Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Mieluummin karkkitehdas kuin kierrätyspuisto

Hollolaiset päättäjät, nyt kiireesti tarjous Fazerille tontista, mieluummin karkkitehdas kuin kierrätyspuisto.

Olen ihmetellyt, miksi kukaan ei ole ollut kiinnostunut Phhykyn hallituksen toimista heidän myydessään PHP:n osakkeet. Oli kaikkien tiedossa, että tulevien vuosien osingot olisivat suuremmat kuin toteutunut kauppahinta. Tästä kaupasta on tullut jo noin miljoonan euron vahingot, joka vastaa esim. 20 sairaanhoitajan vuosipalkkaa sivukuluineen.

Iso kiitos ystävällisille herralle ja rouvalle, jotka tulivat auttamaan minua vanhaa ukkoa kaaduttuani keskiviikkona autoni viereen PHKS:n U-ovella liukkaalla pysäköintipaikalla!

Sota-hinnat jo kaupoissakin eikä vain polttoain. Esim. Prisman tulisijan sytytyspala oli 0,99 e ja nyt 1,29e, +30%. Kannattaa katsoa ja vertailla hintoja.

Aika kummallinen juttu, kun Ukrainassa on hirveä tuho ja ihmiset on lähteneet pakoon, niin Venäjä ei "ole tehnyt mitään"? Raukkamaista ja epätoivoista toimintaa pommittaa viattomia ihmisiä.

Kunpa tämän päivän nuoret saisivat elää maailmassa, johon "vanhan maailman" raakalaismainen sodankäynti ei enää kuuluisi, vaan ihmiset olisivat niin kehittyneitä, että pystyisivät sopimaan erimielisyydet neuvottelemalla. Toivoo mummo.

Ei venäläiset voi olla pakolaisia, koska Venäjä on hyökkääjä ja taistelee toisessa maassa. Mitä Marin höpisee? Venäläisten kannattaa suunnata Kiinaan.

Ei Lahden poliisi saa keskustassa edes autoilijoita kuriin. Ajellaan suojateitä, kevytväyliä ja jopa puistojen polkuja pitkin. Miten ehtisi vielä pyöräilijöitä vahtimaan?

Nato ei tee Ukrainassa mitään. Miksi? Siksi, että Nato on liitto ja Ukraina ei ole liiton jäsen. Nato toimii vain jäsenvaltioissaan.

Eilen Niemenk. ja Hinaajak. risteys sähköpyörällä tultiin tuhatta ja sataa suoraa kohti, onneksi ehdin hypätä sivuun ajotielle ja pysyin pystyssä jäätiköstä huolimatta. Käykää ihmiset kuntosalilla, niin voitte pelastua hulluilta pyöräilijöiltä. Seniori 71 v.

Miksi Harjun terveyden perusterveys- ja hammashuollon toimivuudesta ja saatavuudesta kerrotaan valheellisia tietoja? Terveydenhuollon surullisen tilanteen tietävät henkilöt, jotka ottavat puheluita vastaan. Heidän tehtävänsä on ottaa osaa ja valitella, että aikoja ei ole saatavilla tai ohjailla asiakkaita vain soittamaan uudelleen. Kuinka kauan näin voi jatkua?

HS Politiikka 16.3.22 Valtioneuvoston linna menossa peruskorjaukseen. Hinnaksi arvioitu noin 290 miljoonaa. Tällä rahamäärällä saisi edes jotain aikaiseksi "rapakunnossa" olevan julkisen terveydenhoidon parantamiseksi.

Taasko meidät "yli-ikäiset" on unohdettu? Näin kävi aikoinaan mammografiaseulontojen ja nyt suolistosairauksien toteamisten kanssa! Iän karttuessa sairaudet lisääntyvät ja yksityiset tahot eivät ole mitään halpoja hoitokohteita! AA

Kun erikoisoperaation aiheuttanut on joskus manalan portilla, niin piruparkaa vastassa on kova heppu.

Natolla on omat toimintasääntönsä, eikä se halua ydinsotaa. Haluatteko te?

Joku ihmetteli, miksei Nato tee mitään, kun Putin teurastaa ukrainalaisia. Vastaus on, että Ukraina ei kuulu Natoon. Samoin kävisi Suomelle, jos emme kuulu Natoon.

Mitenkähän sähköautojen latausten käy, jos sähkön käyttöä aletaan rajoittaa energiapulassa? .

Venäjällä siirrytään neuvostoaikaiseen hampurilaiseen, kaksi leipäkorttia ja lihakortti niiden välissä.

Kamala kuva ESS:n etusivulla to 17.3.2022. Mitä sillä kerrottiin? Sotaako?

Lieneeköhän Suomen Nato-jäsenyys itsestäänselvyys. Vaaditaan jokaisen maan suostumus. Haluavatkohan köyhemmät Nato-maat maksaa lisäkustannukset 1 340 km:n rajavalvonnasta.

Ei joillekuille mikään laki vaikuta koiran kiinnipitovelvoitteesta, aina löytyy mieltä osoittavia höyrypäitä.

Kuten tiedämme Lahdelle on kertynyt ylimääräisiä veromiljoonia. Nyt kun leveä tie Ahtialan suuntaan on saatu miljoonaremontilla kavennettua, vois älyväläyksen toteuttaa myös Launeen, Mukkulan, Viuhan ja Hollolan suuntaan. Eikä pidä unohtaa Nastolan suuntaa. 40 km/h on järkevä nopeus kaupungin sisääntuloväylille. Eikä unohdeta Vääksyn tietä. Monta leveää tietä odottaa autoilua vaikeuttavia miljoonaremontteja. Sulatellaan vaan me pyöräteitä. Green city! (Ei mikään city.)

