Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Sote haudattava, sota tuli

Sote haudattava, sota tuli. Johtajien pallit purettava, palkkarahoilla hoitajia lisää.

Toivottavasti yritykset, jotka vetäytyvät Venäjältä, älyävät poistaa ohjelmistot tuotantolinjoista. Ei niillä linjoilla tee mitään pitkään aikaan, jos ei ole ohjelmistoja. Tuotantolinjat ilman ohjelmistoja ovat pelkkää kuollutta rautaa.

Niin on kuin lapsena, lunta metri tolkulla, sota Euroopassa ja pula-aika odotettavissa. Historia toistaa itseään.

Toivomus Akuutin lääkäreille: Älkää makuuttako flimmeripotilaita tuntitolkulla, tehkää se rytmin kääntö ripeästi, että potilas pääsee pois. Se on ärsyttävää maata siellä tuntitolkulla.

Pakolaisten tulo Suomeen ei saa johtaa siihen, että terveydenhoito takkuaa ja rahat riittävät ylläpitoon runsain mitoin heille, mutta kantaväestö köyhtyy ja eläkeläiset kituuttavat alle tonnin eläkkeellä ja pienipalkkaiset eivät tule palkallaan toimeen. Järki hyysäykseen Suomessa.

Mikä suomenkielen sana on viipee? Lehdessä oli teksti: viipeitä on myös kiireellisessä hoidossa.

Uutta koirapuistoa kaivataan Ankkuriin, jossa sellaista ei ole. Alueella asuu noin 4 000 asukasta, joten koiriakin on valtava määrä. Hyvä paikka olisi esim. Piippupolun varrella, jossa avointa nurmitilaa on riittämiin.

Iso kiitos mahtavasta avusta PHKS:n vartijoille! Yst.terv. Lumeen juuttuneet

"Kuka saa oikeutta sivistysvaltiossa". Olisiko Valtionkonttorista apua tällaisessa tilanteessa?

Sain K-kaupasta uuden Pirkka-lehden, aloin innolla lukea sitä. Innostus lopahti lyhyeen. Teksti pientä tuherrusta harmaalla pohjalla usein valkoista. Tilaa olisi reilusti parempaan. Selasin puoleen väliin ja heitin roskiin. Sama vika ruokalehdessä.

Pistorasioista tulee Venäjällä tuotettua sähköä, kun omaa tuotantoa on vuosikymmenet vastustettu.

Fennovoima oli saksalainen hanke, joka sumplittiin venäläisille ja nyt pitäisi antaa Olkiluodon tekijöille sähkönsaannin turvaamiksesi.

Älkää hyvät ihmiset boikotoiko Teboil huoltoasemia. Solidaarisuutta suomalaisia Teboil-yrittäjiä kohtaan, eihän Keski-Euroopan maatkaan ole lopettaneet käyttämästä venäläistä kaasua ja öljyä. Esimerkiksi Saksan kaasun ja öljyn osto Venäjältä on aivan eri suuruusluokkaa siihen verrattuna, mitä Venäjän toimittamat öljytuotteet Suomen Teboil-huoltoasemille on.

Vihervasemmiston on syytä katsoa 7.3. lähetetty m.o.t.-ohjelma. Näette maahanmuuton tulokset. Pitäisi herätys jo tulla!

Eikö todellakaan kukaan saa pysäytettyä harhaista pientä miestä, joka kylvää kuolemaa ja kurjuutta kaikkialle? En vihaa kuin yhtä ihmistä. Säälin kaikkia muita rajojen molemmin puolin, niin siviilejä kuin sotilaitakin. Mummo

Phhyky, ei thaimaalaisia hoitajia Lahteen, vaan nyt lähempää Ukrainasta. Äänestys henkilökunnalle?

Talvi- ja jatkosodan aikana radioaalloillamme esiintyivät Suomessa syntyneet Petroskoin, Moskovan ja Leningradin Tiltut, mies-Tiltu Arkangelissa, sekä Lontoon Jenny. Taas näitä Tiltuja ja Räikiä-Äikiöitä alkaa tulla ihmisten ilmoille.

