Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Lopetetaan tämä toistemme pelottelu

Lopetetaan tämä toistemme pelottelu. Erityisesti pyydän sitä kaupallisilta medioilta. Ei ihmiset ole tyhjentämässä tilejään eikä kukaan panikoi. Tästä kohu-uutisoinnista hyötyy vain Venäjä.

Konsertit ja musikaalit kestää väliajan kera likemmäs 3 h. On aika pitkä ja vaikea aika istua voimakkaassa partaveden "tuoksussa". Ettekö te ikinä opi, että tulisitte vähemmän tuoksuvina nauttimaan esityksistä!

Kyllä on tuo maastohiihto mennyt pieneksi lajiksi, alle 20 maata Falunissa. Onneksi nyt pärjätään. Ja tietenkin paralympialaisissa. Voi voi, eletään menestymisen harhassa. Talven ylivoimaisesti kovin urheilija, Sara Kuivisto.

Älä, Sanna Marin, vaadi. Ihan naurettavaa, kun mitään muuta et sano, kuin tuomitsemme ja vaadimme. Levy jäänyt päälle. Jotain konkreettista olisi hyvä kuulla.

Mitä jätettiin kertomatta presidenttien Niinistö ja Putin puhelinkeskustelusta? Heti maanantaina Niinistö tapaa ruotsin pääministeri Anderssonin. Eihän Ruotsi hae Natoon tilanteen ollessa tämä. Näin hän ilmoitti ja torppasi samalla Suomenkin asian. Mutta hyvä, että nähtiin taas, miten Suomen puolellakin onnekkaat Hannu Hanhet ovat!

Kuka muka ulkoistamassa Suomen maanpuolustusta Natoon? Suosittelen lämpimästi ottamaan selvää Natosta ja mitä liittyminen tarkoittaisi. On todella outoa, ettei kukaan ole purkanut tätä asiaa kansalaisille. Onhan tässä 30 vuotta pidetty ovea auki. Nyt on viimeinen tilaisuus...ota tai jätä. Jos otat, menet sisään ja suljet oven, ja jos et ota jäät ulkopuolelle, ja ovi on kiinni.

USA kieltää vodkan tuonnin Venäjältä. Ne joutuu juomaan itse vodkansa, mikä onkin hyvä juttu.

Lähi-idästä siis noin 16 000 taistelijaa värvätty Venäjän armeijaan. EU:n varmaan kannattaa nyt tarkastaa lakipykälänsä uudelleen, jos ei halua 16 000 taistelijaa Lähi-idästä turvapaikanhakijoiksi Eurooppaan. Ei kukaan lähde sotaan muutaman sadan euron kk-palkalla. Näin tuodaan uusia turvapaikanhakijoita Eurooppaan.

ESS uutinen 12.3.2022: "Rangaistusta alensivat aiemmat rikostuomiot." Ei mahdu oikeustajuuni. Eikö se pitäisi olla pikemminkin päinvastoin?

Koko EU-sääntö, ettei auton takavalojen tarvitse palaa päivävalojen kanssa on aikansa elänyt. Laadittu ennen kuin vähän virtaa kuluttavat led-valot yleistyivät autoissa ja perusteltiin polttoaineen säästöllä. Nyt koko säännön voisi kumota.

No kyllähän on selitykset Destian päälliköillä. Huh huh. Tulee mieleen yks presidentti.

Ruoka kallistuu Venäjän aloittaman sodan takia, vihreät on ajaneet Suomen maatalouden alas, hallitus torppaa persujen ehdotukset maatalouden kehittämiseksi! Vihreät ajoivat turpeen, Suomen omavaraisen energian alas, sen takia tuotu Venäjältä. Oisko korkea aika ottaa nämä takas ja potkia hallituksesta järkeä vailla ovat pihalle? Kyllä!

EU:n ja Suomen pitäisi varmistaa, ettei oltaisi riippuvaisia Kiinastakaan. Tärkeät teollisuuden tuotteet, komponentit ja osat olisi syytä tehdä Suomessa. Kiina ei myöskään sijoita ilman takaa-ajatuksia.

Lintujen viserrys muistuttaa ihmisten kieltä. Poliitikoilta saamme kuunnella livertelyä, sirkutusta, huhuilua, puputusta sekä vaakkumista ja raakkumista. Kunnallispolitiikassa usein pikkulinnut laulavat ja varikset nokkivat livertelijöitä. Työpaikoilla haukat vahtivat varpusparvea.

Putinin pelote toimii, edes lentokieltoaluetta ei uskalleta perustaa eikä Puolasta toimittaa hävittäjiä. Voi Ukraina-parka.

Nyt, kun Dieselin hinta on bensan kanssa yhtä kallis, ellei kalliimpi, pitäisikö dieselvero ottaa pois? Kuljetus firmat ahtaalla!

Natoon liittyminen on sama, kuin jos tukeutuisi vanhaan sairaaseen mieheen – Yhdysvaltoihin.

Venäjän sota Ukrainaan on nimenomaan Putinin sota. Putin ei ole kuolematon, niin kuin muutkaan, joten katseet on suunnattava Putinin jälkeiseen aikaan, ettei poltettaisiin kaikkia siltoja Venäjään.

Onko Suomi itsenäinen, kun Venäjä sanelee, mitä saamme tehdä, mitä emme.

Haluan syödä ensi vuonna leipää, en hapankaalia. Nyt pitää järjestää maanviljelijöille avustuskeräys, jotta heillä on varaa hankkia siemenviljaa ja lannoitteita: kaikki mahdollinen viljelyala on saatava tänä vuonna käyttöön!

