Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Osalta löytyy tilanneälyä toisilta ei

Autoilijat, huom! Kura lentää pitkälle, kun pyörä osuu kuoppaan. Väistäkää reilusti vasemmalle, jos mahdollista tai hiljentäkää tarvittaessa. Osalta löytyy tilanneälyä toisilta ei. t. Kurapuntti

Kauniit kiitokset hienosta eleestä miehelle poliisilaitoksella! Nro 201/ 88v

Kouluharju, koiranomistajat, ethän anna koirasi tehdä tarpeitaan postilaatikolle ja ihan portinpieleen kulkuväylälleni.

Ei Suomen hallitus ole toimintakyvytön, puuhastelee vain tällä hetkellä toisarvoisten asioiden kanssa, ympäristöasiat ehditään kyllä hoitaa myöhemminkin. Päättäjien kesälomat lähellä ja puolen vuoden aito "päättämättömyys" alkaa.

En kaipaa niittejä lehteen, mutta sopiihan ne, jos eivät ole missä sattuu, kuten 13.3., reilun puoli senttiä keskisaumasta. Meillä jaetaan lehti, A-osaa lukee toinen, ja toinen B-osaa. Jos niitteihin päädytään, niin A ja B erikseen.

Miten on mahdollista, että 10 eurolla saa nyt vain kaksi Juhla Mokka-pakettia, kun muutama päivä sitten paketteja sai kolme samalla hinnalla? Miten ihmeessä kauppias on ehtinyt hankkia tuottajilta näin nopeasti kalliimpaa kahvia myyntiin ja ehtinyt myydä vanhat, halvemmat varastonsa pois? Ahneus huipussaan ja kukaan ei puutu asiaan, kun kuluttajaa höynäytetään.

Kiitos Harri Pikkarainen, Jouni Hirvioja, Jarmo Gunn (17.3). Lämmitti mieltä lukea teidän työtoverianne arvostava kirjoitus. Kunnioitan! Entinen hoitaja

Olisi hyvä järjestää tutkimus, mistä löytyy maailman kajahtanein kansa. Saattaisi osua lähelle.

Nyt on joku jo aloittanut vinkumisen hanhista, eikö ole isompia ongelmia ihmisellä, kun muuttolintujen vainoominen.

Kyllä järvet ovat vaan kauniita Suomessa.

2000-luvun politiikalla on menetetty osaaminen, omatoimisuus ja omavaraisuus Suomessa.

Yksityisten kuluttajien energiaverojen, sähkö ja lämpö, ALV pitää poistaa! Energian hinnat muutenkin pilvissä! Yritykset saavat vähentää arvonlisäveron, mutta eivät yksityiset kuluttajat!

2 kert olen soittanut Lahti-pisteeseen Nastolasta, Elementin tien alikulkutunnelista. Alla jää, päällä 20 cm vesi. Mitää ei o tapahtunu.

PHHYKY ilmoittaa varautuneensa lakkoon. Miten?

Palmia Mastokadun pihavalot. 17.3 pimeys päättyy 5.46 valot sammuu 6.15 aurinko nousee 6.29. Aurinko laskee 18.24 valot syttyy 18.42 pimeys alkaa 19.07. Eli valot palaneet jo vuoden ajan melkein tunnin joka päivä valoisaan aikaan. Asukkaat sen maksavat

Kiitos Juhani Melanen mielipiteestäsi 16.3. "Länsimaiden sanktiot purisivat Kiinaankin". Faktat olivat hyvin perusteltuja ja kerrankin sanottiin, mitä Suomessa on pitkään hyssytelty ja tietysti pelätty olevan "rasistista"- tai "vihapuhetta"!

Kolme viisasta lääkäriä. Milloin mahtaa muiden lääkäreiden kollegiaalisuus (sairaan)hoitajia kohtaan herätä?

Kyseessä lienee Sota ja rauha. 4 osainen sarja, kirjoittanut Tolstoi.

Uudet linja-autot luulisi menevän kuin sukkasillaan. Ei mene! On kuin kivijyriä! Amalgaamia tippuu!

Möykkääjiä ja toisten asioihin sekaantujia harva ikävöi.

Milloin Sinfonia Lahti järjestää konsertin Ukrainan hyväksi?

Sähkö ei tule nytkään riittämään, kun vielä yritetään autoilu muuttaa sähköiseksi. Nyt pitäisi voimat keskittää vetyautojen saamiseksi markkinoille, siinä polttoainetta riittäisi.

Kiitos Launeen aurauskalustolle ja -miehille olette saaneet kapeat kadut levennettyä on taas turvallista ajella ja kulkea.

Etlarin tuleminen aamukuudeksi on tänä vuonna tökkinyt tosi usein, ainakin täällä Ahtialassa. Täytyy lopettaa tilaus, ei tätä arpomista jaksa enää.