Onko Orimattilan maataloustuottajilla oikea edustaja, kun ajaa yhtä tuotantolinjaa alas, käsittämätöntä.

Erikoissairaanhoitoon pääseminen Päijät-Hämeessä maakuntien hitainta. Tämäkin tieto asettaa oikeaan valoon P-H hykyn johdon kehupuheet oman toimintansa erinomaisuudesta.

Nuoret entistä väkivaltaisempia. Ovathan he tottuneet siihen netissä ja harjoitelleet pelaten. Tullut normaaliksi tavaksi toimia vai pitäähän sitä päästä toteuttamaan?

Kuka maksaa, kenen verorahoilla, Venäjän tekemät tuhot Ukrainassa?

Entisenä kokkarina äänestin aluevaaleissa sdp:tä, koska häpeän suuresti kokkareiden suurta röyhkeyttä Harjun terveyden perustamisessa ja sitä ennen jo terveyskeskusten vuodeosastojen ja vanhainkotien lopettamisessa. Olen kuitenkin hyvin pettynyt sdp:n valtuutettuihin, jotka lammasmaisesti antavat kokkareiden melskata entiseen tapaan niin paikkajaossa kuin hallintosääntöasiassa.

Firmat nyt järki käteen, on sitä selvitty pahemmastakin.

Kirjoitus "Kuka saa oikeutta": yritä saada apua Takuusäätiöltä.

Ai, ei meidän pääministeri Marin puhu hyvää englantia ja ole tyylikäs? Mielipiteen esittäjä ei ole nyt ihan kartalla tai sitten oli vain taas tarkoitus haukkua häntä, jotta itselle tulee hyvä mieli?

Miten venäläiset on saatu aivopestyä uskomaan, että lännestä halutaan hyökätä Venäjälle? Eivätkö ole huomanneet, että kaikki kynnelle kykenevät venäläisetkin ovat lähteneet tai haluavat lähteä sieltä pois.

Nyt jos koskaan olisi hieno teko UPM:n porukoilta lopettaa lakkonsa, jotta Suomen lehdet saisivat painopaperia sanomalehdille.

Miksi länsi panttaa ilma-aseen käyttöä Ukrainalle. Eikö muu aseapu olekaan Venäjää vastaan? Nimimerkillä "Ymmärtämätön"

Taas jääkiekossa yksi Lukko-peli ilmaiskanavalta? Kuka näistä päättää?

Uskomatonta Hanu! Nyt vaaditaan myös muilta 110%.

"Kun on turva Jumalassa, turvassa on paremmassa kuin on tähti taivahalla, lintu emon siiven alla."

B. Virtasta ei pidä poistaa nimenomaan siksi, ettei työpaikkakiusaaminen sillä poistu. B. Virtanen erittäin tarpeellinen, koska kertoo totuuden kiusattujen osasta työpaikoilla.

Etlarin jakelu myöhässä joka toinen aamu! Miksi?

Jos minulla olisi viranomaisvalta, olisin jo antanut kiinteistöille määräyksiä poistaa jalkakäytäviltä irtolumi ja jääpolanteet. Ja jos homma ei hoidu, uhkasakko kannustamaan. Miettikääpä tätä ry-ltk:ssa.

Lopella keksitty uusiokäyttö vanhalle terveysasemalle, Lahdessakin turhaan Paavolan rakennus purettiin, suosittais lähituotantoa.

S. Marin ei osaa sanoa Nato-kantaansa, katsoo mitä mieltä muut ovat. Kun hänellekin tulee ikää lisää, niin uskaltaa oman mielipiteensä sanoa. On se parempi olla huolellinen poliitikko.

Jäitä hattuun. Joko nyt porvaritkin antavat periksi tuloveron korotukselle. Turvallisuus, terveyden lisäksi. USA:sta ei konkreettisesta apua tule. Taisi Kaikkonenkin saada opit ja "ei nyt juuri Natoon"-vihjeen. Sehän olisi sama kuin Ukrainallekin. Vai onko jo riviin menijöitä kokoomuksessa ja persuissa, tuskin. Kyllä ne on muut, ketkä ovat tykinruokaa. T. Isoäiti.