Olisiko Raksa-messujen brändiä syytä hieman päivittää, kun messuasettajien ja yleisön määrä tippuvat rajusti.

Hallitus kaatoi 19 esitystä ruokatuotannon omavaraisuuden tukemisesta. Kenen etu? Ei ainakaan suomalaisten. Mainoslause "nälkä, tuo ihana asia", saattaa muuttua kriisitilanteessa vähemmän ihanaksi.

Kolmekymmentä vuotta poliitikot on jauhaneet samaa, Naton ovi on auki. Kun ja jos ovi on auki niin sisään sitten. Kohta voi olla myöhäistä.

Ohranäkkäri 4 dl ohrajauhoa 2 dl kylmää vettä suolaa sekoitus. Kylmään. Täytä pullo kylmällä vedellä kauli 4 kylmää litteää. Kylmään. Paista 275 15 min.

Sapuskapäivä: uunissa haudutettuja munakoisoja, ohrajauhosta veden kera murea sitkas rieska avokadolla ja uunissa paahdettua kaalia. Pörssisähkö 8c/kWh

Jos tulee tavaksi, että ihmisen paha teko tai epäasiallinen käytös riepotellaan esiin vasta hänen kuoltuaan, kuinkahan monta hautapaikkaa tai muistolehdon nimilaattaa jää koskemattomaksi?

Olisin sitä mieltä, että itäraja pitäisi sulkea venäläisiltä ja VR:n pitää lopettaa kaikki Allegro vuorot.

Naapuri lähetti taas muistutuksen olemassaolostaan. Kohta lähtevät Euroopassa loma-asunnon omistajat Suomesta karkuun. Varaa heillä siihen, me jäämme tänne möyhennettäväksi. Eipä taida olla ihan tasapuolista. En omista mitään, joten nyt olis sillä loppupillerille käyttöä. Sitä saattaisi tarvita karkuun lähtijöiden ja muiden Nato-innokkaiden takia. T.

Kesäkalusteet tulee taas myyntiin. Voisiko niitä valmistaa ilman käsinojia, sillä kesävieraani ei mahdu istumaan tuoleihin, jossa käsinojat.

ESS:n pääkirjoitus 10.3. oli taas kerran niin kokkareita suosiva, että ihan hirvittää. Sdp yrittää korostaa aluevaltuuston painoarvoa ja siten asukkaiden parasta. Pääkirjoittaja taas edustaa kokkareiden ja yksityisten terveysyhtiöiden etuja! Käsittämätöntä puolueellisuutta toimittajalta!

Kontti&Patina voisi Ukrainan passia vilauttaville tarjota vaatetta ja muuta kampetta ilmaiseksi. Vaihtuisi sielläkin välillä varasto ja kiertäisi kampe.

Asevienti oli kielletty sotaa käyviin maihin, kun USA kävi sotaa, mutta nyt Venäjä kyllä kostaa.

Olispa kiva, jos Möysän uimarannan terassi olisi auki kevättalvella viikonloppuisin muutaman tunnin. Kaakao, kahvi, leivonnainen ja hyvä mieli.

Nyt otetaan vihreästä siirtymästä mittaa: millä korvataan "edistyksellinen" itänaapurin puuhake? Kotimaisella uusiutuvalla turpeella! Sen hiilijalanjälki on merkittävästi pienempi kuin uusiutumattoman panssarivaunubensiinin.

Lukijakysymys: Kuka seuraavista ei kuulu joukkoon? Nelson Mandela, Mohandas Gandhi, Äiti Teresa, Vladimir Putin, Martin Luther King Jr.

Olisivat nyt eräät Ukraina-konsertissa esiintyneet edes kammanneet tukkansa! Hirveän näköinen variksenpelätin tukkamuoti!

Hampaattoman Euroopan yhteisön johtajat eivät uskalla auttaa Ukrainaa. Nyt Ukrainassa tarvittaisiin ainakin ilmatilan käyttökielto, mutta eivät siihen kykene.

Kontio ja Parmas: kun täällä Valkeakoskella asuu 24/7 niin joskus toivois... Heeko heko heko, niinpä, ikävuodet 8-19! Ja takaisin en tuu, Lahti kiva.

Ukrainaakin varoitettiin, jos... eivät kuunnelleet, näemme lopputuloksen. Tähän asti jankutettu, että pärjäämme oman puolustuksen vahvistamisella. Nyt halutaan koko maan tuho eli Nato, joka tulee pyydettäessä, sitten joskus. Meitä on vain muutama miljoona. Uhoaminen ja lässytys sikseen. Ei pyllistetä itään silti. T. mummi, jälkikasvu = 4 eturiviinkö, tapettavaksi

Historia todellakin toistaa itseään ja sitä halutaan perusteellisesti. Kohta meillä olisi sekä vilu että nälkä. Onneksi Kaikkonen ja Niinistökin saivat Yhdysvalloista "ohjeen", nyt ei ole oikea aika liittyä Natoon. Realiteettia peliin ja uhoaminen sikseen.

Järki hyysäykseen. Huh huh, entäs, jos olisit itse avun saaja, kohta saatatkin olla, mieli kyllä muuttuisi. Ellet sitten karkaa ulkomaille sodan jaloista. Itsekkyys on hyysäyspuheissa huipussaan. T. eläkeläinen.

Ukrainasta tulleet pakolaiset ovat naisia ja lapsia, mutta muualta tulleet pakolaiset ovat nuoria miehiä!