Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Ilmainen aamupuuro myös lukiolaisille ja Salpauksen opiskelijoille

Ilmainen aamupuuro myös lukiolaisille ja Salpauksen opiskelijoille.

Epätietoiselle tiedoksi: Pekingissä talviurheiluolympialaiset, ei pukuolympialaiset

Hei LSL ja kaupunki, tehkää bussien päätepysäkeille jotain. Keskellä asuinaluetta ympäri vuorokauden seisoo vähintään yksi bussi tyhjäkäynnillä. Kesät ja talvet. Samalla voisitte miettiä ratkaisun kuskien wc:lle.

Unohtakaa Lahden keskusta. Siitä ei kalua saa, kuin rakentamalla uudelleen. Keskittykää kehittämään Sibeliustalolta Urheilukeskukseen ulottuvaa aluetta. Kunnollinen hotelli tarvitaan nyt ja rantaan, Teivaalan mäelle tai Lanun puistoon, ei Kisapuiston parkkipaikalle.

Seppo Koskinen hei, miten menisi tänään Virolla ilman liittymistä Natoon? Ovat jo Suomea ohittamassa kaikessa ihmisille tärkeässä.

Olisi mielenkiintoista tietää, mitä mieltä Suomessa asuva runsaslukuinen venäläisväestö on Venäjän toimista Ukrainassa.

TV 2 pilasi täysin Iivon 15 km:n maaliintulon juhlinnan. Suora kuva siirtyi muistelemaan Iivon historiaa ja asiantuntijat rupesivat höpöttämään ja analysoimaan tapahtumaa. Kun suoran kuvan olisi pitänyt olla Pekingissä ja näyttää Iivon, Kläbon ja Bolshunovin tekemisiä ja juhlintaa. Voi, voi.

Ylen urheiluohjelmissa on nykyisin valtavasti ns. asiantuntijoita. Täysin turhia. Ei kunnon penkkiurheilija kaipaa jatkuvaa kommentointia ja analysointia urheilijoista. Riittää kun selostaja kertoo keitä ovat osallistujat. TV:stä näkee kyllä mitä tapahtuu ja kuka voittaa. He eivät tuo mitään lisäarvoa ko urheilutapahtumaan. Toivottavasti heille ei makseta mitään ja tuhlata veronmaksajien rahoja.

Kisastudiota on ollut monta vuotta marraskuusta maaliskuuhun. Asiantuntijat ja toimittajat ja vieraat ovat tuntitolkulla keskustelemassa.

Eri asteen kouluissa korona leviää! Ravintolat oli kiinni ja korona senkun levisi, koululaisten keskuudessa! Turha kurittaa ravintolatyöntekijöitä!

Miksi urheilua pakkosyötetään kanavalla, jolta odotin aivan muun ohjelman alkavan? Eikö tajuta, että kaikki eivät yksinkertaisesti välitä, eikä tykkää urheilusta?! Seija

Kyllä Yle laittaa rahaa palamaan. Kaiken maailman asiantuntijoita haastatellaan. Tämä alkoi Sotsin olympialaisissa ja edelleen jatkuu. Haluaisin tietää, paljonko urheilun osuus on kokonaispotista.

Miekkiöntien kunnossapito ala-arvoista.

Onko meillä kohta vain Pirkka-viiniä ja Rainbow viiniä. 15 e pullo. Espanjassa sama viini 50 senttiä litra. Jippii!

Lehdessä on kehuttu aurauksia. Ihan aiheesta. Voisivatko näiden alueiden auraajat opettaa muita auraajia työn suorittamisessa?

Miksi Asikkalan kunta antoi S-marketin rakentaa ruman rakennuksen Vääksyn keskustaan? Onko rahalla valta?

Kyllä oli miellyttävä käynti Hollolan tk:ssa, kiitos! Hyvää huolta meistä pidetään.

Juuri julkaistujen tutkimustulosten mukaan kaltoinkohtelu parisuhteessa aiheuttaa vakavia suolisto- ym. sairauksia. Pätee myös työpaikkakiusaamiseen.

Täysin samaa mieltä Seppo Koskisen kanssa kaikista mainitsemistasi asioista ESS 16.2.

Seppo Koskinen toi julki Suomen todellista tilannetta. Omavaraisuus, huoltovarmuus ja hyvät naapurisuhteet ovat tärkeimmät. Oma ruoka- ja energiatuotanto on elinehto. Tuonti sakkaa ensimmäisenä. Myös kansalaistaidot poikkeusoloissa olisi syytä päivittää.

Onko itärajalla kaikki ok?

Jee, osasit kirjoittaa niin hienon sanan, että kaikki tietävät voivat pelastua.

Jos työssäkäyvät saavat isomman työmatkavähennyksen, miten meille eläkeläisille se kova bensanhinta korvataan? Meille ei korvata mitään. Vietiin jo aikanaan eläkkeestä iso osa pois, joku hiton leikkaus, kiitos demari Lipposen.

Tapahtuuko Ukrainassa (Mainilan laukaukset)?

Kävin selaamassa kansalaisaloitteet läpi, löytyi mielenkiintoisia aiheita mm. eläkkeestä.

Kouluissa voidaan huonosti, kun Jumalan kunnioitusta ei ole.

Miksi Seri-tukikeskus olisi tarkoitettu vain yli 16-vuotiaille, eikä alle 16-vuotiaille myös?

Seniorilla ei pitäs olla aihetta valittamiseen ja pokkurointiin, kun on televisiosta tulee kaksi tuntia teille suunnattua ohjelmaa ja sote-palvelut on rakennettu teidän tarpeiden mukaan.

Saksan ulkoministeri ei määrää muita valtioita Nato-kysymyksessä. Herra taisi puhua suuta suuremmalla tavatessaan Putinin.

Miksi USA häärää Ukrainassa tai yleensä missään, painukoon pois sekoittamasta maailmanrauhaa. Naton ymmärrän, mutta ei Ukraina ole Natossa tai edes Euroopan jäsenvaltio. Itsenäinen valtio, kuten V-venäjäkin, miksi vieraat sotavoimat ovat siellä? USA se typerä palikka tässä on.

Polttoaineiden hintojen nousua pitää kompensoida huvikäyttöisten polttomoottorilelujen verotuksella. Esim. moottoripyörät, veneet, moottorikelkat yms. Tämä koskisi maksukykyistä kansanosaa.

Meitä on isompi porukka syntyperäisiä lahtelaisia jutellu tästä hienosta taideteoksesta, joka toimii myös yksityisen yrityksen siltana Aleksin yli. On hyvä ja hieno. Kannatetaan! Kaikki ympärillä näkyvä Aleksilla on yksityistä rakennusta muutenkin.

Hollolassa Herralan tien kunnossapito on tänä talvena ollut erittäin ala-arvoista!

Onko maaseudun ihmisellä mitään oikeusturvaa, kun teiden auraus hoidetaan niin huonosti, ettei ambulanssi välttämättä pääse ripeästi perille?