Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppikset | Lähihistoriasta löytyy Putinin lausunto, että hänen esikuvansa on juuri Stalin - kaikki on siis mahdollista

Lähihistoriasta löytyy Vladimir Putinin lausunto, että hänen esikuvansa on juuri Stalin. Kaikki on siis mahdollista. Kun kansalaisten kannatus väheni, alkoi pelottava vallankäyttö. Kannatuksen menetys yleensä aiheuttaa päättäjässä pelkoa kaiken väärinkäytön paljastumisesta. Koskeeko se Putinia, mm.Trumpiakin se koski, kuten tiedämme. Valta on väärinkäytettynä kammottavaa.

Olemme idän Mordorin tähtäimessä ja hampaissa NATOtta tai NATOssa. Sinä päivänä kun Sauron saa päähänsä tulla ilman kutsua kylään, takaa NATOn täysjäsenyys meille huomattavasti pienemmän määrän sinkkiarkkuja. Maan turvallisuus ratkaistaan pelkällä sotilasvoimalla. Muu on nykyään haihattelua.

Nato ja Yhdysvallat tuli häntä koipien välissä pois Afganistanista. Maa jäi kaaokseen. Naiset ja lapset jäivät kärsimään. Ei Nato ole Suomenkaan turva.

Kryptovaluutta-jutussa annettiin väärää ja harhaanjohtavaa tietoa. Pörssillä ei ole kurssia, vaan se on kauppapaikka osakkeille, joiden kurssi ja arvo voi yhtä hyvin pudota nollaan, konkurssi, samoin kuin tietyn kryptovaluutan. Louhinta on usein köyhissä maissa ryöstetyllä sähköllä joissa sähköä säännellään.

Lahden suurmäen huipulla voitais järjestää avioliittoon vihkimistilaisuuksia, niin saatais käyttöä sillekin paikalle.

Niinistön ja Marinin laulukuoro: ...ei ole vaaraa kellään, näin sitä leikitellään, Karhu nukkuu, Karhu nukkuu- EIPÄS NUKUKAAN??!

Milloinkahan Venäjä tunnustaa Kymijoen itäpuolen alueet itsenäisiksi ja saapuu turvaamaan rauhaa? Nehän on riistetty v 1323 Pähkinäsaaren rauhassa!

Matruusi Päri kirjoitti 23.2. järkevää asiaa mielipidesivulla. Juuri niin.

Tonnikaupalla bataatteja rahdataan Suomeen esim. Kiinasta. Onko ne mukulat kasvatettu Kiinassa vaiko kiinalaisten valtaamilla viljelymailla Afrikassa?

Putinin Venäjä pitää sulkea ulos kaikesta kansainvälisestä urheilu-, kulttuuri- ja poliittisesta toiminnasta sekä kaikki Venäjälle myönnetyt tapahtumat peruttava.

Häiriökysyntä ja tulostavoitteet on psykiatrian ydintä nykyisillä säästöpaineilla. Kiitos Merja Mäkisalo-Ropponen asian esille nostosta.

Maatalousasiantuntijalle: Euroopassa otetaan vain yksi sato: viljat, öljykasvit, peruna herne, jne. Suomessa nurmesta saa 3 satoa.

Putinin rauhanturvajoukot kuulostaa vähän samalta kuin Sipilän aktiivimalli tai Lahen keskustan kehittäminen.

Eiköhän hallituksen olisi jo korkea aika antaa tukea 90-luvun alussa kotinsa ja elantonsa menettäneille! Rahaa tuntuu riittävän jopa ulkomaille asti ja jonninjoutaviin juttuihin. Yksi uhreista.

Jos Suomi joutuu aikanaan Ukrainan kaltaiseen tilanteeseen, olisi kiva lukea jälkeenpäin tutkimus siitä, kuinka suuri osa täältä ensin paenneista on kunniamerkillä tai jollakin neuvos -arvonimellä palkittuja.

Lopeta seniori nuorempiin kohdistuvat identiteettivarkaudet.

Kyllä kokoomuksen röyhkeys hyvinvointialueen paikkajaossa on tosi röyhkeää. Tietää sitä, että jopa laittomat säästötoimet ja yksityistäminen jatkuvat elleivät muut puolueet ymmärrä lopettaa tällaista potilaiden hoidon tason heikentämistä.

Nyt olisi syytä vahvistaa valvontaa itärajalla.

Tervemenoa Kilposelle Espooseen - ei tule ikävä. Tässä olisi kaupungille loistava mahdollisuus laittaa koko sivistystoimen pöhöttynyt hallinto täysremonttiin!

Milloinkahan Hennalan vedenpullottamolla alkaa toiminta? Nyt siellä liikkuu jäljistä päätellen vain rusakot.

