Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Hyvä Hanu, hyvä Suomi, hyvä Lahti!

Hyvä Hanu, hyvä Suomi, hyvä Lahti!

Miten iloiselta Porilaisten marssi kuulostikaan jääkiekkokullan jälkeen! Iloisemmalta kuin ikinä! Kiitos, pojat!

Hyvä Hannes! Kaikkien aikojen tärkein maali!

Tuli mieleeni juttu Björnisestä viime keväältä, jossa jääkiekko "asiantuntija" kirjoitti, että Hanu on hidas, eikä vauhti enää siitä parane, kun ikääkin on, eikä ole änäri kelpoinen. Näin tietäviä ne asiantuntijat on. Hyvä Björninen+koko joukkue.

Nyt, kun jääkiekossa olemme voittaneet MM- ja olympiakultaa ja saavuttaneet tavoitteet, voimme keskittyä vaikkapa curlingiin !

Miten paljon Suomen kansalaisuuden saaneita kaksoiskansalaisia on saanut tai parhaillaan saa aseellista sekä strategista koulutusta Suomen armeijassa?

Julkisen sektorin työntekijät uupuvat joukolla liiallisen työtaakan alla. Suurella osalla ihmisistä ei ole varaa yksityisiin palveluihin. Hyvinvointivaltio sen kun jatkaa romuttumista.

Ruotsissa on 600 tiekarhua, Suomessa 50. Missä ne vihreät on silloin, kun niitä tarvittais?

Kausivalot erittäin hyvät. Mutta huoltakaa laittakaa oikeanväriset lamput oikealle paikalle nyt värillisiä korvattu valkosilla. Koko kuvio muutettu valkoseksi. Esim. Ketun puut, kuusi .....

Mitä Lahden arkkitehdit suunnittelijat on saaneet aikaan. Malskille ruostekasan ovat hilanneet. Ovat nyt huolissaan sillasta Aleksille. Pistetään työt rinnakkain.

Ilkeilijöillä on huono tunneäly, jos edes tätä ymmärtävät.

Lasikatto Aleksin päälle? Kuka sen puhdistaa lumesta talvella ja liasta kesällä? Vastaus: Ei kukaan.

Miksi joidenkin Lahden Talojen talojen porraskäytäviä ei siivota koskaan? Kuukaudesta toiseen samat räät seinillä ja lattiat niin tahmeina, että kengät tarttuu kiinni.

Olen ikäni kalastanut ja saalis on hyödynnetty perheeni ja ystävieni toimesta. Tyhjänpäiväistä pyydystä ja päästä -urheilua en hyväksy!

Oikeutta arvaamalla. Maassa yli 6 v., tulkkikaan ei ymmärrä. Miten oma kielen opiskelu? Jos ei suomi, niin edes englanti?

Jatkan hyvien asioiden listaa. Olipa mukava Finlandia-hiihtopäivä ja hieno ulkoilupäivä meille ei-hiihtäjille hiihtokeskuksessa. Paljon mukavia, iloisia ihmisiä oli koolla. Kiitos!

Jälleen eläkeläiset unohdettiin polttoainehintoja kompensoidessa, onneksi vaalit ovat kohta edessä.

Vispilämiehet, jotka virvelöivät kaloja ja heittävät ne takaisin järveen kitumaan, on haastettava oikeuteen eläinrääkkäyksestä.

UMK-kisaan lisättävä Irenen kappale Wars Untold! Voitto euroviisuissa olisi taattu! Muut ehdokkaat samaa kamaa kuin aina.

Minusta outoa, jos pääkadun valot häiritsee. Mukava tulla kauniiseen valoisaan kaupunkiin täältä maalta. Valoa ja iloa pitää olla, ei synkkyyttä.

Harjun terveyden digi-klinikka on pelkkä vitsi. Olen yrittänyt päästä sinne 8 kertaa pääsemättä. Olen odottanut 5–30 minuuttia joka kerta turhaan.

Aleksanterinkatu on rikollisen huonossa kunnossa!

Hyvä esimies (pomo) esim. Jukka Jalonen antaa pelaajien olla omia itseään, ei yritä olla parempi muita. Sillä saadaan hyviä tuloksia! Myös työelämässä! Olemme aikuisia ihmisiä!

Kyllä oli taas riman alitus maikkarilta P. Saraste sunnuntai-iltana. Samalla, kun paikalliset Ukrainassa ovat ihan rauhassa, maikkari maalaa kolmatta maailmansotaa?

Naapurin herralla on korkeantason "juoksupoikia" monessa maassa. Syy Euroopan täydellinen sekamelska. On hänellä kaverinsa kanssa hauskaa.

Etlarin jakelu myöhässä taas tämän tästä. Toivottavasti lehtilaskusta vähennetään jakelupalveluun soittelusta aiheutuvat puhelinkulut!

Eikö punaisiin liikennevaloihin voisi asentaa valvontakameroita, ainakin vähenisi tuo punaisia päin ajaminen?