Keskussairaalalla päivystävät pysäköinninvalvojat voisivat sakottamisen lomassa tarkkailla myös pysäköintipaikkojen kuntoa, tänään ala-arvoisessa kunnossa, valtavat vesilammikot.

Ei Natoon! Eihän kukaan halua, että naapuriin muuttaa rymysakki.

Kiitos tuestanne, erikoislääkärit H. Pikkarainen, J. Hirvioja ja J. Gunn. Kyllä vanhan sairaanhoitajan sydäntä lämmitti kirjoituksenne 17.3. Toivotaan, että tulevaisuus on meille kaikille parempi.

Nyt kun olemme menossa kohti maan- ja maailmanlaajuista ruokakriisiä, täytyy keskittyä vain oleelliseen. Ensimmäisenä pitää lopettaa eläintuotanto, koska se on kannattamatonta. Samoin on käytävä läpi MTK:n henkilöstö eli onko löysää sekä byrokratiaa, johon tuottajien rahat uppoaa yms.

Upeaa solidaarisuutta erikoislääkärit! Tällaista tarvitsemme kaikki elämäämme.

Onneksi on matka varattuna Keski- ja Länsi-Euroopan maihin. Taidanpa jäädä sinne, ei ollenkaan tyhmempi ajatus. Ja vielä kun täältä pääsee lähtemään. Eivätkä väärät henkilöt matkassa mukana. ReissuNainen

Hollolan sote-keskukseen ei vanha mummeli 70 v. pääse lääkäriin. Rinta, pää tai muu paikka kipeä. Aikaa ei lääkärille saa. Tarvii vissiin toisen lääkärin suosituksen.

Venäjä on suhtautunut Suomeen jotenkin etäisen pidättyvästi, vaikka olemme sen ainoa "länsinaapuri", joka on yrittänyt jotenkin ymmärtää sitä. Olisiko mahdoton ajatus, jos Venäjä vaikka YK:ssa tunnistaisi Suomen puolueettomuuden, meidän ei tarvitse liittyä Natoon.

Venäjä ei halua, että Suomi liittyy Natoon. Uhkailulla saadaan päinvastaisen reaktion, kuten nähty. Onko naapurimme tyhmä, vai haluaako se oikeutuksen aggressioilleen (Mainila 2)? Oma veikkaus, jälkimmäinen vaihtoehto.

Miksi vielä jouluvalot parvekkeilla, olleet jo 6 kk, vähän outoa. Aurinko paistaa on kevät, herätys!

Joku kysyi, miksei "suuri ja mahtava Nato" tee Ukrainan avuksi mitään? Vastaus: Ukraina ei ole Naton jäsen. Eikä muuten Suomikaan. Jäsenet saavat apua, muut eivät.

Suomen luovuttava kaksoiskansalaisuudesta, ollaan joko suomalaisia tai venäläisiä.

Jos Putinia pitää pelätä, teen sen mieluummin Naton kanssa kuin ilman.

MTV on mennyt yli äyräiden mitä tulee mainosten määrään. Tuollaista tykitystä ei jaksa enää varsinkin, kun mainokset on maanista meteli- ja vauhtisaastaa. Pakko on painaa ääni pois mainosten ajaksi. Eipä siellä paljon ole katsottavaakaan nykyisin. Typeriä huvikilpailuja riittää. Täyttä roskaa.

Lastenvalvojan kanssa tehdään lasten tapaamissopimukset, mutta kun toinen ei sopimuksia noudata. Minkäs teet? Apua et saa mistään. T. Ikävöivä isä

Avioerossa lasten kanssa asuva äiti on yksinvaltias. Hän päättää kaiken yksin. Voi estää myös lasten ja isän tapaamiset ilman mitään syytä. T. Kokenut

Olisko aika vetää valokuitu joka pirttiin, niin että saataisiin netti- ja puhelinyhteydet toimimaan varmemmin myös kriisitilanteessa? Valokuituverkko kuluttaa sähköä vain pikkuruisen murto-osan siitä, mitä langaton verkko, joka on oikea sähkösyöppö! Kuitu on myös nopeampi ja monessa suhteessa turvallisempi.

On se hyvä, että näin kriisiaikana meillä on fiksuja sekä maltillisia johtajia kuten Sauli Niinistö, Sanna Marin ja Pekka Haavisto ovat.

78-vuotias mummo sanoi kestäneensä sodan. Jatkosota päättyi 1944, siis juuri 78 vuotta sitten. Lapin sotaa jatkui seuraavan vuoden puolelle. Ainakaan nyt 78-vuotias ei ole asiasta silloin mitään ymmärtänyt.

Polttoaine on tietysti tärkeä, mutta nyt menee turhaan koronan hoitoon, typerien välinpitämättömien ihmisten takia. Koronan hoito se vasta maksaakin. T. Toistaiseksi selvinnyt

EU:lle. Suomen metsät ovat suomalaisten metsänomistajien omaisuutta, johon EU:lla ei ole mitään oikeutta puuttua. Ja mitä se osaisikaan tehdä, kun on tuhonnut omat metsänsä. Irti EU:sta, jos ne eivät muuten usko.

Avustuspotti Ukrainalle jo yli 20 miljoonaa euroa, hyvä niin. Koska kerätään avustuspottia Suomen vähä-osaisille, jotka joutuvat hakemaan ruokansa leipäjonosta.

Jylhänkadulla palomiehet pelastivat kissan tulipalossa. Päiväni pelastui luettuani sen lehdestä. On ihanaa, että on palomiehillä suuri sydän, joka ei rajoitu vain ihmisten pelastamiseen.