Erityisuimakortti myös lahtelaisille. On jo Orimattilassa ja Hollolassa. Katso kunta-aloite Lahti!

K- ja S- ryhmä tekevät ennätyksellisiä tuloksia kasvattajien kustannuksella. Mitä me teemme, nautimme tilanteesta. Seuraavaksi ihmetellään miksi emme saa paikallista puhdasta ruokaa. Oliskohan nyt boikotin paikka ryöstäjiä kohtaan?

Kaupungintalon kummankin sivun jalkakäytävät SRV hoitaa hienosti. Kaupunki ei luvannut aurata puistoon väylää taide-aidan viereen - kone ajaa kuitenkin saman reitin poikki puiston mutta aura ylhäällä??

Jotkut tarvitsevat ahneesti kaksi pysäköintipaikkaa yhdelle autolle ja toisille ei riitä yhtäkään. Väärin on tuokin asia!

Venäjä tekee samoin kun USA aiemmin. USA murhautti Chilen presidentin 70-luvulla hyökkäys Panamaan ja Grenadaan pommitti Laosia ja Kambodzaa, tuhosi Naton kanssa Libyan valtion luonnonvarojen takia perusti elättivaltio Kosovon tukikohdaksi. Halliburton Company varasti Irakin öljyä. Tässä muutama esimekki.

Nyt hyssyttely loppu, Suomen päättäjät! Meidän vanhemmat ja isovanhemmat ei vieläkään voi puhua meille kokemuksistaan. Jalattomat jne. Hakemus Natoon kuten fiksut virolaiset teki. Nyt ryssälle anelut loppu!

Venäjä ulos Ukrainasta ja USA ulos Kuubasta!

Minulla oli lääkärin soittoaika Harjun terveyteen. Kukaan ei soittanut. Kun kysyin asiasta, sanottiin, että aika oli siirretty toiselle päivälle. Siis minulta kysymättä. Kukaan ei edes pahoitellut.

Sinä taksikuski, joka ajoit TÖRKEÄSTI Laaksokadun liikenneympyrässä väärään suuntaan selvästi tahallasi. Kuvasimme ajosi ja toimitimme videon poliisille. On viisainta, että käyt itse ilmottautumassa poliisille!

Tommi Niemelä, joukkueesi tarvitsee enemmän auktoriteettia.

Pelicans on laiska lintu !

Lahteen uusi matkailuvaltti - Seurahuoneen silta! Näin nerokasta ideaa eivät Helsinki, Tampere ja Turku ole keksineetkään...

Aleksin silta tarpeeton. Aamiaiskahvila -ravintola on jo valmiina Sokoksessa. Hotellivieraiden kirjautuminen suoraan Sokoksen puolella.

Suomessa pitäisi järjestää yleislakko surkean hallituksen kaatamiseksi! Oikeasti hallitus ei nauti kansan luottamusta! Gallupit tehdään Hesarin kahvilassa.

Lahden pohjoisen kadunhoitajalle Vuoden liikenneturvallisuuspalkinto! Ei ajeta ylinopeutta meidän kaduilla.

Sinä, joka kirjoitat perättömiä asioita ravihevosten suunhoidosta, voisit mennä itse hoidattamaan pääsi. Ei ravikilpailujen tulokset lehdessä voi noin ahdistaa.

Kohtaamispaikan toimijat löytävät uuden paikan, kun eivät "voi mennä omaan kirkkoonkaan". Miksi ei, miten saman porukan sisällä on niin erilailla ajattelevia; vapaamielisiä ja ahdasmielisiä. Joutjärvelläkö kävi naispappeutta vastustavat, niinkö? Missä evlut seurakuntalaiset kävi, hehän hyväksyvät kaikki kuulemaan Herran sanaa. Olenko kuullut tämän oikein vai miksi tämä tilanne yleensä syntyi? Tasa-arvon kannattaja .

Täällä valitettiin yöllisestä lumenajosta, siitä aiheutuvasta metelistä ja esitettiin omia arvioita kuinka hommat pitää hoitaa . Onko tullut mieleen kuinka paljon hitaampaa jopa vaarallista on kun kulkijoita on seassa, autoja, kävelijöitä, lapsia jotka eivät muista varoa.

Voi hyvänen aika, häiritseekö aurauskaluston piippaus yöuntasi? Tottakai se kuuluu niinkuin muukin autojen aiheuttama kolina, mutta olen kiitollinen auraajille, jotka mahdollistavat liikkumisen kaduilla ja jalkakäytävillä heti aamusta! Kiitos!

Nyt kun kausityöntekijät sotii niin työttömille aukeaa näytön paikka. Tilalliset opettaa työn.