänen rekisteröidyn Z -tavaramerkkinsä varastamisesta ja ottamisesta kansainvälistä yhteisöä häpäisevään käyttöön.

Vetyautojen käyttämän vedyn valmistaminen kuluttaa sähköä niin paljon, että hyötysuhde polttomoottori autojen luokkaa. Siksi moni autonvalmistaja luopunut niiden kehittämisestä.

En tunne monta yksinhuoltajaäitiä. Kolme tuntemistani ei ole ilmoittanut lapsensa isää, koska saivat vanhempainrahaa pidempään ja Kela maksaa elatustukea. Kaksi isistä on naimisissa ja maksaa vaimoiltaan salaa näistä tunnustamattomista lapsista, yksi isä maksaa, haluaisi avioon ja on yhteydessä lapseensa säännöllisesti, mutta lapsen äiti ei halua naimisiin. Näin naiset saavat elämiseen ainakin kaksinkertaisen rahamäärän. Ilmoittavat isän kuulemma, kun elatustuki päättyy, etteivät lapset jää ilman mahdollista perintöä.

Ekonomia hukassa kahvin hinnannoususta valittavalle. Kun kahvin maailmanmarkkinahinta nousee, on kaupanhyllyllä olevan aiemmin ostetun kahvin hintaa nostettava, että kauppias pystyy ostamaan uutta kalliimpaa kahvia. Muuten mummokulta jää ilman kahvikuppostaan.

Kiitos Marjatta Kanth-Ruusunen täyttä asiaa olevasta kirjoituksestasi la, 19.3. lehdessä. Olet koskettanut asioita, joita meidän on elintärkeää huomioida. Elämme lapsiamme ja lastenlapsiamme varten!

Saksassa käytiin totuuskomissiossa läpi natsihallinnon hirmuteot. Venäjän on tehtävä rehellisesti sama omista toimistaan ja maksettava kaikki sotakorvaukset ennen yhdenkään asetetun pakotteen purkua.

Venäjän kansalaisia ei saa syyllistää Ukrainaan hyökkäämisestä, mutta köyhää suomalaista saa kyllä moittia kun ostaa naapurin bensaa. Myöskään rikkaita suomalaissijoittajia ei saa moittia. Suomen tavallinen kansalainen pitäköön turpansa kiinni.

Nyt on vihdoin viimein aika korvata hoitajien huippusuoritukset koronan aikana. Me kansalaiset edustamme kuntatyönantajaa ja oikeus ja kohtuus vaatii meitä saattamaan hoitajien palkat työn vaatimusten edellyttämälle tasolle.

Palkankorotus hoitajille on kansalaisten kunniavelka näille selkeästi alipalkatuille todellisille työn sankareille. Hoitajien palkkavaatimukset tulee hyväksyä heti!

Miksei Norjan mallista Nato-jäsenyyden osalta puhuta enemmän? Eli ei ydinaseita eikä ulkovaltojen sotilastukikohtia omalle maaperälle. Se sopisi Suomelle hyvin.

Nyt sain ajatuksen! Laitetaan Ville Haapasalo rauhanneuvottelijaks. Putinin kans sama kielikin. Sais ehkä puhuttuu järkeä ukolle!

Suomella puoli vuotta aikaa liittyä Natoon, muutoin sama kohtalo kuin Ukrainalla. Olemme samoin alttiina.

Onhan erikoinen juttu, kun Joutjärvi näyttää ovea Kohtaamispaikalle ja Keskilahti kutsuu sisään.

Valtaosalle venäläisistä on helpompaa uskoa hallintonsa propaganda ja mukautua alati muuttuvaan historiaansa kuin uskoa itseensä.

Juice Leskinen totesi, että jumala on vaikka ei uskoisi. Mutta miksi Jumala hyväksyy Putinin aloittaman pommituksen ja ihmisten tappamisen Ukrainassa?

Otithan huoltomies keräämäsi hiekan talteen, ensi viikolla saat kylvää takaisin pihaan.

Lue tämä! Hallitus käyttää 5 vuoden aikana 1 miljardi euroa kehittyvien maiden ilmastotoimiin. Voi pyhä Sylvi tätä meininkiä.

Vihreät pääsivät nopeasti tavoitteeseen. Eurooppa siirtyy luomuviljelyyn. Kiitos Puuttinille.

Suuret kiitokset päivystysapu ja Akuutti. Sain hyvää hoitoa ystävällisiltä ammattilaisilta!

Säätietojen lukijat syyllistyvät usein väärien sanojen painottamiseen, virkkeen viimeinen sana ei ole tärkein. Ei sovi myöskään honottaa.

Iso kiitos yst. miehelle, kun autoit ja veit Akuuttin liukastuttuani ja loukattuani pahasti itseni kotinne lähellä. Kaikkea hyvää elämäänne. T. ikämies

Putin onnistui tuhoamaan kaksi maata vain kolmessa viikossa. Toisen infran, väestön ja talouden, toisen talouden, armeijan ja moraalin. Lankesi Hitlerin tavoin siihen, että kuvittelee olevansa ilman edellytyksiä suuri sotapäällikkö.

Järki voitti Työterveys Wellamon suhteen, eikä raha. Monet päätökset, pahin oli, kun paljon sote-palveluita käyttävät saivat kokoomukselta vastoin Lahden päättäjien päätöstä keinotellen yksityisen terveyskeskuksen. Pikahoidolle kyllä, jatkohoidoille ei. Sitä lähetettä erikoislääkärille toivon. Kyllä on ikävä julkista. Tuleva pelottaa. T. Enemmän kuin pikahoitoa tarvitseva

Jos Suomi olisi Nato-maa, silloinhan Suomenkin pitäisi sotia, jos ja kun johonkin muuhun Nato-maahan hyökättäisiin, auttaen.

Hollolan 70 v. mummelille tiedoksi, Lahdessa pääsee pitkin perusteluin 1–1,5 viikon päästä, paitsi pikavastaanottoon hoitajalle tai digiin. Akuutti onkin sitten lopputoive, jos asiat muuttuvat vielä huonommaksi. Tämä on sitä yksityistä enemmistöä, lääkärit hoitavat myös praktiikkaa Mehiläisellä. Hurraa. Pienituloinen on kuin "ilmaa", eivät he pysty tuloillaan jatkohoitoon Mehiläiselle. Tätä varmaan saamme lisää jatkossakin. "Säästöäkö"?